Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εσύ το έφτιαξες?φωτοσοπ?
τακη ποδαρατο θα το πανε και θελουν 2 μερες να φτασει καλαματα?
πρωτα ηταν η φιεστα - παρωδια με τα χιλιαδες ευτραπελα..Εσύ το έφτιαξες?φωτοσοπ?

θεσσαλονικη παντως δεν θα πανε γιατι θα τους κλεψουν το κυπελλο οι τσιγγανοπαοκτσηδεςτακη ποδαρατο θα το πανε και θελουν 2 μερες να φτασει καλαματα?![]()

ουτε μανη κατεβαινουν καλαματα ειναι τα συνορα μετα θα μαζευουν το κυπελλακι απο το πελαγος.θεσσαλονικη παντως δεν θα πανε γιατι θα τους κλεψουν το κυπελλο οι τσιγγανοπαοκτσηδες![]()
Πραγματικα ωρες ωρες δεν ξερω τι στο πουτσο οράματα βλεπει ο μαν , μεχρι και οι πέτρες στο Πειραιά απο τα ταμπουρια μεχρι Πέραμα ξερουν τι Σίχαμα ειναι η συμμορία Μόραλη και ολο το παρεακι , να μου πεις με τετοιο κονε το Πρόεδρο οχι δήμαρχο και πλανητάρχη αν θελει τον βγαζει , εχω φίλους κολλητούς στο Πειραιά και σε Φάληρο και μου λένε τα ίδια και τα ίδια , Σιχαματα και Μαφια οι βρωμοπουστες και οι ανθρωποι του Χοντρου και έρχεται εδω ο Σέρ Τάκης να μας πει οτι οχι μωρε καλα άτομα ειναι και ο Βαγγελας μέγας Ευεργέτης βοηθαει κοσμο εκτος απο αυτους που τους αφανίζει ...Παιρνεις κατι για την κατασταση σου?
εισαι σε παραληρημα
ρε μεγαλε πρωτα πρεπει να καταλαβαινεις τι γραφω και μετα να μιλας...Πραγματικα ωρες ωρες δεν ξερω τι στο πουτσο οράματα βλεπει ο μαν , μεχρι και οι πέτρες στο Πειραιά απο τα ταμπουρια μεχρι Πέραμα ξερουν τι Σίχαμα ειναι η συμμορία Μόραλη και ολο το παρεακι , να μου πεις με τετοιο κονε το Πρόεδρο οχι δήμαρχο και πλανητάρχη αν θελει τον βγαζει , εχω φίλους κολλητούς στο Πειραιά και Φάληρο και μου λένε τα ίδια και τα ίδια , Σιχαματα και Μαφια οι βρωμοπουστες και έρχεται εδω ο Σέρ Τάκης να μας πει οτι οχι μωρε καλα άτομα ειναι και ο Βαγγελας μέγας Ευεργέτης , πραγματικά ή μας δουλεύουνε ή κάποιος δεν περνει τα ψυχοφαρμακα του ,
Μαλακες μαζευτειτε λιγο και μην γράφετε πιπες , ή αν θελετε γραφετε τις στο νήμα σας που εχει και άλλους θολωμένους και σας πιστεύουν και τα καταπίνουν αμασητα αυτα που γραφετε , έλεος με τη παπατζα μάγκες καπου Ελεος βάλτε ενα φρένο , οχι αλλο Παπα
Να ανοιξουνε και οι συνομιλιες των αλλων, σου ειπε κανεις οχι?ρε μεγαλε πρωτα πρεπει να καταλαβαινεις τι γραφω και μετα να μιλας...
οταν καηκε ο φουρνος ενος διαιτητη στο ποδοσφαιρο, ανοιξε ο κοριος της ευπ, βγηκαν συνομιλιες στον αερα και υπηρξαν 500 αρθρα στο ιντερνετ...μεχρι και υποβιβασμο του ολυμπιακου ζητουσατε...
φετος στους τελικους του μπασκετ, ειχαμε επιθεσεις στα σπιτια 2 διαιτητων....ουτε η ευπ παρενεβη, ουτε συνομιλιες μαθαμε, ουτε τιποτα...τα ιδια και οταν εγιναν τα σκηνικα με τους κροατες (ενω με τον λυγγεριδη, ειχαμε συνομιλιες των εμπλεκομενων)....
υγ : εμενα αυτη ηταν η απορια μου...πως γινεται η ευπ να λειτουργει οταν γινονται ντου σε σπιτια διαιτητων στο ποδοσφαιρο και οχι οταν γινονται ντου σε διαιτητες στο μπασκετ....1 αρθρο για υποβιβασμο του βαζελου στο μπασκετ θα υπαρξει?
Τραγούδα στην κοσμαρα σου εσυ!

Αφου σ’ αρεσει το παρελθον, δες αυτο να μαθαινεις και κατι…φωτο απο οταν ο θρυλος πηρε το 14ο πρωταθλημα του το 1958....
οι τερματοφυλακες φορουσαν τραγιασκα...
![]()
Η Τρίπολη ειναι γνωστό γαυροχωρι φίλε...Όπως κι εμεις εδω στα Χανιά..Αλλά ετσι εχει περισσότερη αξια!Να κλεινονται στις τρυπες τους οι αλλοθρησκοι!!!κοσμοσυρροη

στα γιαννενα λεει σας περιμενουν τα παγουρια με ανακοινωση επισημη σε μας δεν ειχε τετοιαΗ Τρίπολη ειναι γνωστό γαυροχωρι φίλε...Όπως κι εμεις εδω στα Χανιά..Αλλά ετσι εχει περισσότερη αξια!Να κλεινονται στις τρυπες τους οι αλλοθρησκοι!!!![]()

εσεις την μπασκετικη κουπα τη βγαλατε καμια βολτα ή την πηραν τα αδελφακια να τη βαλουν στο παιδικο τους δωματιο διπλα στα playmobil?στα γιαννενα λεει σας περιμενουν τα παγουρια με ανακοινωση επισημη σε μας δεν ειχε τετοια![]()
Την έχουμε βάλει σε βαγκιουμ να μη τη πιάνει η βροχή και σκουριάσει μέχρι να τελειώσει η στεγανοποίηση της οροφησ εσάς βέβαια δεν σας απασχολούν τέτοια προβλήματαεσεις την μπασκετικη κουπα τη βγαλατε καμια βολτα ή την πηραν τα αδελφακια να τη βαλουν στο παιδικο τους δωματιο διπλα στα playmobil?