Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166

Ο Ελληνικος λαος θα πληρωσει τα χρεοι που δημιουργησαν οι εως τωρα πολιτικοι και ο Αεκτζηδικος λαος θα πληρωσει τα χρεοι που δημιουργησαν οι εως τωρα μετοχοι... μαλιστα.
όταν έλεγα εδώ και πόσο καιρό πως το ποδόσφαιρο είναι ακριβώς όπως η πολιτική σκηνή...άρχιζε ο καθένας να λέει τα δικά του

κι όταν έλεγα πως δεν μπορεί να ανέχεται φίλαθλος να ΜΗΝ πληρώνει η ομάδα του, να παρανομεί, αλλά να μην έχει κυρώσεις, βγαίνανε οι κάθε λογής οργανωμένοι και μου λέγανε για ιστορία.

καλή η ιστορία αλλά δεν βγάζει κέρδος
και δεν έχω ακούσει για ΚΑΜΙΑ ομάδα να μην είναι "στορική"
μα ακομα και ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ ιστορικό σωματείο θεωρείται...

άμα λέμε πως πρέπει να ξυπνήσει ο Έλληνας....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
και μερικες που εχουν στανταρ φραγκατη πελατεια και τα κονομανε ακομα... :grin:
στο "μερικές" διαφωνώ
αν ήταν μερικές δεν θα άνοιγαν τα μπουρδέλα και τα στούντιο και τα μασατζίδικα κάθε τρεις και λίγο σαν μανιτάρια παντού...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
στο "μερικές" διαφωνώ
αν ήταν μερικές δεν θα άνοιγαν τα μπουρδέλα και τα στούντιο και τα μασατζίδικα κάθε τρεις και λίγο σαν μανιτάρια παντού...
λεω μερικες γιατι πλεον λιγες ειναι αυτες που τα κονομανε σε μπουρδελα-στουντιο-μασαζ... οι υπολοιπες απλα συντηρουναι απο αυτη τη δουλεια... ανοιγουν παντου οπως λες στουντιο και μασαζ δεν διαφωνω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα κονομαει χοντρα και το προσωπικο τους στο 100%
απο προσωπικες γνωριμιες σου λεω οτι βιζιτες που τα κονομαγαν την πενταετια 2002-2007 αυτη τη στιγμη εκτος απο τη βιζιτα κανουν και 2η δουλεια... δεν βγαινει πλεον φιλε Lastmoican σου λεω, χεστα κ αστα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
λεω μερικες γιατι πλεον λιγες ειναι αυτες που τα κονομανε σε μπουρδελα-στουντιο-μασαζ... οι υπολοιπες απλα συντηρουναι απο αυτη τη δουλεια... ανοιγουν παντου οπως λες στουντιο και μασαζ δεν διαφωνω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα κονομαει χοντρα και το προσωπικο τους στο 100%
απο προσωπικες γνωριμιες σου λεω οτι βιζιτες που τα κονομαγαν την πενταετια 2002-2007 αυτη τη στιγμη εκτος απο τη βιζιτα κανουν και 2η δουλεια... δεν βγαινει πλεον φιλε Lastmoican σου λεω, χεστα κ αστα...
και πάλι διαφωνώ
πιστεύω πως βγαίνει
αλλά βγαίνει για φυσιολογικά πράγματα και όχι για τα λούσα που είχανε συνηθίσει (πιστεύω)
αλλά οκ, δεν διεκδικώ και το αλάθητο του Πάπα.

θα πας πλατεία;
μου χρωστάς φώνο

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και πάλι διαφωνώ
πιστεύω πως βγαίνει
αλλά βγαίνει για φυσιολογικά πράγματα και όχι για τα λούσα που είχανε συνηθίσει (πιστεύω)
αλλά οκ, δεν διεκδικώ και το αλάθητο του Πάπα.

θα πας πλατεία;
μου χρωστάς φώνο
σε ποια πλατεια να παω?  :think:
θα στο στειλω εδω πμ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
η ομαδα της καβαλας εχει ιστορια

Αλίμονο... :grin:
Και η ομάδα της γειτονιάς μου έχει ιστορία, είχε φτάσει και β' τοπικό κάποτε.
Και φάγανε 4 σούβλες κοκορέτσι στο γλέντι.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αλίμονο... :grin:
Και η ομάδα της γειτονιάς μου έχει ιστορία, είχε φτάσει και β' τοπικό κάποτε.
Και φάγανε 4 σούβλες κοκορέτσι στο γλέντι.
πιστευω καταλαβαινεις πως το εννοω... η ιστορια της συγκεκριμενης ομαδας η οποια αντιπροσωπευει εναν ολοκληρο νομο δεν τις επιτρεπει τετοιου ειδους συγχωνευσεις... η ομαδα της γειτονιας πχ ΑΕΚ Αργους ειναι αλλο καπελο αν θα συγχωνευθει και με ποιον...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα ΑΕΚΑΡΕΣ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Aek_Oaka_laos.jpg
    Aek_Oaka_laos.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Lympe_final_2011.jpg
    Lympe_final_2011.jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 25

