Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.892
Πόντοι
8.595
Ξέχασα και το τελευταίο από το φετινό που πήρες. Πάλι εγώ έβαλα πλάτη πρότελευταία αγωνιστική για να το πάρεις από τον ακατανόμαστο.
Ρέαμπτσιουκ τον λένε τον σκόρερ. :coffee: :tooth:
καλο παιδι αυτος ο Ρε.....τσιουκ, καλο παιδι!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.892
Πόντοι
8.595
Ξέχασα και το τελευταίο από το φετινό που πήρες. Πάλι εγώ έβαλα πλάτη πρότελευταία αγωνιστική για να το πάρεις από τον ακατανόμαστο.
Ρέαμπτσιουκ τον λένε τον σκόρερ. :coffee: :tooth:
κοιτα που με επιασες στο φιλοτιμο και νιωθω μια υποχρεωση να βοηθησω να πατσισουμε τα χρωστουμενα:tooth:

• Χαχα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.337
Πόντοι
28.246
κοιτα που με επιασες στο φιλοτιμο και νιωθω μια υποχρεωση να βοηθησω να πατσισουμε τα χρωστουμενα:tooth:
Όταν σου μιλάω εγώ έχω πάντα επιχειρήματα. :tooth:
Βέβαια, υπάρχει και ένα ερώτημα... Άντε εσύ και κερδίσεις ή φέρεις ένα Χ στην Τούμπα; Ώστε με Χ εκεί να μου δώσεις το τρίποντο τελευταία αγωνιστική. Ή ανάποδα. Να κερδίσεις Τούμπα και να μου δώσεις Χ. Οι δικοί μου οι μαλάκες μπορούν να κερδίσουν τον ακατανόμαστο;

Δεν έχω απάντηση σε αυτό. :confused:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
83.628
Πόντοι
12.056
Ποια χρωστούμενα δεν χρωστάμε τίποτα ...ξέχασες την περίοδο 23-24 που έλεγαν όλοι ότι μας έκοψαν το πρωτάθλημα

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.892
Πόντοι
8.595
Όλο Κούλα ...Κούλα ...Κούλα ..μας τα κάνατε τούμπανο ....έτσι γαμαει η Κούλα όλους φέτος ...με τον κωλο...οκ με τον κωλο...όπως μπορεί
Ρε παιχτη aiolos, με ολο τον σεβασμο, που ειδες εσυ οτι η ΑΕΚαρα μας φετος , τους γαμησε ολους με τον κωλο?

για συνελθε σε παρακαλω

Οι υπολοιποι φετος με περισσια υπεροψια σχολιαζαν απο Αυγουστο μεχρι Δεκεμβριο οτι η 1η και 2η θεση θα ειναι ανετα απο γαυρο και παοκ και οτι εμεις πηγαιναμε για 3-4 θεση και αμα...

Ειδες τι εγραψε η ιστορια τελικα...ηρθαν με τον κωλο και μας εκλασαν τ αρχιδια!

Ομαδα που εχει να χασει 7 μηνες, εχει κερδισει με το σπαθι της τον σεβασμο ολων των ΑΕΚτζηδων και δεν δικαιουσε να μην τους εμπιστευεσαι και να εκφραζεις φοβο οπως εκανες τις προηγουμενες ημερες.

δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, αλλα πρεπει να γνωριζεις οτι υποστηριζεις την ιστορικοτερη ομαδα στην Ελλαδα και ταυτοχρονα την μεγαλυτερη ομαδα στον πλανητη! Και το μεγεθος της δεν θα αλλαξει ποτε, ειτε ειχε 4, ειτε 14, ειτε 114 πρωταθληματα!

Αυτη η ομαδα μιλαει στην καρδια μας για 1000 λογους!!!

Υ.Γ. τους γαμησαμε ολους φετος παιχταρα μου!!!:rockon::rockon:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
83.628
Πόντοι
12.056
Ρε παιχτη aiolos, με ολο τον σεβασμο, που ειδες εσυ οτι η ΑΕΚαρα μας φετος , τους γαμησε ολους με τον κωλο?

για συνελθε σε παρακαλω

Οι υπολοιποι φετος με περισσια υπεροψια σχολιαζαν απο Αυγουστο μεχρι Δεκεμβριο οτι η 1η και 2η θεση θα ειναι ανετα απο γαυρο και παοκ και οτι εμεις πηγαιναμε για 3-4 θεση και αμα...

Ειδες τι εγραψε η ιστορια τελικα...ηρθαν με τον κωλο και μας εκλασαν τ αρχιδια!

Ομαδα που εχει να χασει 7 μηνες, εχει κερδισει με το σπαθι της τον σεβασμο ολων των ΑΕΚτζηδων και δεν δικαιουσε να μην τους εμπιστευεσαι και να εκφραζεις φοβο οπως εκανες τις προηγουμενες ημερες.

δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, αλλα πρεπει να γνωριζεις οτι υποστηριζεις την ιστορικοτερη ομαδα στην Ελλαδα και ταυτοχρονα την μεγαλυτερη ομαδα στον πλανητη! Και το μεγεθος της δεν θα αλλαξει ποτε, ειτε ειχε 4, ειτε 14, ειτε 114 πρωταθληματα!

Αυτη η ομαδα μιλαει στην καρδια μας για 1000 λογους!!!

Υ.Γ. τους γαμησαμε ολους φετος παιχταρα μου!!!:rockon::rockon:
Τρολαρισμα έκανα

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.892
Πόντοι
8.595
Όταν σου μιλάω εγώ έχω πάντα επιχειρήματα. :tooth:
Βέβαια, υπάρχει και ένα ερώτημα... Άντε εσύ και κερδίσεις ή φέρεις ένα Χ στην Τούμπα; Ώστε με Χ εκεί να μου δώσεις το τρίποντο τελευταία αγωνιστική. Ή ανάποδα. Να κερδίσεις Τούμπα και να μου δώσεις Χ. Οι δικοί μου οι μαλάκες μπορούν να κερδίσουν τον ακατανόμαστο;

Δεν έχω απάντηση σε αυτό. :confused:
αφου σου λεω ετσι οπως τα κανατε δεν ειναι ευκολο να ξεμπερδεψετε
εκτος αν μιλησει η καρδια του πρωταθλητη :cool2:

• Χαχα

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
49
Like
5.390
Πόντοι
9.596
Τι να πεις....
Φαίνεται απίστευτο ότι για 2 αγωνιστικές δε θα αγχωνόμαστε και θα ζούμε στη δικιά μας νιρβάνα.
Το κάζο του μπάσκετ είχε αγχώσει πολύ κόσμο για ένα εφιαλτικό ΣΚ, από ονειρικό που περιμέναμε, και όσο πέρναγε η ώρα προς τα εκεί πήγαινε.
Με το γκολ όμως του Τεττέη ήρθε η αφύπνιση της ομάδας και οι παίκτες μασάγανε σίδερα.
Μέχρι εκείνο το σημείο η αγωνία ήταν μπόλικη.
Ευτυχώς, το γκολ, του Τεττέη, μπήκε νωρίς και η ομάδα ξύπνησε και το σημαντικότερο υπήρχε χρόνος!

Θέλω να σταθώ πρώτα στο Μπάσκετ.
Η ομάδα παρόλη την αυτοκτονία, αν κάποιος δει το αποτέλεσμα και όχι το τρόπο που χάθηκε το ευρωπαϊκό, έχει κάνει συγκλονιστική πορεία για τα δεδομένα της μέχρι τον τελικό.
Αξίζει να γεμίσουμε τα Λιόσια με τον Άρη και να τους ευχαριστήσουμε για μια καλή χρονιά.
Σίγουρα κανένας και ειδικά οι παίκτες και το τιμ δεν ήθελαν να χάσουν ή να κερδίσουν λιγότερο από ότι και ο πιο πανηγυρτζής φίλαθλος.
Οπότε όσοι μπορούν, μακάρι να βρεθούν στα Λιόσια να στηρίξουν την ομάδα, και να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το πολύπαθο τμήμα.

Στα του ποδοσφαίρου και του πρωταθλήματος τι να πρωτοπείς....
Η ανυπομονησία να το τελειώσουμε ήταν έκδηλη.
Από το ματς στη Λεωφόρο η νοοτροπία ήταν να το πάρουμε γρήγορα γιατί θα το χάσουμε.
ΑΕΚ είμαστε λέγαμε όλοι λίγο πολύ.
Για εμένα η χρονιά ήταν πετυχημένη από το καλοκαίρι.
Η πρόκρισή επι της Αντερλεχτ έχτισε μια πετυχημένη χρόνια που έγινε ονειρική, αφού αντέξαμε μέχρι το τέλος.
Τα ευρωπαϊκά ματς βοηθούν στην ανάκαμψη μετά τις γκέλες ή τα άσχημα αποτελέσματα.
Δημιουργούν φόρμα και ξορκίζουν τους δαίμονες.
Πίστη μόνο λίγοι είχαμε και προσπαθούσαμε να τη μεταφέρουμε σε όλους στην κερκίδα που έβριζαν, έκραζαν λες και το πρωτάθλημα ήταν δικό μας και οι παίκτες δεν το ήθελαν.
Ο Παναθηναικός έπαιξε πολύ καλά και παρόλες τις δυσκολίες που περνάει και μόνο ως αδιάφορος 4ος δεν παίζει.
Νοοτροπία που μακάρι να είχα πέρυσι που η ομάδα κλάταρε.

Πολλά ευχαριστώ στον προπονητή που μετέτρεψε την αρχική αμφισβήτηση σε λατρεία.
Παίκτες τελειωμένους(?), απαξιωμένους(?) τους έκανε πάλι παικταράδες(?).
Ως σωστός προπονητής τους ενέπνευσε και μακάρι να συνεχίσει και του χρόνου.
Στους παίκτες συγχαρητήρια και ευχαριστούμε!
Ολοι λίγο ή πολύ εβαλαν το λιθαράκι τους σε μια συγκλονιστική χρονιά!
Ο Ηλιόπουλος έκανε το αυτονόητο.
Από τις πολλές φανφάρες άφησε Ριμπάλτα και Νίκολιτς να κάνουν τη δουλειά τους.
Μίλησε πολύ λιγότερο και αυτό βοήθησε.

Στα της συνέχειας....
Φυσικά, προτιμώ δεύτερο ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό.
Όμως προτιμώ να κερδίσουμε και τους 2.
Η ΑΕΚ πρέπει να παίξει για την πάρτη της και μόνο.
Όσο αντέχει να τιμήσει τη φανέλα και την ιστορία της μακριά από μικρότητες.
Ελπίζω και πιστεύω, όπως ο Παναθηναικός, να παίξουμε για τη φανέλα και το αήττητο (από 26 Οκτωβρίου) και να μη δώσουμε δικαιώματα.

Την Κυριακή θα είναι μεγάλη γιορτή αλλά μέχρι τότε χτίζουμε νοοτροπία ομάδα και φίλαθλοι.
:hi:

Το πήραμε αδερφια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marko_nikolic_0.jpg

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.892
Πόντοι
8.595
μαριος ηλιοπουλος 30/12/2025 : "ο Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στην «ανάγκη κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου» και επιτέθηκε στην ΕΠΟ"
μαριος ηλιοπουλος 10/05/2026 : "Καταφέραμε και ξεριζώσαμε το ελληνικό παρασκήνιο του ποδοσφαίρου, τα κυκλώματα και τα συστήματα, όλη τη βρωμιά, με το ευ αγωνίζεσθαι. "

σε 5 μηνες το βρωμικο ελληνικο ποδοσφαιρο, ξεβρωμισε.....αν δεν το επαιρνε η αεκ, θα συνεχιζε να ηταν βρωμικο....

υγ : αυτη η φαση οτι δεν μας αρκει που βγηκαμε 1οι, πρεπει επιπλεον να πεισουμε τους παντες οτι βγηκαμε 1οι ενω μας πολεμουσαν ολοι, γινεται και σε αλλες χωρες ή ειναι πρωτοτυπια του βαζελου, της αεκ και του μπαοκ???? τι συνδρομο καταδιωξης ειναι αυτο????!!!!! :confused:
δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να πειτε ¨ημασταν οι καλυτεροι, τους γαμησαμε και βγηκαμε 1οι", οπως κανει ο ολυμπιακος ???? :think:
συνδρομο καταδιωξης ε?

Για να δουμε
Καρτες 2025-2026
ΑΕΚ 69 κιτρινες, 2 κοκκινες, Φάουλ κατά 419
Ολυμπιακος 36 κιτρινες, 1 κοκκινη, Φάουλ κατά 346
ΠΑΟΚ 39 κιτρινες, 1 κοκκινη, Φάουλ κατά 315

συνδρομο καταδιωξης ειπαμε?

Υπαρχει αντιστοιχο στατιστικο τα τελευταια 30 χρονια κατα του Ολυμπιακου?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.337
Πόντοι
28.246
Θέλω να σταθώ πρώτα στο Μπάσκετ.
Η ομάδα παρόλη την αυτοκτονία, αν κάποιος δει το αποτέλεσμα και όχι το τρόπο που χάθηκε το ευρωπαϊκό, έχει κάνει συγκλονιστική πορεία για τα δεδομένα της μέχρι τον τελικό.
Αξίζει να γεμίσουμε τα Λιόσια με τον Άρη και να τους ευχαριστήσουμε για μια καλή χρονιά.
Σίγουρα κανένας και ειδικά οι παίκτες και το τιμ δεν ήθελαν να χάσουν ή να κερδίσουν λιγότερο από ότι και ο πιο πανηγυρτζής φίλαθλος.
Οπότε όσοι μπορούν, μακάρι να βρεθούν στα Λιόσια να στηρίξουν την ομάδα, και να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το πολύπαθο τμήμα.
Με συχωρείς αλλά γαμήσι θέλουν και κράξιμο. Αν είναι για τέτοιο λόγο να πάτε και να τους τα κάνετε. Δεν χάνεται έτσι όπως το έχασε η ΑΕΚ. Αδικαιολόγητοι.

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.688
Πόντοι
3.666
και τωρα "αδειασμα" αρα ξεβρακωμα σε 2 σερι ματς με το γαυρο για τα μπαοκια....

αντιθετα εμας θα μας περιμενουν... οπως και θα πεσει καλο κασερι στο βαζελο να μας κοψει το οτιδηποτε....

κοιταξτε μη μεινουμε στα πανηγυρια της συγγρου
Δεν βλέπω καμοια Βαζέλα και κανα σκατοΓαυρο απο τους γνωστούς να μπει να μας ευχηθεί " Μπραβο στο Δικέφαλο " , ρε τις Πουτανες τις Γαυρινες πινουνε σοδες απο χθες αλλα δεν λεει να φύγει με τιποτα η γεύση απ τα φλόκια στο λάρυγγα !!!!
Τα περαστικα μου στα κόκκινα μπουρδελα που θελαν και πρωτάθλημα φέτος με τους παλεμαχους και τους φρεντακηδες και μυρωδιαδες , τα περαστικα μου και παλι θα τσούξει πολυ για κανα 2βδομαδο η κωλοτρυπιδα , τα λεμε απ του χρόνου μουνοπανα που θα γινει πιο μεγάλη η πουτσα του Σέρβου !!!
Φιλιά πολλα και εμεις τα αγαπάμε τα μουνοπανα με τα χούγια τους και χωρις αυτα , τα φιλια μου και παλι κ περαστικα !!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.337
Πόντοι
28.246
συνδρομο καταδιωξης ε?

Για να δουμε
Καρτες 2025-2026
ΑΕΚ 69 κιτρινες, 2 κοκκινες, Φάουλ κατά 419
Ολυμπιακος 36 κιτρινες, 1 κοκκινη, Φάουλ κατά 346
ΠΑΟΚ 39 κιτρινες, 1 κοκκινη, Φάουλ κατά 315

συνδρομο καταδιωξης ειπαμε?

Υπαρχει αντιστοιχο στατιστικο τα τελευταια 30 χρονια κατα του Ολυμπιακου?
Μην το γαμάς ρε φίλε τώρα με στατιστικά που βγάζουν τα αρδάκια.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.892
Πόντοι
8.595
κοιτα κινηση το νημα της ΑΕΚαρας Δευτεριατικα...:coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.337
Πόντοι
28.246
κοιτα κινηση το νημα της ΑΕΚαρας Δευτεριατικα...:coffee:
Και που να δεις τι θα γίνει μόλις ξανα πάρει πρωτάθλημα ο ακατανόμαστος. Εδώ πορεία κάνουν και γίνεται της Πόπης. :coffee: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.688
Πόντοι
3.666
ασε με να συζητησω με τον ανθρωπο ρε:rolleyes:
Εγω επειδη τους αγαπάω και τους θελω να τους εχω απεναντι μου τους κατσαπλιαδες γιατι ειναι καλα παιδια και ο Αντζελακος και ο Zebu , τους τα ελεγα αυτα απο Φεβρουαριο οτι άμυνα τρύπα χωνι και οι τελικές στο τέρμα ανύπαρκτες 0 ομως , μάλιστα έριχνα και αρκετα συχνά την ατάκαρα μου " με Ταρεμι δεν γαμησε κανεις" αλλα αυτοί τιποτα , ομαδαρα και Καρνεσιο λιγκ τα δικά τους , αλλο που το βλεπανε βεβσια οτι σέρνεται το μπουρδελο τους και εχει καταντήσει αηδία , απλα δεν παραδέχονται και ελπίζαν σε κανα θαύμα και στην Μεγαλοχαρη που τελικα δεν τους εκανε την χαρη και φέτος ..... anyway εχουμε να δουμε ωραια πράγματα το καλοκαίρι ο Σέρβος συνεχίζει το rebuild της Ομάδας κι αυτοί συνεχίζει να τους ρίχνει γλεντη ο Βαγγέλας το καλοκαίρι τους φέρνει πισω και Φορτωνη -Πεφτουνη εκει να δουμε γελοία και κάζο , δεν λεω κατι αλλο τα υπόλοιπα έπι της οθόνης ....

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.892
Πόντοι
8.595
Λοιπόν θα βάλω ένα γαυροαπωθητικο να αδειάσει για λίγη ώρα το νήμα από γαύρους να μπούνε τα δικά μας τα παιδιά...

Συνημμένα

• Screenshot_2026-04-06-01-28-40-482_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2026-04-06-01-28-40-482_com.instagram.android.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom