alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
καλα οτι πεις... μου φενετε εφαγες το κολατσιο σου με τα ληγμενα τωρα και αρχισες της μαλακιες...φετος θα τερματισεις δεκατος και βαλε
πολυ σαπια η ομαδα
καλα οτι πεις... μου φενετε εφαγες το κολατσιο σου με τα ληγμενα τωρα και αρχισες της μαλακιες...φετος θα τερματισεις δεκατος και βαλε
πολυ σαπια η ομαδα
λυμπε,δελαςκαλα οτι πεις... μου φενετε εφαγες το κολατσιο σου με τα ληγμενα τωρα και αρχισες της μαλακιες...
λυμπε,δελας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φετος θα σηκωσουν τα αρχιδια μας καπαμα...Αυτοι που λες κατι σηκωνουν στα χερια τους... οι δικοι σου σηκωσαν μια παπαρα![]()
ενταξει πηγαινε να ακουσεις λιγο mazoo & the zoo τωρα να ηρεμησεις...φετος θα σηκωσουν τα αρχιδια μας καπαμα...
ρε αντε τραβα με τα γεροντια σου...
τι εγινε;ενταξει πηγαινε να ακουσεις λιγο mazoo & the zoo τωρα να ηρεμησεις...
Μπουλη σου εφτιαξε η μαμα σου κροκο αυγου για να μεγαλωσεις;τι εγινε;
σε μαλωσε η γκομενιτσα σου;
ε μπουχεσακο μου;
ακου τι θα κανεις τωρα... παρε το αμαξι, κατεβα κεντρο σαλονικα,κανε βολτες και βαλε τερμα στο στερεοφωνικο το κατσικα κατσικα γλυκεια μου πιτσιρικα... θα το κανεις αυτο για μια εβδομαδα σερι, αν δεν εχεις ξεπερασει το προβλημα σου ξαναελα να σου δωσω καινουργια ιδεατι εγινε;
σε μαλωσε η γκομενιτσα σου;
ε μπουχεσακο μου;
Ποιο αμαξι ρε ακομη δεν εχει διπλωμα.ποδηλατακι BMX εχειακου τι θα κανεις τωρα... παρε το αμαξι, κατεβα κεντρο σαλονικα,κανε βολτες και βαλε τερμα στο στερεοφωνικο το κατσικα κατσικα γλυκεια μου πιτσιρικα... θα το κανεις αυτο για μια εβδομαδα σερι, αν δεν εχεις ξεπερασει το προβλημα σου ξαναελα να σου δωσω καινουργια ιδεα![]()
με βοηθητικες ροδες πισω?Ποιο αμαξι ρε ακομη δεν εχει διπλωμα.ποδηλατακι BMX εχει![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαλακα τωρα εισαι αστειοςακου τι θα κανεις τωρα... παρε το αμαξι, κατεβα κεντρο σαλονικα,κανε βολτες και βαλε τερμα στο στερεοφωνικο το κατσικα κατσικα γλυκεια μου πιτσιρικα... θα το κανεις αυτο για μια εβδομαδα σερι, αν δεν εχεις ξεπερασει το προβλημα σου ξαναελα να σου δωσω καινουργια ιδεα![]()
ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑΚαλώς τον μαλ&κα .. τι έγινε ρε σκουλήκι εμφανίστηκες πάλι;
6η Αγωνιστική 17/10/2010 Αρης - ΑΕΚ 0 - 4
21η Αγωνιστική 05/02/2011 ΑΕΚ - Αρης 1 - 2
3η Αγωνιστική Π.ΟΦ. 09/05/2010 ΑΕΚ - Αρης 4 - 2
4η Αγωνιστική Π.ΟΦ. 12/05/2010 Αρης - ΑΕΚ 1 - 1
έλα σκουλήκι κάνε τα μαθηματικά γιατί εγώ είμαι αγράμματος...
Με τι τις γαμας ρε μαλακα με το γαριδακι;ρε μαλακα τωρα εισαι αστειος
τετοια λες ρε στις γκομενες
και δεν μπορεις να πηδηξεις...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιο προβλημα;;;;
το οτι γαμαω πολλες γκομενες;
ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΑ
Αυτο ειναι το προβλημα... οτι γαμας πολλες γκομενες...ρε μαλακα τωρα εισαι αστειος
τετοια λες ρε στις γκομενες
και δεν μπορεις να πηδηξεις...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιο προβλημα;;;;
το οτι γαμαω πολλες γκομενες;
χαχα οτι πεις την τελευταία φορά που το συζητήσαμε αυτό απλά σταμάτησες να μιλάς και άρχισες την συζήτηση για την γραμματική, και το συντακτικό.
ανεβα πανω σε κανω ''μαθηματα''συντακτικουχαχα οτι πεις την τελευταία φορά που το συζητήσαμε αυτό απλά σταμάτησες να μιλάς και άρχισες την συζήτηση για την γραμματική, και το συντακτικό.
εμαθα τι δουλεια κανεις τελικα...ανεβα πανω σε κανω ''μαθηματα''συντακτικου