Νέα

Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε μωρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PeinaleosX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 452
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επικίνδυνα τα σκυλια;

• Φταίνε οι γονείς.

Ψήφοι: 89 76,1%
  • Φταίει το σκυλί.

Ψήφοι: 11 9,4%
  • Φταίει το κράτος.

Ψήφοι: 17 14,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    117

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
119.832
Πόντοι
46.423
  • Θυμός
Αντιδράσεις: j 1973

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.872
Πόντοι
6.256
Δεν βλεπω να γινεται ντορος:confused::confused::confused:

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.204
Πόντοι
456
πυροβολεις το σκυλο και γαμας την κυριουλα αυστηρα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.564
Πόντοι
16.131
πυροβολεις το σκυλο και γαμας την κυριουλα αυστηρα
ο σκυλος δεν φταει οπως τον μαθεις εχω σκυλο και δεν πειραζει αν καταλαβει οτι δεν συμπαθεις τα ζωα σε κραταει σε αποσταση αν με πειραξεις η την πειραξεις ορμαει ...οποτε πιανεις την κυριουλα και την γαμας στεγνα μυνηση κλπ αν γουσταρει και κανα :zfuck:γιατι οχι να τις το ξεψυρισεις

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.204
Πόντοι
456
ο σκυλος δεν φταει οπως τον μαθεις εχω σκυλο και δεν πειραζει αν καταλαβει οτι δεν συμπαθεις τα ζωα σε κραταει σε αποσταση αν με πειραξεις η την πειραξεις ορμαει ...οποτε πιανεις την κυριουλα και την γαμας στεγνα μυνηση κλπ αν γουσταρει και κανα :zfuck:γιατι οχι να τις το ξεψυρισεις
εχουν περασει απο τα χερια μου πανω απο 10 σκυλοι και τους συμπαθω περισσοτερο απο τους περισσοτερους ανθρωπους που εχω γυρω μου.απο τη στιγμη που εχει ξανακανει επιθεση,η τυχη του πρεπει να ειναι μια,αυτη του πυροβολισμου.η κυρια πρεπει να γαμηθει στις μηνυσεις.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.076
Πόντοι
7.046
Όλες οι ιστοσελίδες / δίκτυα γράφουν για τον Τσιτσιπίσιο σκύλο.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
119.832
Πόντοι
46.423

Το Μαλινουά ανατράφηκε αρχικά για να είναι σκύλος-βοσκής, οδηγός των βοοειδών. Σήμερα, τον συναντάμε να εργάζεται ως σκύλος της αστυνομίας, σκύλος προστασίας και ως οικογενειακός σύντροφος. Στα χέρια ενός πεπειραμένου και υπεύθυνου ιδιοκτήτη, ο σκύλος αυτός γίνεται ένας έντονος, ευφυής και αθλητικός σύντροφος.

Είναι επίσης πολύ ευαίσθητος και χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό. Λόγω του ενεργειακού επιπέδου που διαθέτει και της ευαισθησίας του, η φυλή αυτή είναι κατάλληλη μόνο για ιδιοκτήτες που έχουν εμπειρία και όχι για νέους ιδιοκτήτες. Δεν συνιστάται ως πρώτος σκύλος.

Ένας ιδιοκτήτης Μαλινουά δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσει πως πρόκειται για φυλή σκύλων που ανατράφηκε για να προστατεύει το κοπάδι. Επομένως, όσοι από αυτούς τους σκύλους δεν έχουν λάβει την σωστή και έγκαιρη κοινωνικοποίηση και έχουν ανατραφεί με λάθος χειρισμούς, θα γίνουν επιθετικοί ή φοβικοί.

• Like

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
119.832
Πόντοι
46.423
Η συγκεκριμένη ράτσα θεωρείται ως μία απο τις εξυπνότερες και πολύ εκπαιδεύσιμες ράτσες σκύλων.

Χρειάζεται όμως συνεχή εκπαίδευση και επειδή είναι πολύ δυνατά σκυλιά συχνά τα συναντάμε και ως αστυνομικούς σκύλους.

Σίγουρα δεν είναι για αφελείς ιδιοκτήτες όπως η κα Τσιτσιπά.

Δυστυχώς άλλο ένα παράδειγμα όπου δεν φταίει ο σκύλος αλλά οι ιδιοκτήτες του.

Ο συγκεκριμένος σκύλος χρειάζεται εκπαίδευση και βόλτα μόνο με λουρί και φίμωτρο.

• Like

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
119.832
Πόντοι
46.423
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.185
Πόντοι
7.195
Μπόγιας χρειάζεται, και για σκύλους και γι ανθρώπους.
Τώρα η Τσιτσιπού, της κοστίζει κανα πεντοχίλιαρο κάθε δίχρονο και στο μ@@νί της

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.204
Πόντοι
456
Η συγκεκριμένη ράτσα θεωρείται ως μία απο τις εξυπνότερες και πολύ εκπαιδεύσιμες ράτσες σκύλων.

Χρειάζεται όμως συνεχή εκπαίδευση και επειδή είναι πολύ δυνατά σκυλιά συχνά τα συναντάμε και ως αστυνομικούς σκύλους.

Σίγουρα δεν είναι για αφελείς ιδιοκτήτες όπως η κα Τσιτσιπά.

Δυστυχώς άλλο ένα παράδειγμα όπου δεν φταίει ο σκύλος αλλά οι ιδιοκτήτες του.

Ο συγκεκριμένος σκύλος χρειάζεται εκπαίδευση και βόλτα μόνο με λουρί και φίμωτρο.
ενα τετοιο το πυροβολησε με ak ενας γειτονας μου.ειχε πηδηξει τη χαμηλη περιφραξη που ειχε ο ηλιθιος βοσκαρουραιος στη μαντρα του και μεχρι να φαει ολη τη γεμιστηρα,ειχε καταφερει να κανει ενα κοτετσι μπουρδελο και να πνιξει 2 αρνια του γειτονα.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom