Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.909
Πόντοι
10.595
Εγω επειδη τους αγαπάω και τους θελω να τους εχω απεναντι μου τους κατσαπλιαδες γιατι ειναι καλα παιδια και ο Αντζελακος και ο Zebu , τους τα ελεγα αυτα απο Φεβρουαριο οτι άμυνα τρύπα χωνι και οι τελικές στο τέρμα ανύπαρκτες 0 ομως , μάλιστα έριχνα και αρκετα συχνά την ατάκαρα μου " με Ταρεμι δεν γαμησε κανεις" αλλα αυτοί τιποτα , ομαδαρα και Καρνεσιο λιγκ τα δικά τους , αλλο που το βλεπανε βεβσια οτι σέρνεται το μπουρδελο τους και εχει καταντήσει αηδία , απλα δεν παραδέχονται και ελπίζαν σε κανα θαύμα και στην Μεγαλοχαρη που τελικα δεν τους εκανε την χαρη και φέτος ..... anyway εχουμε να δουμε ωραια πράγματα το καλοκαίρι ο Σέρβος συνεχίζει το rebuild της Ομάδας κι αυτοί συνεχίζει να τους ρίχνει γλεντη ο Βαγγέλας το καλοκαίρι τους φέρνει πισω και Φορτωνη -Πεφτουνη εκει να δουμε γελοία και κάζο , δεν λεω κατι αλλο τα υπόλοιπα έπι της οθόνης ....
Μεγαλοχαρη ειναι η ΑΕΚαρα τωρα...και εχουν εναποθεσει τις ελπιδες τους σε μας για να γαμησουμε τους ημιτασιον :tooth:

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
Μην το γαμάς ρε φίλε τώρα με στατιστικά που βγάζουν τα αρδάκια.
Βασικά είναι από τη σελίδα της Σούπερ Λιγκ. Ο πίνακας έχει να κάνει μόνο για την κανονική περίοδο όχι για τα πλέι οφ

Συνημμένα

• Screenshot_2026-05-11-15-36-13-23_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2026-05-11-15-36-13-23_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    246,5 KB · Εμφανίσεις: 10

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.909
Πόντοι
10.595
Βασικά είναι από τη σελίδα της Σούπερ Λιγκ. Ο πίνακας έχει να κάνει μόνο για την κανονική περίοδο όχι για τα πλέι οφ
ακριβως και εχει ενδιαφερον σαν στατιστικο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.347
Πόντοι
28.246
Αδικηθήκατε κιόλας. Κλάψα ακόμα και πρωταθλητές.

Yatoputso

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
50
Like
5.578
Πόντοι
11.586
Πριν λίγο ο Δημάτος είπε στο Athletico στο Bacck2μπακ μια μεγάλη αλήθεια, πέραν των πολλών αναλύσεων, για το ευρωπαϊκό μέλλον των ομάδων.
Η ΑΕΚ διαχειρίζεται πολύ καλά τις αποτυχίες, ανακάμπτει, όμως πολύ άσχημα τις επιτυχίες, δεν τις εκμεταλλεύεται.
Τεράστια αλήθεια.

Είναι ευκαιρία για πρώτη φορά να εκμεταλλευτούμε το timing.

@Zebu θα διαφωνήσω. Με καθαρό το κεφάλι, πέντε μέρες μετά, στηρίζεις την ομάδα για να ανακάμψει. Όσο τραγικό, όσο απαράδεκτο, το πως χάθηκε το κύπελλο μόνο σε διάλυση μπορεί να οδηγήσει ένα κυνηγητό παικτών και προπονητών. Ένας παίκτης που δεν είχε βάλει πόντο στον ημιτελικό έβαλε στον τελικό 7/10 τρίποντα. Ήταν να γίνει αυτό που κανονικά δε γίνεται. Αρκετή φαγωμάρα έχουμε. Στην τελική περισσότερη γκρίνια έχουν αυτοί που έμαθαν την ΑΕΚ στον ημιτελικό και μετά, όσοι τα Λιόσια τα ξέρουν ως όνομα, όχι όσοι την έχουμε ζήσει αυτήν την ομάδα.

