You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.345
- Πόντοι
- 5.506
Tυπε μου, επειδή διάβασα πως....
![]()
Q&Q VQ66J003Y
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: ΜπαταρίαςΚΡΥΣΤΑΛΛΟ: Ορυκτό ειδικής σκλήρυνσηςΚΑΣΩΜΑ: ΠλαστικόΚΑΝΤΡΑΝ: ΜαύροΔΕΣΙΜΟ: Μαύρο καουτσούκ λουράκιΚΟΥΜΠΩΜΑ: ΤοκάςΔΙΑΜΕΤΡΟΣ: 40mmΑΔΙΑΒΡΟΧΟ: 10 ΑΤΜwww.rologia.com.gr
- Αποστέλλεται σε 24-72 ώρες

dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.178
- Πόντοι
- 36.036
Κάτι πιο εκλεκτό ?....
![]()
Q&Q VQ66J003Y
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: ΜπαταρίαςΚΡΥΣΤΑΛΛΟ: Ορυκτό ειδικής σκλήρυνσηςΚΑΣΩΜΑ: ΠλαστικόΚΑΝΤΡΑΝ: ΜαύροΔΕΣΙΜΟ: Μαύρο καουτσούκ λουράκιΚΟΥΜΠΩΜΑ: ΤοκάςΔΙΑΜΕΤΡΟΣ: 40mmΑΔΙΑΒΡΟΧΟ: 10 ΑΤΜwww.rologia.com.gr

Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 45.445
- Πόντοι
- 11.146
....αρχοντα, στην μοναδικη στιγμη της ζωης μου που χρειαστηκα ρολοι ηταν στην θητεια μου. Πηρα απο αναγκη ενα τετοιο φθηνιαρικο, εφαγε ολες τις κακουχιες, νερα, χτυπηματα, ξυσιματα, χωματα κτλ-κτλ για 15 μηνες και δεν επαθε τιποτα! Ουτε καν να χαραχθει το γυαλι του! Δεν ξερω τι ανταποκριση θα ειχαν το "ακριβα" επωνυμο ρολογια αλλα αυτη η "πλαστικουρα" αν της βαλω μπαταρια ακομα δουλευει χωρις να χασει δευτερολεπτο, δεκαετιες μετα την θητεια!!!Tυπε μου, επειδή διάβασα πως
Ελοχευει ο κίνδυνος όταν θα φτάσει στα χέρια σου να μη δουλεύει πλέον.
- Αποστέλλεται σε 24-72 ώρες
![]()
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.614
- Πόντοι
- 9.931
Οι φτωχοί φοράνε smartwatch και οι πλούσιοι ρολόγια, μην παρεξηγηθείς τυπε και εγω smartwatch φοράωΤην εποχή των Σμαρτ γουοτς, ποιος φοράει ρολόι;
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 45.445
- Πόντοι
- 11.146
....ποσο πιο εκλεκτο?!!?!? Σου προτεινα το top of the topΚάτι πιο εκλεκτό ?![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.345
- Πόντοι
- 5.506
Προφανώς και κάνω πλάκα ρε μαν, αν δεν είναι κάποιος φαν των ρολογιών και δε φοράει, προφανώς αν κάνει τη δουλειά του έτσι, καλώς κάνει.....αρχοντα, στην μοναδικη στιγμη της ζωης μου που χρειαστηκα ρολοι ηταν στην θητεια μου. Πηρα απο αναγκη ενα τετοιο φθηνιαρικο, εφαγε ολες τις κακουχιες, νερα, χτυπηματα, ξυσιματα, χωματα κτλ-κτλ για 15 μηνες και δεν επαθε τιποτα! Ουτε καν να χαραχθει το γυαλι του! Δεν ξερω τι ανταποκριση θα ειχαν το "ακριβα" επωνυμο ρολογια αλλα αυτη η "πλαστικουρα" αν της βαλω μπαταρια ακομα δουλευει χωρις να χασει δευτερολεπτο, δεκαετιες μετα την θητεια!!!
tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.582
- Πόντοι
- 736
https://www.skroutz.gr/s/45849641/H...rafo-Black-Fluoroelastomer-Strap.html#reviews
εγω εχω αυτο....αλλα το χρησιμοποιω μονο για τα βηματα που κανω καθημερινα...αν το χρησιμοποιησω για κλησεις κτλ..δεν κραταει ουτε μερα η μπαταρια...το εχει κανεις αλλος?
εγω εχω αυτο....αλλα το χρησιμοποιω μονο για τα βηματα που κανω καθημερινα...αν το χρησιμοποιησω για κλησεις κτλ..δεν κραταει ουτε μερα η μπαταρια...το εχει κανεις αλλος?
Edifier
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2025
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
Στα λεφτα που κοστιζουν ειναι απο τις καλυτερες επιλογες που μπορει να κανει καποιος. Ιδια εμπειρια εχω και με casio.....αρχοντα, στην μοναδικη στιγμη της ζωης μου που χρειαστηκα ρολοι ηταν στην θητεια μου. Πηρα απο αναγκη ενα τετοιο φθηνιαρικο, εφαγε ολες τις κακουχιες, νερα, χτυπηματα, ξυσιματα, χωματα κτλ-κτλ για 15 μηνες και δεν επαθε τιποτα! Ουτε καν να χαραχθει το γυαλι του! Δεν ξερω τι ανταποκριση θα ειχαν το "ακριβα" επωνυμο ρολογια αλλα αυτη η "πλαστικουρα" αν της βαλω μπαταρια ακομα δουλευει χωρις να χασει δευτερολεπτο, δεκαετιες μετα την θητεια!!!
Tsigganolagnos hronia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2020
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 201
Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πει την γνώμη του
Γνωστός είχε προτείνει να μου πουλήσει ένα baume mercier classima με μπρασελέ για 1000€
Εγώ επειδή προτιμώ τα smart watch και δεν ήμουν άνετος και με τα λεφτά τελικά δεν το πήρα αν και μου γυαλισε
Μήπως έκανα λάθος?
Γνωστός είχε προτείνει να μου πουλήσει ένα baume mercier classima με μπρασελέ για 1000€
Εγώ επειδή προτιμώ τα smart watch και δεν ήμουν άνετος και με τα λεφτά τελικά δεν το πήρα αν και μου γυαλισε
Μήπως έκανα λάθος?
Tα Μπωμ εν Μερσιέ είναι μία σχετικά καλή μάρκα που ανήκει σε μία πολυεθνική,την Ρισεμόντ που διαθέτει ακριβές μάρκες ρολογιών όπως η Λανγκ ουντ Σόνε.Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πει την γνώμη του
Μήπως έκανα λάθος?
Βέβαια η Β&Μ διαθέτει δικό της εργαστήριο ωρολογοποιίας αλλά στα σημερινά δεδομένα δεν έχει το σούπερ όνομα.(παλιά ήταν δυνατή!)
Τώρα,στα χίλια ευρώ για ένα ρολόϊ κουάρτζ με μεταλλικό μπρασελέ η τιμή ακούγεται καλή αλλά εγώ προσωπικά δεν τα έδινα γιατί κατ΄εμέ αυτό που αξίζει από την Β&Μ είναι το ρολόϊ που φοράει τον αυτόματο μηχανισμό Μπωμάτικ τον οποίο και φτιάχνει η ίδια η εταιρεία (εδώ να σημειώσω ότι μερικά έως αρκετά κομματια ακριβώς ρολογιών έρχονται έτοιμα από Κίνα ή εκεί γύρω για την μείωση του κόστους παραγωγής και συναρμολογούνται στην Ελβετία για να μην "χαλάσει" η φήμη)
Συμπερασματικά για ένα χιλιαρικάκι θα έκανα έρευνα αγοράς και θα αγόραζα ρολογάρα από μαγαζί-εγγύηση με ότι αυτό συνεπάγεται και όχι κάτι που μπορεί να είχε "θέμα"...
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.675
- Πόντοι
- 506
Το smartwatch ΔΕΝ είναι ρολόιΤην εποχή των Σμαρτ γουοτς, ποιος φοράει ρολόι;
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.675
- Πόντοι
- 506
Βάλε μας μια φώτο το Omega να το θαυμάσουμεΤο να φοράς ένα απλό ρολόι, πιστεύω είναι πιο βολικό από να κοιτάς το κινητό κάθε λίγο και λιγάκι, εγώ έχω δύο ρολόγια ένα seiko skx009 και ένα omega seamaster χρονογράφο για πιο επίσημος καταστάσεις εαν και είναι σπορ ρολόι.
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 2.521
- Πόντοι
- 456
Που είναι ο nitro με το Patek philip των 50.000 ευρώ
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 2.521
- Πόντοι
- 456
Οποίος έχει χρήμα relax AP ή patek philip
εγώ προσωπικά έχω Apple Watch Ultra 900 ευρώ πάει σχεδόν παντού και ειναι μεσα στη μόδα
εγώ προσωπικά έχω Apple Watch Ultra 900 ευρώ πάει σχεδόν παντού και ειναι μεσα στη μόδα
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.675
- Πόντοι
- 506
Αυθεντικό Patek?Που είναι ο nitro με το Patek philip των 50.000 ευρώ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)