Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.254
Πόντοι
42.528

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
72.286
Πόντοι
11.956
Εχτές είδα το φιλικό στην Ολλανδία ...για 60 λεπτά μαύρα χάλια ...με ομάδα β Εθνικής της Ολλανδίας...δεν έχω να κάνω άλλο σχόλιο... δύσκολα αλλάζει η κατάσταση

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.864
Πόντοι
201
Εχτές είδα το φιλικό στην Ολλανδία ...για 60 λεπτά μαύρα χάλια ...με ομάδα β Εθνικής της Ολλανδίας...δεν έχω να κάνω άλλο σχόλιο... δύσκολα αλλάζει η κατάσταση
Μην βιάζεσαι φίλε.... άσχετα εάν η ομάδα θα καταφέρει να μπει στους ομίλους του conference ή όχι ..... μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έχει αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.432
Πόντοι
5.006
Εσύ είσαι γνωστός πλέον,

1751650419488.jpeg

άλλος μαλάκας;

τυπε ο μονος μαλακας στο παραπανω ποστ εισαι εσυ....αλλα εισαι τουβλο που ουτε πότε σε δουλευει ο αλλος δεν καταλαβαινεις...:2funny::2funny::2funny:

εντωμεταξυ ο ριβαλντο για τα 100 χρονια του θρυλου :
Συγχαρητήρια, @olympiacosfc για τα 100 χρόνια ιστορίας! Νιώθω απίστευτα ευγνώμων που είχα την τιμή να φορέσω αυτό το πουκάμισο και να συμμετέχω στην τροχιά αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Θα φυλάω για πάντα στην καρδιά μου τις απίστευτες στιγμές που έζησα εκεί στην Ελλάδα, και την στοργή ενός υπέροχου θαυμαστή. Χάρηκα πολύ που έπαιζα για τον Ολυμπιακό και παίρνω μαζί μου αυτόν τον ξεχωριστό σύλλογο στην ιστορία μου. Εις υγείαν πολλά ακόμη ένδοξα χρόνια! Συγχαρητήρια

και ο ριβαλντο για την περσυνη κατακτηση του κονφερενς :
“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το μεγάλο επίτευγμά του με την κατάκτηση του Conference League, το άξιζε με το παραπάνω. Είμαι πολύ υπερήφανος που έπαιξα για αυτόν τον σπουδαίο ελληνικό σύλλογο και που ήταν μέρος της ιστορίας μου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.432
Πόντοι
5.006
εκανε ποστ για τα 100 χρονια μας
εκανε ποστ για το ευρωπαικο
εκανε ποστ ενα γκολ που εβαλε με τον θρυλο πριν καμια 20 χρονια
εκανε ποστ την ερυθρολευκη φανελα του πελε

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΟΥΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ....
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚΟΥΛΑΣ.....

ο τυπος ουτε καν θυμαται οτι επαιξε στο μπουρδελο σας...και ο αλλος μου βαζει μια δηλωση του την χρονια που εκλαιγε και εβριζε τον κοκκαλη και πουλουσε σανο στους φουκαραδες της αεκουλας....αβυσσος η ψυχη του μαλακα....
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.432
Πόντοι
5.006
εντωμεταξυ βρηκα και αλλο ποστ...ο τυπος εχει 1 ποστ για τον θρυλο σχεδον καθε χρονο!!!!!
ο τυπος που επαιξε σε μπαρτσα και εθνικη βραζιλιας...

φυσικα την αεκουλα, ουτε που την θυμαται....:2funny::2funny::2funny::2funny:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.959
Πόντοι
6.056
εκανε ποστ για τα 100 χρονια μας
εκανε ποστ για το ευρωπαικο
εκανε ποστ ενα γκολ που εβαλε με τον θρυλο πριν καμια 20 χρονια
εκανε ποστ την ερυθρολευκη φανελα του πελε

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΟΥΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ....
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚΟΥΛΑΣ.....

ο τυπος ουτε καν θυμαται οτι επαιξε στο μπουρδελο σας...και ο αλλος μου βαζει μια δηλωση του την χρονια που εκλαιγε και εβριζε τον κοκκαλη και πουλουσε σανο στους φουκαραδες της αεκουλας....αβυσσος η ψυχη του μαλακα....

Δεν πειράζει Τάκη,άλλοι τα θυμούνται

user18106_pic231_1209823814.jpg

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
72.286
Πόντοι
11.956
Μην βιάζεσαι φίλε.... άσχετα εάν η ομάδα θα καταφέρει να μπει στους ομίλους του conference ή όχι ..... μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έχει αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.
Για να δούμε

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.863
Πόντοι
456
τυπε ο μονος μαλακας στο παραπανω ποστ εισαι εσυ....αλλα εισαι τουβλο που ουτε πότε σε δουλευει ο αλλος δεν καταλαβαινεις...:2funny::2funny::2funny:

εντωμεταξυ ο ριβαλντο για τα 100 χρονια του θρυλου :
Συγχαρητήρια, @olympiacosfc για τα 100 χρόνια ιστορίας! Νιώθω απίστευτα ευγνώμων που είχα την τιμή να φορέσω αυτό το πουκάμισο και να συμμετέχω στην τροχιά αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Θα φυλάω για πάντα στην καρδιά μου τις απίστευτες στιγμές που έζησα εκεί στην Ελλάδα, και την στοργή ενός υπέροχου θαυμαστή. Χάρηκα πολύ που έπαιζα για τον Ολυμπιακό και παίρνω μαζί μου αυτόν τον ξεχωριστό σύλλογο στην ιστορία μου. Εις υγείαν πολλά ακόμη ένδοξα χρόνια! Συγχαρητήρια

και ο ριβαλντο για την περσυνη κατακτηση του κονφερενς :
“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το μεγάλο επίτευγμά του με την κατάκτηση του Conference League, το άξιζε με το παραπάνω. Είμαι πολύ υπερήφανος που έπαιξα για αυτόν τον σπουδαίο ελληνικό σύλλογο και που ήταν μέρος της ιστορίας μου.

καλώς τον

1752429628027.jpeg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.432
Πόντοι
5.006
τυπε δεν φταιω εγω που εκανες την μαλακια να ποσταρεις μια δηλωση του ριβαλντο τοτε που εκλαιγε με τον κοκκαλη και ειπε αυτο που θελατε να ακουσετε για να σας παρει τα λεφτα...
αν δεν ησασταν τοσο μπουφοι, ισως να ξερατε ολα αυτα τα ποστ που κανει καθε χρονο ο ριβαλντο και αποθεωνει τον ολυμπιακο!!!!!
τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!
την αεκουλα ουτε που την θυμαται....
:cry::cry::cry::cry:

jekyllhyde002

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2024
Κριτικές
2
Like
177
Πόντοι
280
μουρλαθήκαμε στις μεταγραφές και αυτό το σαββατοκύριακο....αυτή η σαπουνόπερα με τον ντέσερς κάπου κούρασε, τί μπορεί να συζητάνε τόσες εβδομάδες;
τους παίρνει πιο πολύ από όσο παίρνει σε εμένα να αποφασίσω για το επόμενο CG (που κυριολεκτικά θα πάρει κάποια χρόνια)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
941
Πόντοι
96
Γιατί?
Γ Εθνική έπαιζε η Κούλα με το Μελισσανίδη.
Ο Ηλιόπουλος είναι ασχετος, αλλά έχει βάλει λεφτά.
Αντι να πλακωσετε στο ξύλο τον πανασχετο αλκοολικο Αλμέιδα που σας ξεφτιλισε,φωναζατε ρυθμικα το όνομα του :2funny::2funny::2funny:

Κλινικη περιπτωση εμεις οι Αεκτζηδες εχασε 6 σερι ματς ο Αλμειδα και καποιοι κατηγορουν το Ηλιοπουλο .
Ο Χιμενεθ με το μισο budget πηρε 2 τιτλους τον Αλμειδα χειροκροτουν που πηρε τον Λιουμπισιτς με 4 μυρια για να τον βαζει αλλαγη στο 85 .
Γκρινια που χανει ο Νικολιτς στα φιλικα οταν ετρωγε 6αρες στα φιλικα ο Αλμειδα ειμασταν πο ρο πο πο πομ .
Ζητανε καμια δεκαρια παικτες μεταγραφη οταν ο Τιγρης δεν ανανεωνε σε σημαιες .
Εδω θελουν να μας πεισουν οτι η 2 τελευταιες χρονιες του Αλμειδα ηταν πετυχημενες .
Ας ερθει παλι ο Μελισσανιδης να κοψουμε τελειως την ΑΕΚ

sepulturabrazil

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Παίζει ενδεχόμενο πώλησης Ελιασον; Γνώμη μου κάτω από 5 θα ναι έγκλημα.Ο κοϊτα στην καμία δεν είναι άξιος αντικαταστάτης του.

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Κλινικη περιπτωση εμεις οι Αεκτζηδες εχασε 6 σερι ματς ο Αλμειδα και καποιοι κατηγορουν το Ηλιοπουλο .
Ο Χιμενεθ με το μισο budget πηρε 2 τιτλους τον Αλμειδα χειροκροτουν που πηρε τον Λιουμπισιτς με 4 μυρια για να τον βαζει αλλαγη στο 85 .
Γκρινια που χανει ο Νικολιτς στα φιλικα οταν ετρωγε 6αρες στα φιλικα ο Αλμειδα ειμασταν πο ρο πο πο πομ .
Ζητανε καμια δεκαρια παικτες μεταγραφη οταν ο Τιγρης δεν ανανεωνε σε σημαιες .
Εδω θελουν να μας πεισουν οτι η 2 τελευταιες χρονιες του Αλμειδα ηταν πετυχημενες .
Ας ερθει παλι ο Μελισσανιδης να κοψουμε τελειως την ΑΕΚ
Καλα η προσωπολατρεία του Αλμέιδα ή μάλλον η Αλμειδολαγνεία των Αεκτζηδων είναι στα όρια της παράνοιας.
Ένας προβληματικος που έτυχε τη χρονιά που πήρε το νταμπλ η ΑΕΚ να έχει καποιους πολυ καλούς παίκτες,ο Παναθηναϊκός που πηγαινε τρένο να χάσει τον καλύτερο με διάφορα παίκτη του και της σούπερ λίγκ για όλη τη χρονιά και ο Ολυμπιακός να έχει άμυνα Αναγέννησης Καρδίτσας.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
Παίζει ενδεχόμενο πώλησης Ελιασον; Γνώμη μου κάτω από 5 θα ναι έγκλημα.Ο κοϊτα στην καμία δεν είναι άξιος αντικαταστάτης του.
οτι και να γινει παλι δε παμε για πρωταθλημα οποτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom