Alexis_cool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.889
- Πόντοι
- 1.056
Οκ ρε Ρία πολύ φτήνεια και λαϊκατζούρα το τελευταίο κομμάτι.
Φάτε μάτια ψάρια.
Οκ ρε Ρία πολύ φτήνεια και λαϊκατζούρα το τελευταίο κομμάτι.
Και γιατί να παντρευτεί ρε μάγκα? Για να πλένει τα βρακιά ή να σφουγγαριζει τις τυρόπιτες από τα πατώματα? Ο γάμος είναι για τον άντρα37 χρόνων και ακόμα λέει δεν παντρεύομαι. Λογικα θα έχει δροσίσει αρκετό κόσμο
Έχω την εντύπωση ότι έχει nipslip δεξιά...Πω ρε βυζάρες λέμε εε
To μεροκάματο να βγαίνει...η κοπέλα μπορεί να τραγουδήσει λίγο πολύ τα πάντα...το τραγούδι στην έναρξη της εκπομπής "Κυριακή στο χωριό" στην ΕΡΤ-3 το τραγουδάει η ίδια.Οκ ρε Ρία πολύ φτήνεια και λαϊκατζούρα το τελευταίο κομμάτι.
Φάτε μάτια ψάρια.
Διαφωνώ...έναν χρηματοδότη θέλει μόνο.Οι άλλοι ας βολευτουν με χειρωνακτική εργασία ..37 χρόνων και ακόμα λέει δεν παντρεύομαι. Λογικα θα έχει δροσίσει αρκετό κόσμο
.Που να ξέρω ρε χριστιανε μου τι είναι το νιπσλιπΈχω την εντύπωση ότι έχει nipslip δεξιά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Γυναικάρα με ωραιο στυλ σεξι καβλιάρικο χωρις υπερβολες και ενδιαφέρουσα φωνη....αν κανει καλες συνεργασιες...εχει πολυ μέλλον...και μέλι οι τουμπανοβυζάρες της!!!!Ρια...σου έχωνα και τα τρια!!!!Οκ ρε Ρία πολύ φτήνεια και λαϊκατζούρα το τελευταίο κομμάτι.
Φάτε μάτια ψάρια.
37 χρόνων και ακόμα λέ
Συμφωνώ αλλά έπεσε αυστηρά δίαιτα την εποχή της καραντίνας.Ρια Ελληνιδου = το κλασικό παράδειγμα πώς το χρήμα εξευτέλισε ακόμα έναν άνθρωπο... Κρίμα... Ήταν για πολύ ψηλά!!!
ελπιζω να μην καταντησει στην εθνικη οδο σε λιγα χρονια....Συμφωνώ αλλά έπεσε αυστηρά δίαιτα την εποχή της καραντίνας.
Το ξέρω από φίλο μου και μουσικό της.
τωρα αυτο ειναι τραγουδι???? μετα απο οσα εχουμε δει απο την Ρια στο παρελθον