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.909
Πόντοι
10.595
Εγώ την έχω την κλαψα στο αίμα μου!
Και στις γκόμενες όταν μου κάθονται τους κλαιγομαι για να μου δώσουν και κωλο :rolleyes:

Daxtilakia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2025
Κριτικές
12
Like
776
Πόντοι
311
Οι περισσότεροι δεν πανηγυρίζετε επειδή πήρε πρωτάθλημα η ομάδα σας τύπε. Αλλά επειδή το έχασε ο Ολυμπιακός. Αυτό που σου λέω να θυμάσαι.
Έτσι σου είπαν να λες για να νιώσεις καλύτερα !!
Αυτά πες τα στους βαζελους.
Εμείς είμαστε από άλλο πλανήτη .
Είναι διαφορετικό να είσαι Α.Ε.Κ.
Και δεν θα το καταλάβετε πότε.
Περαστικά σας !!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.347
Πόντοι
28.246
Περαστικά σας !!
Το ξέρω ότι είναι διαφορετικό να είσαι αεκ.
Να έχεις χάσει το μέτρημα από τα γκολ του Ολυμπιακού. Τεσσάρες, πεντάρες, εξάρες... να σβήνεις φώτα... ξέρεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.347
Πόντοι
28.246
Εγώ την έχω την κλαψα στο αίμα μου!
Και στις γκόμενες όταν μου κάθονται τους κλαιγομαι για να μου δώσουν και κωλο :rolleyes:
Άλλο στις γκόμενες ρε φίλε. Και εγώ εκεί αν δεις τι παραπονιάρικο ύφος παίρνω, θα με σιχαθεί η ψυχή σου. :grin:

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
Το τερμάτισες και μπήκες και σε κρυφή πίστα.

Το ποστ που είναι γιατί έγραψες (σε απάντηση συνΑΕΚτζη) ότι βάζει στατιστικά που βγάζουν αρδάκια. Και έγραψα ότι δεν είναι από στατιστικά που βγάζουν αρδάκια αλλά από την επίσημη σελίδα της Σούπερ Λιγκ. Το μόνο που δείχνει είναι ότι η ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν έπαιζε με κόντρα διαιτησία. Όταν έχουμε τόσες κίτρινες κάρτες όσο ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ μαζί (75 των 2 στο σύνολό έναντι 69 της ΑΕΚ) τότε αυτό δεν είναι κλάψα που λες, αλλά είναι αυτό που έγραψε ο άλλος "μόνοι μας και όλοι σας"

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.347
Πόντοι
28.246
Περαστικά σας !!
Τσίμπα και τούτο που είπα και στον άλλον. Που έχω ανάγκη να νιώσω καλύτερα.

Κοίτα πως έχει η υπόθεση. Όσα χρόνια και αν έχεις να ζήσεις ακόμα, π΄ροσεχε, όσα και αν είναι και σου εύχομαι να είναι πάρα πολλά. Θα έρθει η ώρα να ψοφήσεις και θα αφήσεις την ΑΕΚ τρίτη δύναμη. Άντε στην καλύτερη για εσένα, να προσπε΄ρασεις τον ακατανόμαστο και να προλάβεις να την δεις και να την αφήσεις σε αυτή την ζωή δεύτερη.
Αντίθετα στην δικιά μου μεριά, όταν έρθει η ώρα να ψοφήσω, θα αφήσω τον Ολυμπιακό πρώτο από όλους σας. Όύτε ο δεύτερος δεν με προλαβαίνει σε αυτήν την ζωή.
Και σε δεκαοχτώ ημέρες θα κάνω εορτασμούς δύο χρόνων κατάκτησης Ευρωπαικού. Στο Γαυράδικο θα με βρεις εδώ μέσα μαζί με τους υπόλοιπους.
Δικαίως το πήρατε δεν έχει κα΄ποιος να πει κάτι. Και ναι, είτε σου αρέσει είτε σου ξινίζει από το να βγει ο Ολυμπιακός έστω και δεύτερος γιατί αν μπορεί η ΑΕΚ να μην τον βγάλει και τρίτο σηκώνοντας τα πόδια στον Θεσσαλονικιό. Αυτά περί κόμπλεξ.
Αν διαψευστώ, θα έρθω πρώτος να μιλήσω αλλιώς.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.347
Πόντοι
28.246
Το τερμάτισες και μπήκες και σε κρυφή πίστα.

Το ποστ που είναι γιατί έγραψες (σε απάντηση συνΑΕΚτζη) ότι βάζει στατιστικά που βγάζουν αρδάκια. Και έγραψα ότι δεν είναι από στατιστικά που βγάζουν αρδάκια αλλά από την επίσημη σελίδα της Σούπερ Λιγκ. Το μόνο που δείχνει είναι ότι η ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν έπαιζε με κόντρα διαιτησία. Όταν έχουμε τόσες κίτρινες κάρτες όσο ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ μαζί (75 των 2 στο σύνολό έναντι 69 της ΑΕΚ) τότε αυτό δεν είναι κλάψα που λες, αλλά είναι αυτό που έγραψε ο άλλος "μόνοι μας και όλοι σας"
Γιατί πάρθηκαν οι κάρτες όλες αυτές ξέρεις και τον λόγο για την κάθε μια; Γιατί κίτρινες παίρνεις και για καθυστέρηση, για διαμαρτυρία, για τσαμπουκάδες. Αν έχει κάπου και κανένα τέτοιο στατιστικό βγάλτο.

Είπαμε τίμια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ αλλά μην το γαμάτε με στατιστικά σανοντιενεϊτιώτικα. Κούπα στα χέρια σας θα σηκωθεί την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδό σας, και αν χάσετε; Ζμπούτσα σας. Ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα, που λένε και στο NBA.

matrix21

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.909
Πόντοι
10.595
Γιατί πάρθηκαν οι κάρτες όλες αυτές ξέρεις και τον λόγο για την κάθε μια; Γιατί κίτρινες παίρνεις και για καθυστέρηση, για διαμαρτυρία, για τσαμπουκάδες. Αν έχει κάπου και κανένα τέτοιο στατιστικό βγάλτο.

Είπαμε τίμια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ αλλά μην το γαμάτε με στατιστικά σανοντιενεϊτιώτικα. Κούπα στα χέρια σας θα σηκωθεί την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδό σας, και αν χάσετε; Ζμπούτσα σας. Ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα, που λένε και στο NBA.
Ρε μουνια θα κάνουμε διπλό στην Τούμπα και νίκη με εσάς και θα αφήσουμε ρυθμιστή τον βαζελο και με τα απωθημένα που έχει μαζί σας θα σας βγάλει 3ους...
Κωλομπαραδες ναούμε!
:sunglasses:
Θα σας γαμησει ο κυρ Γιάννης

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.347
Πόντοι
28.246
Ρε μουνια θα κάνουμε διπλό στην Τούμπα και νίκη με εσάς και θα αφήσουμε ρυθμιστή τον βαζελο και με τα απωθημένα που έχει μαζί σας θα σας βγάλει 3ους...
Κωλομπαραδες ναούμε!
:sunglasses:
Θα σας γαμησει ο κυρ Γιάννης
Ο κυρ Γιάννης είναι αδερφός.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

Daxtilakia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2025
Κριτικές
12
Like
776
Πόντοι
311
Το ξέρω ότι είναι διαφορετικό να είσαι αεκ.
Να έχεις χάσει το μέτρημα από τα γκολ του Ολυμπιακού. Τεσσάρες, πεντάρες, εξάρες... να σβήνεις φώτα... ξέρει

Τσίμπα και τούτο που είπα και στον άλλον. Που έχω ανάγκη να νιώσω καλύτερα.
Μια ζωή στην πουστια και το χαίρεστε γιατί ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας , μην είναι!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom