Νέα

Ρία Ελληνίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 180K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
οταν τα τιναξεις εσυ θα ΞΗΛΩΘΩ παντως να εχει ΦΟΥΛ ροδι στα κολυβα δεν ειμαι γυφτος σαν και σενα που τελικα θα στα φαει η Πινεζα

σουσι θα εχει εμενα , και χαβιαρια .. ροδια ειναι για τους γυφτους

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
50.964
Πόντοι
16.411
fe902ed815a.gif

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
48
Like
5.402
Πόντοι
7.195

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.064
Πόντοι
16.235
Τα γράψαμε στα προηγούμενα ποστ...
Καλή η Τέχνη, αλλά με άδειο στομάχι δεν προχωράει η ζωή.
Εν πάση περιπτώσει, τραγούδια δεν θα ακούσουμε πλέον της προκοπής από την Ρία, αλλά μπούτια, βυζιά, μπανιστήρι, θα χορτάσουμε όπως δείχνει.
H ίδια άφησε να εννοηθεί ότι ενώ μπορεί να κάνει Τέχνη ασχολείται τώρα με το εμπορικό για να είναι οικονομικά άνετη.
Ενδεχομένως στο μέλλον να κάνει στροφή στην ποιότητα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.064
Πόντοι
16.235
Η Ρία γαμιεται με Άδωνι Γεωργιάδη; Κ την είχα για σοβαρή. Τελικά .εγαλη καριολα κι αυτή
Σιγά μην πήρε και τον Δένδια ..ρε σεις χαλαρώστε λίγο...θα αφήσει ο Αηδονης την Ολυμπια θέα σύζυγό του για λαικοτροπες ξεπετες;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.064
Πόντοι
16.235
Ναι, μετα την Κολετσα τωρα πηδάει την Ελληνιδου..........:jerking::jerking::jerking2::jerking2:
...σε λίγο θα μας πουν ότι έκανε τρίο με Μενεγάκη και Καραβάτου...:2funny::2funny::jerking::jerking:.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κρυώνει το καημένο ,με δύο βρακιά βγήκε....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.064
Πόντοι
16.235
OP
OP
A

Alexis_cool

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.889
Πόντοι
1.056
H ίδια άφησε να εννοηθεί ότι ενώ μπορεί να κάνει Τέχνη ασχολείται τώρα με το εμπορικό για να είναι οικονομικά άνετη.
Ενδεχομένως στο μέλλον να κάνει στροφή στην ποιότητα.
Την ποιότητα την έχει.
Το ξέρω από πρώτο χέρι και την έχω ακούσει από κοντά με το καταπληκτικό θεσσαλονικιώτικο σχήμα "Λωξάντρα" προτού γίνει γνωστή και ξέκωλο.
Έπεσε αυστηρά δίαιτα (κυριολεκτικά) την εποχή της καραντίνας.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.064
Πόντοι
16.235
Την ποιότητα την έχει.
Το ξέρω από πρώτο χέρι και την έχω ακούσει από κοντά με το καταπληκτικό θεσσαλονικιώτικο σχήμα "Λωξάντρα" προτού γίνει γνωστή και ξέκωλο.
Έπεσε αυστηρά δίαιτα (κυριολεκτικά) την εποχή της καραντίνας.
Ανέβηκε πολύ στην εκτίμηση μου όταν τραγούδησε το τραγούδι τίτλων της εκπομπής "Κυριακή στο χωριό " στην ΕΡΤ-3.

OP
OP
A

Alexis_cool

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.889
Πόντοι
1.056
Ανέβηκε πολύ στην εκτίμηση μου όταν τραγούδησε το τραγούδι τίτλων της εκπομπής "Κυριακή στο χωριό " στην ΕΡΤ-3.
Εντωμεταξύ δεν είμαι εδώ για λιβάνισμα της. Νωρίτερα παρατήρησα γιατί το είχα ξεχάσει, ότι εγώ άνοιξα πρώτος το νήμα της.

Ευτυχώς την έμαθα προτού γίνει γνωστή. Και στα ξεκωλομάγαζα που τώρα τραγουδάει, ούτε πήγα, ούτε θα πάω, ούτε γνωρίζω σε ποιό σημείο της Αθήνας βρίσκονται.

Συνοπτικά λοιπόν: εντυπωσιακή εμφάνιση, σπουδαία τραγουδίστρια, καλός χαρακτήρας, πλέον για την επιβίωση το γύρισε στην φτήνεια.

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.653
Πόντοι
1.056
Τι ειπε ο κοριτσαρος παλι....???!!!:smiling-face-with-heart-eyes:
.
.
Ρία Ελληνίδου: «Εγώ τις κουρτίνες τις αφήνω ανοιχτές για τους γείτονες, να πάρουν λίγο μάτι

Κανένας γείτονας της...εδω... με καλο ζουμ....
να δουμε αν λεει αλήθεια....!!!:grin: :buck2:
Ρε κουμπάρο δυο χέρια έχω, τι να πρώτο κρατάω? την κουρτίνα μου μισάνοιχτη, το καβλι μου, τα κυάλια, το κινητό?
Πάντως για να ξέρεις, έχει μια ελιά αριστερά της κλειτορίδας, ώρα 2 για την ακρίβεια.
Προχθές συναντηθηκαμαν στο ανσασερι και χαιρετηθηκαμε, είχε πάει Σκλαβενίτη...

Πολύ καλή η Veet της λέω, αφήνει άτριχο και απαλό το δέρμα, και μου απαντάει:
Καάτι ξεέρειςς...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.832
Πόντοι
4.986
Τι ειπε ο κοριτσαρος παλι....???!!!:smiling-face-with-heart-eyes:
.
.
Ρία Ελληνίδου: «Εγώ τις κουρτίνες τις αφήνω ανοιχτές για τους γείτονες, να πάρουν λίγο μάτι

Κανένας γείτονας της...εδω... με καλο ζουμ....
να δουμε αν λεει αλήθεια....!!!:grin: :buck2:
Τίποτα Πακιστανοί θα μένουν απέναντι για να το λέει

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.064
Πόντοι
16.235
Πάει να τους εκχριστιανίσει;

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
Τίποτα Πακιστανοί θα μένουν απέναντι για να το λέει
Δεν βγάζεις άκρη με τις γυναίκες, απέναντι της μπορεί να μένουν απο πιτσιρικάδες που πανε σχολείο μεχρι 70χρονοι παππούδες.
Εγω εχω απέναντι μου μια μιλφαρα 40χρονη που πολλές φορες κυκλοφορει γυμνή μετα το μπάνιο, ιδικα τον προηγούμενο μηνα ειχε τις κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο τερμα ανοιχτές, τωρα αυτο το μηνα την επιασαν οι ντροπές και τις κλείνει.

Επίσης μην είστε σίγουρη οτι ειναι αλήθεια αυτο, μπορεί να το ειπε για να γινει σούσουρο και να ακουστεί το ονομα της, άλλωστε δεν ειναι τυχαίο οτι αφου το ειπε μετα τραγούδησε το τραγούδι «Μπανιστηρτζού»

GHOSTMAN

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
362
Πόντοι
21

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.832
Πόντοι
4.986
Δεν βγάζεις άκρη με τις γυναίκες, απέναντι της μπορεί να μένουν απο πιτσιρικάδες που πανε σχολείο μεχρι 70χρονοι παππούδες.
Εγω εχω απέναντι μου μια μιλφαρα 40χρονη που πολλές φορες κυκλοφορει γυμνή μετα το μπάνιο, ιδικα τον προηγούμενο μηνα ειχε τις κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο τερμα ανοιχτές, τωρα αυτο το μηνα την επιασαν οι ντροπές και τις κλείνει.

Επίσης μην είστε σίγουρη οτι ειναι αλήθεια αυτο, μπορεί να το ειπε για να γινει σούσουρο και να ακουστεί το ονομα της, άλλωστε δεν ειναι τυχαίο οτι αφου το ειπε μετα τραγούδησε το τραγούδι «Μπανιστηρτζού»
Κατά 99% το είπε αυτό για πλάκα για αυτό απάντησα κι εγώ σε ανάλογο ύφος..άλλα πολυ σωστά απάντησες ότι σε γενικές γραμμές συστηματικό μπανιστιρι κάνουν οι σεξουαλικά ανενεργοί, είτε μαθητές είτε μεγάλης ηλικίας..άρα και να ισχύει αυτό που λέει κάτι τέτοιο θα παίζει...

Nikaiotis3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2018
Like
35
Πόντοι
0

Εσύ αδερφέ που μένεις; Αχαχαχα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.064
Πόντοι
16.235

Δεν πλησιάζεις στην μιλφαρα για να δανειστείς κάνα λεμόνι;

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom