SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
εχω αρχισει να το σκεφτομαι.....λεω να γινω ΑΕΚ.....ε, τότε άλλαξε ομάδα
πρώτος ούτε στην Ελλάδα δεν βγαίνεις
εχω αρχισει να το σκεφτομαι.....λεω να γινω ΑΕΚ.....ε, τότε άλλαξε ομάδα
πρώτος ούτε στην Ελλάδα δεν βγαίνεις
εσυ κανε αυτο που πρεπει την κυριακη,χασε απο τον αρη και μετα παρε μια ισοπαλια απο τον βαζελο,και ασε τι θα κανει ο βαζελος την κυριακη.Αστον ρε φίλε ...μια φορά βγήκε κι αυτός Ευρώπη και καμαρώνει σαν το γύφτικο σκεπάρνι . Τους φουκαράδες τους λυπάμαι , ξανακύλησαν στην εσωστρέφεια απόψε. Πάρτυ με ούζα θα κάνει ο λαγός την κυριακή.
Κρίμα , και το λέω εγώ που είμαι ουδέτερος και αντικειμενικός.
νόμιζα πως ήσουνα ήδη....εχω αρχισει να το σκεφτομαι.....λεω να γινω ΑΕΚ.....
νόμιζα πως ήσουνα ήδη....
χμ....ούτε να το παραδεχτείτε πια;;;
τεσπα...αν είσαι πάνω στην αλλαγή ταυτότητας γίνε Βασιλεία....πιο πολλές πιθανότητες από την ΑΕΚ για πρωτάθλημα στην Ελλάδα....
τι καιρο κανει εις τας Βρυξελας?Αντερλεχτ γεια
Αντερλεχτ γεια
Αντερλεχτ γεια
ε μην το λες...τα λεφτα ειναι αρκετα αν περασουμε στην επομενη φαση και η ομαδα τα χρειαζεται οσο τιποτα αλλο!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑ για την Ευρωπη....συμμετεχεις καπου για να βγεις ΠΡΩΤΟΣ,οχι 8ος,9ος,12ος....εγω γουσταρω που σε τρια απο τα πιο διασημα ευρωπαικα γηπεδα υπαρχει ΣΕ ΟΛΑ τα παιχνιδια μια κιτρινομαυρη σημαια...10 η ωρα στεναχωρια για την τριαρα,10 και 5 ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ!!!!!
παραμυθακι.....αντε και περασα στους 24,το πολυ 2εκ.....αν ομως η ομαδα παει εδω μεσα καλα,45000 καθε κυριακη,κανε λογαριασμο.....ε μην το λες...τα λεφτα ειναι αρκετα αν περασουμε στην επομενη φαση και η ομαδα τα χρειαζεται οσο τιποτα αλλο!
Πέρυσι οι ομάδες που συμμετείχαν στο Τσάμπιονς Λιγκ μοιράστηκαν… 581.785.000 ευρώ (!), με τη νικήτρια Ίντερ να παίρνει τη μερίδα του λέοντος (29 εκ. ευρώ). Πέρα από το πρεστίζ, η διοργάνωση μοιράζει και άφθονα χρήματα στους συλλόγους που αγωνίζονται αφού πλην του market pool της UEFA υπάρχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι χορηγοί και τα έσοδα από τις μπουτίκ. Στις ομάδες που απλά παίρνουν μέρος στους ομίλους δίδεται ένα πριμ συμμετοχής 600.000 ευρώ και άλλες 300.000 ευρώ ως πριμ των αγώνων που η κάθε ομάδα θα δώσει στους ομίλους.παραμυθακι.....αντε και περασα στους 24,το πολυ 2εκ.....αν ομως η ομαδα παει εδω μεσα καλα,45000 καθε κυριακη,κανε λογαριασμο.....
τωρα ολα αυτα με την ΑΕΚ του ουεφα σημερα...τι σχεση εχουν?Πέρυσι οι ομάδες που συμμετείχαν στο Τσάμπιονς Λιγκ μοιράστηκαν… 581.785.000 ευρώ (!), με τη νικήτρια Ίντερ να παίρνει τη μερίδα του λέοντος (29 εκ. ευρώ). Πέρα από το πρεστίζ, η διοργάνωση μοιράζει και άφθονα χρήματα στους συλλόγους που αγωνίζονται αφού πλην του market pool της UEFA υπάρχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι χορηγοί και τα έσοδα από τις μπουτίκ. Στις ομάδες που απλά παίρνουν μέρος στους ομίλους δίδεται ένα πριμ συμμετοχής 600.000 ευρώ και άλλες 300.000 ευρώ ως πριμ των αγώνων που η κάθε ομάδα θα δώσει στους ομίλους.
τα παραπανω εινα για champions league
μολις βρω και για το europa θα σου πω...
ΟΛΑ τα βλεπω.....4!!!!!! pc ανοιχτα γυρω γυρω.....η ιντερ πηρε την κουπα...μη μου πεις ποσα θα παρει η ΑΕΚ αν παρει την κουπα,ετσι?σου ειπα μολις βρω και του europa θα τα βαλω!
καθεσαι και δινεις σημασια στους φασιστες και δεν βλεπεις! ;)
οχι ρε αλλα ειναι πολλα τα λεφτα...αν βαλεις τα πριμ που δινει η ουεφα και τα τηλεοπτικα δικαιωματα τοτε μαζευεις ενα καλο μπατζετ!ΟΛΑ τα βλεπω.....4!!!!!! pc ανοιχτα γυρω γυρω.....η ιντερ πηρε την κουπα...μη μου πεις ποσα θα παρει η ΑΕΚ αν παρει την κουπα,ετσι?
τηλεοπτικα οτι ηταν να δωσει ο μινως τα εδωσε,τελος.....η βαση ειναι αντικειμενικα μηδενικη....ειπαμε 45000 εισιτηρια στα υπολοιπα 12-13 παιχνιδια μαζυ με κυπελο 15-16 ξερεις ποσα εκ ειναι....καληνυχτα,παω να χαιρετησω και τα φασιστοστρακια και τη κανω...
αντε γεια μπαρτσελονα του κωλου
παρων...αντι-αεκτζης η λαθος κανω?Να ρωτησω, ο εκφωνητης του Αντ1 δε εκνευρισε κανεναν?