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
καλημερα αεκαρα
καλημερα προσφυγια
που ειναι ο σκοκο
που ειναι το γηπεδο
που ειναι τα διαρκειας
Υποκλισου στους κυπελουχους και ασε τα πολλα λογια... εσυ αν δειξεις χαρακτηρα και υποκλιθεις στους μαρινακιδες-μπεους μπορει να σε αφησουν να βγεις 5ος φετος  :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.885
Πόντοι
266
Υποκλισου στους κυπελουχους και ασε τα πολλα λογια... εσυ αν δειξεις χαρακτηρα και υποκλιθεις στους μαρινακιδες-μπεους μπορει να σε αφησουν να βγεις 5ος φετος  :2funny:
τα μαθες για τον καβακλη;

Συνημμένα

• ασδα.jpg
    ασδα.jpg
    9,8 KB · Εμφανίσεις: 40

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τα μαθες για τον καβακλη;

εσενα σε βλεπω για συγχωνευση με το μπαοκι μπας και καταφερεις να παρεις και συ κανα κυπελακι μετα... ωραια ιδεα με εμφανιση λευκοκιτρινομαυρη ε? φετος θα παλεψεις με τον μακαρο για την 5η θεση,ετοιμασε τα οπλα σου...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.885
Πόντοι
266
εσενα σε βλεπω για συγχωνευση με το μπαοκι μπας και καταφερεις να παρεις και συ κανα κυπελακι μετα... ωραια ιδεα με εμφανιση λευκοκιτρινομαυρη ε? φετος θα παλεψεις με τον μακαρο για την 5η θεση,ετοιμασε τα οπλα σου...
οχι μονο εγω
και συ μαζι
και ο μπαοκ
με τους σκαταδες που εχεις μαζεψει
καλυτερη ομαδα εχεις; :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
οχι μονο εγω
και συ μαζι
και ο μπαοκ
με τους σκαταδες που εχεις μαζεψει
καλυτερη ομαδα εχεις; :2funny: :2funny: :2funny:
εμενα μου αρκει το βαρος της φανελας και ο κοσμος για να βγω τριτοτεταρτος... με μπουρμπο και κρασσα μωρε μαλακα χτυπουσα και πρωταθλημα πριν κατι χρονια τι μου λες τωρα... ο μπαοκ εχει καλο προπονητη φετος αν κανει σωστο προγραματισμο μπορει να ανεβει λιγο,για τον αρη το αν θα κανει καλη χρονια θα εξαρτηθει κατα ποσο θα βγει το συστημα του τσιωλη στην νεα ομαδα και τον χρονο προσαρμογης των νεων παιχτων... ο πουρακλας με το υλικο και των δυο ομαδων μαζι δεν θα εχει προβλημα να φτιαξει καλουτσικη ομαδα και κατι ακουγετε οτι ανεβαζει και μπαγιεβιτς ο οποιος οσο οπισθοδρομικος και αν ειναι για ομαδα που εχει στοχο 5δα ειναι μια χαρα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.885
Πόντοι
266
εμενα μου αρκει το βαρος της φανελας και ο κοσμος για να βγω τριτοτεταρτος... με μπουρμπο και κρασσα μωρε μαλακα χτυπουσα και πρωταθλημα πριν κατι χρονια τι μου λες τωρα... ο μπαοκ εχει καλο προπονητη φετος αν κανει σωστο προγραματισμο μπορει να ανεβει λιγο,για τον αρη το αν θα κανει καλη χρονια θα εξαρτηθει κατα ποσο θα βγει το συστημα του τσιωλη στην νεα ομαδα και τον χρονο προσαρμογης των νεων παιχτων... ο πουρακλας με το υλικο και των δυο ομαδων μαζι δεν θα εχει προβλημα να φτιαξει καλουτσικη ομαδα και κατι ακουγετε οτι ανεβαζει και μπαγιεβιτς ο οποιος οσο οπισθοδρομικος και αν ειναι για ομαδα που εχει στοχο 5δα ειναι μια χαρα...
ενας σκοκο ηταν
παει και αυτος

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.885
Πόντοι
266
απο την σεντρα σου το πεταξε... ποιο πολλα χρονια και απο μενα θα τον θυμασαι  :2funny:
last year...
τωρα παιξε με μπουγαιδη
και εγω σε  πηδησα μες την εδρα σου
η συνηθεια που εγινε λατρεια

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
last year...
τωρα παιξε με μπουγαιδη
και εγω σε   πηδησα μες την εδρα σου
η συνηθεια που εγινε λατρεια
ρε μπουγατσαιδι το 1-2 στο οακα σχεδον αδιαφορο μου ηταν βαθμολογικα... εσενα η τεσσαρα στο γεματο χαριλαου σου κατσε στο λαιμο μη κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου... οπως και να χει εγω ειμαι τροπαιουχος και εσυ ψαχνεις να κλεισεις φιλικα, μεγαλη διαφορα σε λεω...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.885
Πόντοι
266
ρε μπουγατσαιδι το 1-2 στο οακα σχεδον αδιαφορο μου ηταν βαθμολογικα... εσενα η τεσσαρα στο γεματο χαριλαου σου κατσε στο λαιμο μη κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου... οπως και να χει εγω ειμαι τροπαιουχος και εσυ ψαχνεις να κλεισεις φιλικα, μεγαλη διαφορα σε λεω...
φετος θα τερματισεις δεκατος και βαλε
πολυ σαπια η ομαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom