ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.863
- Πόντοι
- 456
Οχι μόνο τον φύλαγα είχα βγάλει και μεζούρα και τον μέτραγα
Μέτραγες αυτόν, ή τους άλλους τέσσερις που τον κάλυπταν;
Οχι μόνο τον φύλαγα είχα βγάλει και μεζούρα και τον μέτραγα
Αυτόν μόνο μην έχει πάρει μπόι απότομα όπως συμβαίνει στα δοκάρια καμία φοράΜέτραγες αυτόν, ή τους άλλους τέσσερις που τον κάλυπταν;
Αυτόν μόνο μην έχει πάρει μπόι απότομα όπως συμβαίνει στα δοκάρια καμία φορά
Λύκειο ήμουν όταν ο Γιδόπουλος κατέβαζε τους διακόπτεςχαχαχαχα, σου ξέφυγαν οι άλλοι τέσσερις δηλαδή, γι' αυτό σφύριξες οφ σαιντ. Δεν μου είπες για αυτόν του Απόλλωνα που δεν έπαιξε αλλά επηρέασε το αποτέλεσμα, που ακριβώς βρισκόσουν; γυμνάσιο;
Και ρίχνανε τα δακρυγόνα μεσα,διακοπές κτλ.Λύκειο ήμουν όταν ο Γιδόπουλος κατέβαζε τους διακόπτες![]()
Λύκειο ήμουν όταν ο Γιδόπουλος κατέβαζε τους διακόπτες![]()
Και ρίχνανε τα δακρυγόνα μεσα,διακοπές κτλ.
Μια χαρά όλα ΝΟΜΙΜΑ και 3 γκολ ΚΑΘΑΡΑΌχι ρε συ, μη μου λες τέτοια και δεν θυμάμαι πως πήρατε το πρωτάθλημα στην ριζούπολη. Κάτι σε ισραήλ ιράν.
ευρωπαιουχε. ποτε θα παιξεις τελικο σουπερκαπ για τον ευρωπαικο σου τιτλο? περιμενουμε ακομα...Ενταξει αφου ο κατσαπλιας λεει οτο δεν μπορει να παρει ευκολα καθαρο πρωταθλημα, τοτε ετσι θα ειναι...
Και οσο εσυ θα πανηγυριζεις για τα στημενα πρωταθληματα του ολυμπιακου, εμεις θα παιζουμε στο τσουλου και θα μας βραβευει η ουεφα ως η μοναδικη ομαδα στην ιστορια που πηρε 2 ευρωπαικους τιτλους την ιδια χρονια!!!!
Αυτισμος final boss
Δειξε μας εσυ την ευρωκουπα σου στη μπαλα και ας μην ειχε ευρωπαικο τελικο σουπερ καπ η υποθεση.ευρωπαιουχε. ποτε θα παιξεις τελικο σουπερκαπ για τον ευρωπαικο σου τιτλο? περιμενουμε ακομα...
Εχει κούπα για μηδέν πόντους στο Τσάμπιονς λιγκ η Κούλα η χιλιοξεσκισμενη σε όλα τα αθλήματαΔειξε μας εσυ την ευρωκουπα σου στη μπαλα και ας μην ειχε ευρωπαικο τελικο σουπερ καπ η υποθεση.
Ακομα περιμενουμε να μας την τριψεις στα μουτρα.
Εχει κούπα για μηδέν πόντους στο Τσάμπιονς λιγκ η Κούλα η χιλιοξεσκισμενη σε όλα τα αθλήματαΔειξε μας εσυ την ευρωκουπα σου στη μπαλα και ας μην ειχε ευρωπαικο τελικο σουπερ καπ η υποθεση.
Ξεκίνα έρανο να βοηθήσουμε τον teaserman να πάει να γαμήσει. Στόχος είναι να μαζέψουμε ένα χιλιάρικο. Παίρνει κανά πεντάρι πουτάνες από τις καλές στο 150άρι η κάθε μια με αυτά. Αν δεν στρώσει και έτσι, τότε θα ψάξουμε κάποιο δωρεάν πρόγραμμα να τον στείλουμε σε κληνική.Εχει κούπα για μηδέν πόντους στο Τσάμπιονς λιγκ η Κούλα η χιλιοξεσκισμενη σε όλα τα αθλήματα
![]()
![]()
Παιδιά σόρρυ που επεμβαίνω έτσιΟχι μόνο τον φύλαγα είχα βγάλει και μεζούρα και τον μέτραγα
ακομα και απο σας καλυτερη πορεια εχω κανει οπως και ο βαζελος τυπε...Δειξε μας εσυ την ευρωκουπα σου στη μπαλα και ας μην ειχε ευρωπαικο τελικο σουπερ καπ η υποθεση.
ακομα και απο σας καλυτερη πορεια εχω κανει οπως και ο βαζελος τυπε...
μεινε με το κομπλεξ τωρα και κρατα το ιντερτοτο!!!!
ευρωπαιουχε. ποτε θα παιξεις τελικο σουπερκαπ για τον ευρωπαικο σου τιτλο? περιμενουμε ακομα...
αρσεναλ εχει παρει και αηττητο πρεμιερ ομως οχι μονο κατω ραχουλας!όταν παιξει και η τσελσι που πηρε το φετινο κονφερενς....
εντωμεταξυ καπου στο λονδινο, ο κατσαπλιας της αρσεναλ δεχεται τρομερη καζουρα απο τους αντιστοιχους της τσελσι :
![]()
![]()
γιατι δεν εχει το δικο σας....γιατι εχει κινηση το νημα ? δεν καταλαβαινω![]()