Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

δεν ακουγεται καθολου παραλογο.και με μενα οι γνωστες Ελληνιδες που εχω δεν θα λεγαν οχι σε ελευθερη σχεση!μαλιστα οπως ειχα ξαναγραψει οταν ειδαν καποιες φωτο απο γκομενες μου απο τη Ρωσσια ειπαν:κοιτα ρε κατι κουκαλρες εμεις ημαστε μπαζα μπροστα τους!κοιτα κατι ωραια κοριτσια!!!---το ερωτημα μου ειναι πως μπορεις καιΑκουγεται παραλογισμος για τους ντοπιους αλλα ελληνιδες πλεον παιζω μονο σαν ελευθερη σχεση , ξερουν οτι ειμαι πανω, μονο πηδουλο και παρεα. Σταθερη σχεση εχω μονο με το ΥΠΕΡΤΑΤΟ μωρο μου που προκαλει ανακοπες οποτε εχει αδεια και με συνοδευει εδω, εδω και λιγα χρονια, που μαλλον θα ναι μανα των παιδιων μου. Και μαλακιουλες με τις φιλεναδες..![]()
της Ελληνιδες μετα απο της Ρουμανες?εγω δεν μπορω να της
της Ελληνιδες ειναι τοσο ασχημες!!!!!παιδια αν εισα σε ενα μερος πανω απο 7-8 χρονια μονιμα.και οι παρεες σου ειναι ντοπιοι δεν θεωρισε πια ξενος.οσο για το οτι οι Ελληνες στη Ρουμανια δενAQ7 εισαι ρουμανοs? εγω ζω αρκετο χρονο στιν χωρα, & αυτα που λεs δεν ισχυουν για ξενουs. Εκτοs & αν γαμαs σαβουρεs Η τα χωνειs παρα πολυ χοντρα
πια.δεν με εκπλισει.οπως και εδω αυτοι δεν
με τιποτα.καταρχην δειτε τι Ελληνες πηγαινουν στην Ρουμανια?κατι καραγυφτοι κυλαραδες.που Ελλαδα δεν γυριζει καμια να τους κοιταξει.εδω λογω ακριβειας δεν ερχονται πια.αλλα και να ερθουν δε νομιζω οτι καμια θα τους κοιταξει
!ή θα τους κοιταξουν με λυπιση!οπως εχω γραψει και παραπανω την Ελλαδα την θεωρουνε σαν μερος για διακοπες β' κατηγοριας.καλητερο απο την Τουρκια ή την Αιγυπτο αλλα οχι στο επιπεδο Γαλλιας,Ισπανιας ή Ιταλιας......δεν ακουγεται καθολου παραλογο.και με μενα οι γνωστες Ελληνιδες που εχω δεν θα λεγαν οχι σε ελευθερη σχεση!μαλιστα οπως ειχα ξαναγραψει οταν ειδαν καποιες φωτο απο γκομενες μου απο τη Ρωσσια ειπαν:κοιτα ρε κατι κουκαλρες εμεις ημαστε μπαζα μπροστα τους!κοιτα κατι ωραια κοριτσια!!!---το ερωτημα μου ειναι πως μπορεις καιτης Ελληνιδες μετα απο της Ρουμανες?εγω δεν μπορω να της
της Ελληνιδες ειναι τοσο ασχημες!!!!!

.τωρα αν ειναι ο Ελληνας τουριστας που ντινεται χωρις καμια κομψωτητα ή ειναι γυφτος.συνηθως φορανε ορειβατικα μποτακια φουσκωτο αντιανεμικο μπουφαν και ειναι κοιλαραδες!ε, που να γαμισουν αυτοι?
βλεπω κατι τετοιους που ερχονται εδω τους βλεπω και στα αεροπλανα.με κατι κυλιες κατι μουσια

....της Ελληνιδες της τραβαει θα ελεγα αν εισαι κατοικος εξωτερικου.ισως και η συμπεριφορα μας ειναι λιγο διαφορετικη απο των Ελληνων που μενουν μονιμα Ελλαδα?ισως της τραβαει το αγνωστο?ισως οτι ντυνοματε διαφορετικα?αυτο που ειπε ο AQ7 για της Ελληνιδες με εκφραζει απολυτα.εμφανησιακα δεν μπορουνε να συγκριθουνε με τιποτα με της ξενες!και τα τελευταια χρονια εχει πεσει το επιπεδο του μεσου Ελληνα παρα πολυ θα ελεγα ειδηκα οικονομικα.οσο για τη Ρουμανια.αν ειναι καποιος Ελληνας που ΕΧΕΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ,ΜΙΛΑΕΙ ΤΑ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (πρεπει να'ναι 7-8 χρονια τουλαχιστον μονιμος κατοικος και να μην πολυ συναναστρεφεται πολυ με ξενους).ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕς ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,και ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΙΚΗ ΑΝΕΣΗ.και ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ.τωρα αν ειναι ο Ελληνας τουριστας που ντινεται χωρις καμια κομψωτητα ή ειναι γυφτος.συνηθως φορανε ορειβατικα μποτακια φουσκωτο αντιανεμικο μπουφαν και ειναι κοιλαραδες!ε, που να γαμισουν αυτοι?
βλεπω κατι τετοιους που ερχονται εδω τους βλεπω και στα αεροπλανα.με κατι κυλιες κατι μουσια
![]()
![]()
Aκριβως ετσι. Μα ακριβως. Μα εντελως. Δεν εχω ρουμανικο διαβατηριο ουτε προκειται. Αλλα αν πας με ελληνικη νοοτροπια πανω (και λεω πανω γιατι ειμαι ακομα κατω), εχασες. Γι αυτο λεω κανονιζεις φαση απο Ελλαδα ακομα, αν εισαι Ελληνας . Αν μενεις μονιμα εκει ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ αλλη φαση. Και δεν σκαω εντελως τιποτα. Μα τιποτα . Δεν ειμαι του πληρωμενου . Ουτε υπηρξα. Και ουτε ειμαι χορηγος. Ποτε. Αλλα δεν ειμαι δογματικος, αν καποιος γουσταρει μια και ειναι τρελλαμενος, το καταλαβαινω να τα σκασει.Απλα προς το παρον δεν μπηκα σε αυτη τη διαδικασια.
Κυκλοφορω συνηθως με 3-12 κοπελες στην παρεα μου, αλλα τα ελληνικα σκηνικα του χορηγου ακομα δεν τα εχω ζησει κι ουτε το θελω.
@Nemirof: Συμφωνω απολυτως με τα 2 τελευταια σχολια σου
AQ7: Καλε μου φιλε - ειμαι κατασκευαστης στην Ρουμανια, αρκετα ευπαρουσιαστος κ με αρκετα ικανοποιητικη οικονομικη επιφανεια - επετρεψε μου να κρατω επιφυλαξεις για αυτα που αναφερεις. Το παρων thread ειναι για να πληροφορουμε, οσο το δυνατον καλυτερα, τους φιλους συναγωνιστες για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην Ρουμανια κ οχι να γραφουμε εμπειρειες για καταστασεις που στα, αρκετα, χρονια που δραστηριοποιουμαι δεν εχω δει να συμβαινουν (οχι μονο σε μενα αλλα και σε φιλους κλπ)
Σε κα8ε περιπτωση, οπως σε κα8ε αλλη χωρα της Ανατολικης Ευρωπης οι...'γαμπροι' και λοιποι αναξιοπα8ουντες..ας μεινουν σπιτια τους. Το 'παιχνιδι΄ειναι πολυ πιο απαιτητικο
AQ7 εισαι ρουμανοs? εγω ζω αρκετο χρονο στιν χωρα, & αυτα που λεs δεν ισχυουν για ξενουs. Εκτοs & αν γαμαs σαβουρεs Η τα χωνειs παρα πολυ χοντρα
Έχεις δίκαιο σε αυτο που λες...Συμπεριφερεστε σαν ξενοι, οχι σαν ντοπιοι, χωρις να το ξερετε ισως. Κουβαλατε την ελληνικη νοοτροπια στο γκομενικο θεμα. Αυτο ειναι λαθος. Σκεψου μηπως αθελα σου εκπεμπεις το ' ηρθα να κανω την αρπαχτη και να φυγω ' . Παιζει ρολο αυτο.
Παντως οτιδηποτε αναφερω ειναι περα για περα αληθινο. Δεν ειμαι ουτε παιδακι , ουτε θελω να αποδειξω κατι. Γραφω απλως τις δικες μου εμπειριες εδω, και οσο μπορω βοηθαω αν καποιος εχει καποια απορια για μερη κτλ/κλαμπ, δινοντας ανταποκρισεις οταν πηγαινω.
ΥΓ. Οσο για το Real Estate ασχολουμαι και με αυτο. Αυτο δεν λεει κατι. Ολη η χωρα ασχολειται με αυτο.
@AQ7: 'ασχολουμαι και με αυτο' Αγαπητε μου φιλε, εχω δικη μου κατασκευαστικη με τρεχοντα projects περαν των 7Μ Ευρω - δεν ασχολουμαι και με αυτο, ουτε ειμαι ο Ρουμανος που πουλαει 2αρακια στην Unirii
Ποτε δεν εκανα παρεα με Ελληνες - δεν ειναι αυτο το 8εμα. Συνεχιζω, ιδιαιτερα μετα την τελευταια απαντηση σου, να αμφισβητω την ορ8οτητα των αποψεων σου
Σε κα8ε πρειπτωση ομως, το thread δεν αφορα τις δικες μου ενστανσεις, αλλα την ενημερωση περι Ρουμανιας
Ο κα8ε συναγωνιστης ας κρινει το αν τα λεγομενα σου εχουν καποια προστι8εμενη αξια....εγω σε οτι με αφορα, πιστευω πως οχι