Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.082
Πόντοι
8.355
Δεν εχουν μιλησει σκομα. Απορριφθηκαν οι προτασεις.

Τεσπα. Διακοπες ξεκινησες έστω για λιγο ή πας για τις πιο βαριες ζεστες;
Όχι ακόμα ρε
1 βδομάδα Ιούλιο, 1 Αύγουστο και τα ρέστα Σεπτέμβριο

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.618
Πόντοι
456
Καλησπερα στα παιδια τα δικα μας. :hi::hi:

Καπου διαβασα για τον Σισε οτι τον εχει στην αντζέντα του ο Αλμειδα. Αλλη μια επιλογη του προπονητή που η αεκ αγοραζει συμφωνα με το τι θελει αυτος.
Τις έχουμε κάνει ήδη τις μεταγραφές εμείς αλλά τις κρατάμε κρυφές μη μας τους ματιάσετε... Πιπα κόκα θα τους πάμε όλους φέτο.. :confused:

• Χαχα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Τις έχουμε κάνει ήδη τις μεταγραφές εμείς αλλά τις κρατάμε κρυφές μη μας τους ματιάσετε... Πιπα κόκα θα τους πάμε όλους φέτο.. :confused:
Καλα ξεκινησατε για φετος παντως. Φιλικες εξαρες ειδα.

Μην αγχωνεστε ομως. Ο Αλμειδα θα μιλησει και θα ερθουν οι μεταγραφες που θα ζητησει αυτος και μονο. Για αρχη ζητησε, ο Αλμειδα, ποιος αλλος, τον Σισε. Ο Αλμειδα τον ζητησε ξανα λεω. Οπως τον Τσιλουλη...

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.618
Πόντοι
456

Μην αγχωνεστε ομως. Ο Αλμειδα θα μιλησει και θα ερθουν οι μεταγραφες που θα ζητησει αυτος και μονο. Για αρχη ζητησε, ο Αλμειδα, ποιος αλλος, τον Σισε. Ο Αλμειδα τον ζητησε ξανα λεω. Οπως τον Τσιλουλη...
Στάχτη στα μάτια είναι αυτό ρε.. Καινούρια κολπα

• Χαχα

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.082
Πόντοι
8.355

Στάχτη στα μάτια είναι αυτό ρε.. Καινούρια κολπα
Δηλαδή ρε παίδες ποιος επιλέγει τους παίχτες στην ΑΕΚ αν όχι ο Αλμέιδα?
Θα ήθελα να ακούσω το σκεπτικό σας, δεν το λέω ειρωνικά.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Ακου μια ιστορια.
Ειναι ο πατερας με τον γιο και μολις εχουν βγαλει την νεα σοδεια κρασιου. Και ακολουθει ο εξης διαλογος.

Γιος: Ελα παμε πατερα, αντε να ξεκουραστουμε.
Πατερας: Ασε με, θελω να ελεγξω το κρασι αν ειναι καλο.
Γιος. Θα ερθει ο ειδικος ρε πατερα.
Πατερας: Σωστος κριτης για το κρασι ειναι η μυτη και ο ουρανισκος.
Γιος: και τον οινοποιο γιατι τον πληρώνουμε τοτε ρε πατερα.
Πατερας: Ειναι της μοδας...

Αν τωρα πιστευεις οτι το περίσσευμα (Σισε) ειναι επιλογη του Αλμειδα, κανενα προβλημα.

Καποια στιγμη θα έρθουν να μου την πεσουν οτι ποναω και εχω αρχισει και το κλαμα... Για τον Σισε...

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.082
Πόντοι
8.355
Ακου μια ιστορια.
Ειναι ο πατερας με τον γιο και μολις εχουν βγαλει την νεα σοδεια κρασιου. Και ακολουθει ο εξης διαλογος.

Γιος: Ελα παμε πατερα, αντε να ξεκουραστουμε.
Πατερας: Ασε με, θελω να ελεγξω το κρασι αν ειναι καλο.
Γιος. Θα ερθει ο ειδικος ρε πατερα.
Πατερας: Σωστος κριτης για το κρασι ειναι η μυτη και ο ουρανισκος.
Γιος: και τον οινοποιο γιατι τον πληρώνουμε τοτε ρε πατερα.
Πατερας: Ειναι της μοδας...

Αν τωρα πιστευεις οτι το περίσσευμα (Σισε) ειναι επιλογη του Αλμειδα, κανενα προβλημα.

Καποια στιγμη θα έρθουν να μου την πεσουν οτι ποναω και εχω αρχισει και το κλαμα... Για τον Σισε...
Ποιανού επιλογή είναι?
Και ο Σισέ και οι υπόλοιποι?

