Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρουμανες, οι ρωσιδες ειναι υπερβολικα κυνικες και φιλοχρηματες ακομα και για μενα
>Δεν ξέρω αν είμαι εγώ άτυχος, πάντως οπότε έχω πέσει σε Ρωσίδα πορνη κλαίω τα λεφτά μου.
Αντίθετα η πλειοψηφία των Ρουμάνων μου χει αφήσει θετικές εντυπώσεις και φαίνονται και πιο down to earth κοριτσια
Από μένα Ρουμανες ξεκαθαρα
Οι Ρωσιδες ειναι λιγο ψυχρες..Γενικα ειναι ομως οπου κατσει η μπιλια..Οπου τεριαξει..Τελευτεα μου ειχε κατσει πολυ καλα με μια Ουκρανεζα,και μια Γεωργιανη..Η Γεωργιανη πολυ δυνατο κρεβατι!..αλλα δε σηκωνει πια τηλεφωνο,με την Ουκρανεζα,εξισου πολυ δυνατη περιπτωση,συνεχιζεται ο αγωνας!..
Χωρίς νάναι χοντρές αλλά απαιτιτηκες ψωνισμενες και πολύ κομπλεξικεςΟι ρουμανες πρακτικα ειναι ελλεινιδες χωρις να'ναι χοντρες και κακομαθημενες. Κι οι ελλεινιδες δε με χαλανε, με χαλαει το οτι ειναι χοντρες και ξυνογαμημενες.
Μάλλον δεν βλέπεσαι και σε βαριουνταιΕλληνίδες....
οι καλύτερες γυναίκες για γαμίσι στον κόσμο ....μακράν
φτάνει να σε γουστάρουν και να σ΄έχουν καψούρα
Έχω γαμήσει εκατοντάδες γυναίκες από τις γνωστές χώρες που εξάγουν...την κάβλα της Ελληνίδας δεν μου την έχει δώσει ΚΑΜΙΑ
το πιασες αμέσως το πρόβλημαΜάλλον δεν βλέπεσαι και σε βαριουνται
Εχω γαμισει παλιά πολλές Ελληνίδες και κατόπιν άπειρες Ρωσίδες Ρουμάνες και μολδαβες, στις χώρες του, κανονικά και σεμι προβφασεις
Το ρωσικό Γαμησι δεν πιάνεται από καμμια φυλή, όταν σε γουστάρει εννοείται η γκόμενα
Ελληνίδες έκτοτε δεν μπορώ να γαμιαω, μου φαίνονται ανοστες κι αναλατες...
Δεν τοπα να σε υποτιμήσω φιλετο πιασες αμέσως το πρόβλημα
"μαλλόν δε βλέπεσαι και σε βαριούνται"...