ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.864
- Πόντοι
- 456
Τι βλέπουμε εδώ τύπε ηχολήπτης στη Βανδή είναι αυτός ;
Πάλι εδώ κωλοτρίβεστε γαυριέλες γαμώ τα κο΄καλά σας;
Τι βλέπουμε εδώ τύπε ηχολήπτης στη Βανδή είναι αυτός ;
Ηρέμησε τύπε γιατί έχεις νεύρα ;![]()
Πάλι εδώ κωλοτρίβεστε γαυριέλες γαμώ τα κο΄καλά σας;
Eγω παιδια, δεν εχω προβλημα με το πουλι μου, εστι οπως ειναι. Ουτε και με νοιαζει να επιδειξω το μεγεθος του. Αν υπαρχει προβλημα στο σεξ, φταιει η αλλη που ειναι ανοργασμικια.τωρα που ειπες για ποντους…
οταν πιστευεις οτι μια επιτυχια της ομαδας σου, προσθετει "ποντους" που σου λειπουν απο το εγω σου ή απο το πουλι σου, και αυτο σε κανει να ξημεροβραδιαζεσαι σε αλλα οπαδικα νηματα για να επιδειξεις το μεγεθος του πουλιου σου, ναι τοτε κατι δεν παει καλα...
και οχι δεν ειναι καζουρα...
Υ.Γ. η παραθεση εγινε σε εσενα επειδη μιλουσες για ποντους, όχι ότι τον εχεις μικρο![]()
Ηρέμησε τύπε γιατί έχεις νεύρα ;
Eγω παιδια, δεν εχω προβλημα με το πουλι μου, εστι οπως ειναι. Ουτε και με νοιαζει να επιδειξω το μεγεθος του. Αν υπαρχει προβλημα στο σεξ, φταιει η αλλη που ειναι ανοργασμικια.
Πάρτε και το κέρασμα τους λουκουμάδες![]()
Ανοργασμικος κι εσυ? Τι να κανουμε? Το πουλι στην αμασχαλη και στον Ασκητη γρηγορα! Α και πουσαι? Περαστικα!Κάπου σε είχα βρίσει εσένα, για θύμισέ μου.
Τύπε και οι γυφτοι προσποιούνται τους τεχνικούς της ΔΕΗ για να μπουν στο σπίτι να κλέψουν ,από εδώ κρατάμε το γυφτοι το προσπιούνται και προσθέτουμε το πανί του βυρωναΓαυριέλα για πάντα, χαχαχαχαχαχα, η μεγαλύτερη αλητεία.
σκοτώσατε κανέναν εσείς και οι γαύροι βου, αυτό το Π/Σ;
Ζητήσαμε επίμονα από την Αστυνομία να τους αλλάξει θέση και δεν το έκανε. Αντίθετα, τους τοποθέτησε εκεί και αρνήθηκε να τους μετακινήσει.
Βρε τον πουστη τον Μαρινακη, ακομα και την αστυνομια, αγορασε?
Τωρα καταλαβαινω γιατι τερματιζουμε το πρωταθλημα με 15 βαθμους διαφορα απο τον δευτερο. Που να καθομαι τωρα να μετραω ποσους βαθμους διαφορα απο τον τεταρτο!
Τύπε και οι γυφτοι προσποιούνται τους τεχνικούς της ΔΕΗ για να μπουν στο σπίτι να κλέψουν ,από εδώ κρατάμε το γυφτοι το προσπιούνται και προσθέτουμε το πανί του βυρωνα
Μωρ' αυτα που ειναι να καταλαβεις, μια χαρα τα καταλαβαινεις, δεν σε φοβαμαι.Τύπε ξεχώρισε αυτά που παραθέτεις με αυτά που γράφεις, γιατίξέρουμενομίζουμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Κατευθείαν από τηνοικοδομήθύρα 7;
![]()
Καλά άστο, γάμισέ το. Πανηγύρισε τον τίτλο στηνκάνιγγος, στο τουρκολίμανο,στον πειραιά, και τα λέμε του χρόνου, δεύτερε σε 28 αγώνες και πρώτε σε 5, ωραίο έ; που σου φαίνεται το mainstream των ημερών μας;
Πιωμένος είσαι τυπε?Καλά άστο, γάμισέ το. Πανηγύρισε τον τίτλο στηνκάνιγγος, στο τουρκολίμανο,στον πειραιά, και τα λέμε του χρόνου, δεύτερε σε 28 αγώνες και πρώτε σε 5, ωραίο έ; που σου φαίνεται το mainstream των ημερών μας;
Στην Λιόλιου ρε τύπεΤι βλέπουμε εδώ τύπε ηχολήπτης στη Βανδή είναι αυτός ;