Ε όχι και κλάμα για τον Σισέ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Με λιγα λογια. Το μαγαζι ειναι αλλουνου και ο προπονητης θα πορευτει συμφωνα με το τι μπορει να φερει η διοικηση. Ο προπονητης ειναι το ευκολο θυμα που θα πληρωσει τα σπασμενα.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.082
Πόντοι
8.355
Με λιγα λογια. Το μαγαζι ειναι αλλουνου και ο προπονητης θα πορευτει συμφωνα με το τι μπορει να φερει η διοικηση. Ο προπονητης ειναι το ευκολο θυμα που θα πληρωσει τα σπασμενα.
Άρα επιλογή του ραλίστα?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Ποιανού επιλογή είναι?
Και ο Σισέ και οι υπόλοιποι?

Ε όχι και κλάμα για τον Σισέ...
Καποιου/καποιων απο τους ταλιμπαν (οπως τους χαρακτηρισε ο Τιγρης) που πλαισιωνουν και συμβουλεύουν τον σουπερ Μαριο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Άρα επιλογή του ραλίστα?
Ο ραλιστας, δυστυχως και αυτος θυμα ειναι.
Αλλα σιγα μην ειναι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ να δωσει εναν σκασμο εκατομμυρια για την μπαλα. Αλλη ειναι η καβλα του. Δεν αντιλεγω οτι ειναι αεκτζης, δεν αντιλεγω οτι μπορει και να πεθαινει για την αεκ αλλα δεν θα εσταζε στην μπαλα εκατομμυρια και να μπει και απο πανω σε αυτον τον χορο.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.082
Πόντοι
8.355
Καποιου/καποιων απο τυς ταλιμπαν (οπως τυς χαρακτηρισε ο Τιγρης) που πλαισιωνουν και συμβουλεύουν τον σουπερ Μαριο.
Οκ
Εγώ δεν βλέπω πρόβλημα μέχρι εδώ.
Οι Ταλιμπάν είναι οι ίδιοι εδώ και 2 χρόνια!
Δεν σχολιάζω ακόμα τις επιλογές, (όπως δεν θα έπρεπε να κάνει κανείς κίτρινος, κόκκινος, πράσινος, γιατί έχουν δει πααααρα πολλά τα μάτια μας/σας τα τελευταία χρόνια, από παίχτες που ήρθαν και τελικά ήταν σαν να μην ήρθαν ποτέ).

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Οκ
Εγώ δεν βλέπω πρόβλημα μέχρι εδώ.
Οι Ταλιμπάν είναι οι ίδιοι εδώ και 2 χρόνια!
Δεν σχολιάζω ακόμα τις επιλογές, (όπως δεν θα έπρεπε να κάνει κανείς κίτρινος, κόκκινος, πράσινος, γιατί έχουν δει πααααρα πολλά τα μάτια μας/σας τα τελευταία χρόνια, από παίχτες που ήρθαν και τελικά ήταν σαν να μην ήρθαν ποτέ).
Αν εννοεις επιλογες τις μεταγραφες εχεις δικιο. Ο Σισε για παραδειγμα, (ρωτήθηκε και ο Νικολακοπουλος απο αεκτζηδες και συμφωνω μαζι του) Ειναι ικανος για το καλυτερο, εχει και το γκολ συμπληρωνω εγω, και άλλο τόσο ικανος για το χειροτερο. Εχει το ευκολο λαθος. Που ξερεις.... Η θα τον βριζει ολοκληρη η Αγια Σοφια, ή θα τον αποθεώνει γιατι θα εχει γαμηθει με τρελες αποδοσεις.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.082
Πόντοι
8.355
Αν εννοεις επιλογες τις μεταγραφες εχεις δικιο. Ο Σισε για παραδειγμα, (ρωτήθηκε και ο Νικολακοπουλος απο αεκτζηδες και συμφωνω μαζι του) Ειναι ικανος για το καλυτερο, εχει και το γκολ συμπληρωνω εγω, και άλλο τόσο ικανος για το χειροτερο. Εχει το ευκολο λαθος. Που ξερεις.... Η θα τον βριζει ολοκληρη η Αγια Σοφια, ή θα τον αποθεώνει γιατι θα εχει γαμηθει με τρελες αποδοσεις.
Ναι ρε συ αυτό εννοώ.
Εγώ δεν καταλαβαίνω την αντίδραση κάποιων δικών μας στο άκουσμα και μόνο του Σισέ.
Χρηματιστηριακά και στην πιάτσα είναι έξυπνη κίνηση να πάρεις αυτόν τον παίχτη τζάμπα.
Τώρα αν βγει η όχι άστο βλέπουμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Ναι ρε συ αυτό εννοώ.
Εγώ δεν καταλαβαίνω την αντίδραση κάποιων δικών μας στο άκουσμα και μόνο του Σισέ.
Χρηματιστηριακά και στην πιάτσα είναι έξυπνη κίνηση να πάρεις αυτόν τον παίχτη τζάμπα.
Τώρα αν βγει η όχι άστο βλέπουμε
Ο οπαδος τρεφεται εκτος απο κουπες και με μεταγραφες. Δεν πολυ ελαμψε και στον Ολυμπιακο. Δεν εντυπωσιαζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom