Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.254
- Πόντοι
- 42.528
Ακόμα δεν έχει γίνει η κλήρωσηΞέρει κανείς πότε θα δούμε τις πρώτες φανέλες; Και πότε παίζουμε το πρώτο ματς;
Ακόμα δεν έχει γίνει η κλήρωσηΞέρει κανείς πότε θα δούμε τις πρώτες φανέλες; Και πότε παίζουμε το πρώτο ματς;
Μην βιάζεσαι φίλε.... άσχετα εάν η ομάδα θα καταφέρει να μπει στους ομίλους του conference ή όχι ..... μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έχει αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.Εχτές είδα το φιλικό στην Ολλανδία ...για 60 λεπτά μαύρα χάλια ...με ομάδα β Εθνικής της Ολλανδίας...δεν έχω να κάνω άλλο σχόλιο... δύσκολα αλλάζει η κατάσταση
Εσύ είσαι γνωστός πλέον,
![]()
άλλος μαλάκας;
εκανε ποστ για τα 100 χρονια μας
εκανε ποστ για το ευρωπαικο
εκανε ποστ ενα γκολ που εβαλε με τον θρυλο πριν καμια 20 χρονια
εκανε ποστ την ερυθρολευκη φανελα του πελε
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΟΥΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ....
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚΟΥΛΑΣ.....
ο τυπος ουτε καν θυμαται οτι επαιξε στο μπουρδελο σας...και ο αλλος μου βαζει μια δηλωση του την χρονια που εκλαιγε και εβριζε τον κοκκαλη και πουλουσε σανο στους φουκαραδες της αεκουλας....αβυσσος η ψυχη του μαλακα....
Για να δούμεΜην βιάζεσαι φίλε.... άσχετα εάν η ομάδα θα καταφέρει να μπει στους ομίλους του conference ή όχι ..... μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έχει αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.
τυπε ο μονος μαλακας στο παραπανω ποστ εισαι εσυ....αλλα εισαι τουβλο που ουτε πότε σε δουλευει ο αλλος δεν καταλαβαινεις...
εντωμεταξυ ο ριβαλντο για τα 100 χρονια του θρυλου :
Συγχαρητήρια, @olympiacosfc για τα 100 χρόνια ιστορίας! Νιώθω απίστευτα ευγνώμων που είχα την τιμή να φορέσω αυτό το πουκάμισο και να συμμετέχω στην τροχιά αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Θα φυλάω για πάντα στην καρδιά μου τις απίστευτες στιγμές που έζησα εκεί στην Ελλάδα, και την στοργή ενός υπέροχου θαυμαστή. Χάρηκα πολύ που έπαιζα για τον Ολυμπιακό και παίρνω μαζί μου αυτόν τον ξεχωριστό σύλλογο στην ιστορία μου. Εις υγείαν πολλά ακόμη ένδοξα χρόνια! Συγχαρητήρια
και ο ριβαλντο για την περσυνη κατακτηση του κονφερενς :
“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το μεγάλο επίτευγμά του με την κατάκτηση του Conference League, το άξιζε με το παραπάνω. Είμαι πολύ υπερήφανος που έπαιξα για αυτόν τον σπουδαίο ελληνικό σύλλογο και που ήταν μέρος της ιστορίας μου.
μουρλαθήκαμε στις μεταγραφές και αυτό το σαββατοκύριακο....αυτή η σαπουνόπερα με τον ντέσερς κάπου κούρασε, τί μπορεί να συζητάνε τόσες εβδομάδες;Για να δούμε
Γιατί?
Γ Εθνική έπαιζε η Κούλα με το Μελισσανίδη.
Ο Ηλιόπουλος είναι ασχετος, αλλά έχει βάλει λεφτά.
Αντι να πλακωσετε στο ξύλο τον πανασχετοαλκοολικοΑλμέιδα που σας ξεφτιλισε,φωναζατε ρυθμικα το όνομα του![]()
Καλα η προσωπολατρεία του Αλμέιδα ή μάλλον η Αλμειδολαγνεία των Αεκτζηδων είναι στα όρια της παράνοιας.Κλινικη περιπτωση εμεις οι Αεκτζηδες εχασε 6 σερι ματς ο Αλμειδα και καποιοι κατηγορουν το Ηλιοπουλο .
Ο Χιμενεθ με το μισο budget πηρε 2 τιτλους τον Αλμειδα χειροκροτουν που πηρε τον Λιουμπισιτς με 4 μυρια για να τον βαζει αλλαγη στο 85 .
Γκρινια που χανει ο Νικολιτς στα φιλικα οταν ετρωγε 6αρες στα φιλικα ο Αλμειδα ειμασταν πο ρο πο πο πομ .
Ζητανε καμια δεκαρια παικτες μεταγραφη οταν ο Τιγρης δεν ανανεωνε σε σημαιες .
Εδω θελουν να μας πεισουν οτι η 2 τελευταιες χρονιες του Αλμειδα ηταν πετυχημενες .
Ας ερθει παλι ο Μελισσανιδης να κοψουμε τελειως την ΑΕΚ
οτι και να γινει παλι δε παμε για πρωταθλημα οποτε...Παίζει ενδεχόμενο πώλησης Ελιασον; Γνώμη μου κάτω από 5 θα ναι έγκλημα.Ο κοϊτα στην καμία δεν είναι άξιος αντικαταστάτης του.
περνα κανα γυρο στην ευρωπη εσυ ρε πουθεναΦέτος θα σας περάσει η Αρειαναρα
Εκτός 4αδας χανουμια του κερατά