Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 118 37,6%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 196 62,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    314

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
40
Like
37.722
Πόντοι
11.146
....:rockon:

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.352
Πόντοι
206
Την εποχή των Σμαρτ γουοτς, ποιος φοράει ρολόι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.791
Πόντοι
5.506
Tυπε μου, επειδή διάβασα πως
  • Αποστέλλεται σε 24-72 ώρες
Ελοχευει ο κίνδυνος όταν θα φτάσει στα χέρια σου να μη δουλεύει πλέον. :tooth::tooth::tooth::tooth:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
44.009
Πόντοι
22.936
Κάτι πιο εκλεκτό ? :coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
40
Like
37.722
Πόντοι
11.146
Tυπε μου, επειδή διάβασα πως
  • Αποστέλλεται σε 24-72 ώρες
Ελοχευει ο κίνδυνος όταν θα φτάσει στα χέρια σου να μη δουλεύει πλέον. :tooth::tooth::tooth::tooth:
....αρχοντα, στην μοναδικη στιγμη της ζωης μου που χρειαστηκα ρολοι ηταν στην θητεια μου. Πηρα απο αναγκη ενα τετοιο φθηνιαρικο, εφαγε ολες τις κακουχιες, νερα, χτυπηματα, ξυσιματα, χωματα κτλ-κτλ για 15 μηνες και δεν επαθε τιποτα! Ουτε καν να χαραχθει το γυαλι του! Δεν ξερω τι ανταποκριση θα ειχαν το "ακριβα" επωνυμο ρολογια αλλα αυτη η "πλαστικουρα" αν της βαλω μπαταρια ακομα δουλευει χωρις να χασει δευτερολεπτο, δεκαετιες μετα την θητεια!!!

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.352
Πόντοι
206
Δεν φοράω τίποτα, έχω το κινητό για ρολόι..
Δώρο κουμπαριάς ένα φεστινα με ρουλακι κ μπρασελέ, ακόμα δουλεύει, μέσα στο συρτάρι..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.791
Πόντοι
5.506
....αρχοντα, στην μοναδικη στιγμη της ζωης μου που χρειαστηκα ρολοι ηταν στην θητεια μου. Πηρα απο αναγκη ενα τετοιο φθηνιαρικο, εφαγε ολες τις κακουχιες, νερα, χτυπηματα, ξυσιματα, χωματα κτλ-κτλ για 15 μηνες και δεν επαθε τιποτα! Ουτε καν να χαραχθει το γυαλι του! Δεν ξερω τι ανταποκριση θα ειχαν το "ακριβα" επωνυμο ρολογια αλλα αυτη η "πλαστικουρα" αν της βαλω μπαταρια ακομα δουλευει χωρις να χασει δευτερολεπτο, δεκαετιες μετα την θητεια!!!
Προφανώς και κάνω πλάκα ρε μαν, αν δεν είναι κάποιος φαν των ρολογιών και δε φοράει, προφανώς αν κάνει τη δουλειά του έτσι, καλώς κάνει. :wink:

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.448
Πόντοι
736

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
373
Πόντοι
21
Το να φοράς ένα απλό ρολόι, πιστεύω είναι πιο βολικό από να κοιτάς το κινητό κάθε λίγο και λιγάκι, εγώ έχω δύο ρολόγια ένα seiko skx009 και ένα omega seamaster χρονογράφο για πιο επίσημος καταστάσεις εαν και είναι σπορ ρολόι.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
976
Πόντοι
96
το πιο βολικο και ελαφρυ ρολοι που φορεσα ποτε ειναι ενα citizen ηλιακο που αγορασα πριν 2 χρονια.υποτιθεται πως με μια φορτιση κραταει 6 μηνες.

Edifier

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
330
Πόντοι
21
Στα λεφτα που κοστιζουν ειναι απο τις καλυτερες επιλογες που μπορει να κανει καποιος. Ιδια εμπειρια εχω και με casio.

Tsigganolagnos hronia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
1.261
Πόντοι
201
Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πει την γνώμη του
Γνωστός είχε προτείνει να μου πουλήσει ένα baume mercier classima με μπρασελέ για 1000€
Εγώ επειδή προτιμώ τα smart watch και δεν ήμουν άνετος και με τα λεφτά τελικά δεν το πήρα αν και μου γυαλισε
Μήπως έκανα λάθος?

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.261
Πόντοι
456
Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πει την γνώμη του
Γνωστός είχε προτείνει να μου πουλήσει ένα baume mercier classima με μπρασελέ για 1000€
Εγώ επειδή προτιμώ τα smart watch και δεν ήμουν άνετος και με τα λεφτά τελικά δεν το πήρα αν και μου γυαλισε
Μήπως έκανα λάθος?
Tα Μπωμ εν Μερσιέ είναι μία σχετικά καλή μάρκα που ανήκει σε μία πολυεθνική,την Ρισεμόντ που διαθέτει ακριβές μάρκες ρολογιών όπως η Λανγκ ουντ Σόνε.
Βέβαια η Β&Μ διαθέτει δικό της εργαστήριο ωρολογοποιίας αλλά στα σημερινά δεδομένα δεν έχει το σούπερ όνομα.(παλιά ήταν δυνατή!)
Τώρα,στα χίλια ευρώ για ένα ρολόϊ κουάρτζ με μεταλλικό μπρασελέ η τιμή ακούγεται καλή αλλά εγώ προσωπικά δεν τα έδινα γιατί κατ΄εμέ αυτό που αξίζει από την Β&Μ είναι το ρολόϊ που φοράει τον αυτόματο μηχανισμό Μπωμάτικ τον οποίο και φτιάχνει η ίδια η εταιρεία (εδώ να σημειώσω ότι μερικά έως αρκετά κομματια ακριβώς ρολογιών έρχονται έτοιμα από Κίνα ή εκεί γύρω για την μείωση του κόστους παραγωγής και συναρμολογούνται στην Ελβετία για να μην "χαλάσει" η φήμη)
Συμπερασματικά για ένα χιλιαρικάκι θα έκανα έρευνα αγοράς και θα αγόραζα ρολογάρα από μαγαζί-εγγύηση με ότι αυτό συνεπάγεται και όχι κάτι που μπορεί να είχε "θέμα"...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.565
Πόντοι
506
Το να φοράς ένα απλό ρολόι, πιστεύω είναι πιο βολικό από να κοιτάς το κινητό κάθε λίγο και λιγάκι, εγώ έχω δύο ρολόγια ένα seiko skx009 και ένα omega seamaster χρονογράφο για πιο επίσημος καταστάσεις εαν και είναι σπορ ρολόι.
Βάλε μας μια φώτο το Omega να το θαυμάσουμε

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.363
Πόντοι
456
Οποίος έχει χρήμα relax AP ή patek philip
εγώ προσωπικά έχω Apple Watch Ultra 900 ευρώ πάει σχεδόν παντού και ειναι μεσα στη μόδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom