Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.562
- Πόντοι
- 28.246
Για Λατινικη Αμερικη ρε φιλε; Απο εκει ηρθαν προτασεις για Ελιασον και Πινεδα.Η δουλειά τους αυτή είναι...
Όταν έχεις καλό προϊόν ψαχνεσαι
Για Λατινικη Αμερικη ρε φιλε; Απο εκει ηρθαν προτασεις για Ελιασον και Πινεδα.Η δουλειά τους αυτή είναι...
Όταν έχεις καλό προϊόν ψαχνεσαι
Money talks μάλλονΓια Λατινικη Αμερικη ρε φιλε; Απο εκει ηρθαν προτασεις για Ελιασον και Πινεδα.
Δεν εχουν μιλησει σκομα. Απορριφθηκαν οι προτασεις.Money talks μάλλον
Όχι ακόμα ρεΔεν εχουν μιλησει σκομα. Απορριφθηκαν οι προτασεις.
Τεσπα. Διακοπες ξεκινησες έστω για λιγο ή πας για τις πιο βαριες ζεστες;
Εσύ?Δεν εχουν μιλησει σκομα. Απορριφθηκαν οι προτασεις.
Τεσπα. Διακοπες ξεκινησες έστω για λιγο ή πας για τις πιο βαριες ζεστες;
Και αυριο εχω αδεια και απο Σαββατο παλι δουλεια. Τελος το καλοκαιρι για φετος. Ο,τι βγει στη ζουλα αυθημερων.
Τις έχουμε κάνει ήδη τις μεταγραφές εμείς αλλά τις κρατάμε κρυφές μη μας τους ματιάσετε... Πιπα κόκα θα τους πάμε όλους φέτο..Καλησπερα στα παιδια τα δικα μας.
Καπου διαβασα για τον Σισε οτι τον εχει στην αντζέντα του ο Αλμειδα. Αλλη μια επιλογη του προπονητή που η αεκ αγοραζει συμφωνα με το τι θελει αυτος.
Καλα ξεκινησατε για φετος παντως. Φιλικες εξαρες ειδα.Τις έχουμε κάνει ήδη τις μεταγραφές εμείς αλλά τις κρατάμε κρυφές μη μας τους ματιάσετε... Πιπα κόκα θα τους πάμε όλους φέτο..![]()
Στάχτη στα μάτια είναι αυτό ρε.. Καινούρια κολπαΚαλα ξεκινησατε για φετος παντως. Φιλικες εξαρες ειδα.
Μην αγχωνεστε ομως. Ο Αλμειδα θα μιλησει και θα ερθουν οι μεταγραφες που θα ζητησει αυτος και μονο. Για αρχη ζητησε, ο Αλμειδα, ποιος αλλος, τον Σισε. Ο Αλμειδα τον ζητησε ξανα λεω. Οπως τον Τσιλουλη...
Καλα ξεκινησατε για φετος παντως. Φιλικες εξαρες ειδα.
Μην αγχωνεστε ομως. Ο Αλμειδα θα μιλησει και θα ερθουν οι μεταγραφες που θα ζητησει αυτος και μονο. Για αρχη ζητησε, ο Αλμειδα, ποιος αλλος, τον Σισε. Ο Αλμειδα τον ζητησε ξανα λεω. Οπως τον Τσιλουλη...
Δηλαδή ρε παίδες ποιος επιλέγει τους παίχτες στην ΑΕΚ αν όχι ο Αλμέιδα?Στάχτη στα μάτια είναι αυτό ρε.. Καινούρια κολπα
Ακου μια ιστορια.Δηλαδή ρε παίδες ποιος επιλέγει τους παίχτες στην ΑΕΚ αν όχι ο Αλμέιδα?
Θα ήθελα να ακούσω το σκεπτικό σας, δεν το λέω ειρωνικά.
Ποιανού επιλογή είναι?Ακου μια ιστορια.
Ειναι ο πατερας με τον γιο και μολις εχουν βγαλει την νεα σοδεια κρασιου. Και ακολουθει ο εξης διαλογος.
Γιος: Ελα παμε πατερα, αντε να ξεκουραστουμε.
Πατερας: Ασε με, θελω να ελεγξω το κρασι αν ειναι καλο.
Γιος. Θα ερθει ο ειδικος ρε πατερα.
Πατερας: Σωστος κριτης για το κρασι ειναι η μυτη και ο ουρανισκος.
Γιος: και τον οινοποιο γιατι τον πληρώνουμε τοτε ρε πατερα.
Πατερας: Ειναι της μοδας...
Αν τωρα πιστευεις οτι το περίσσευμα (Σισε) ειναι επιλογη του Αλμειδα, κανενα προβλημα.
Καποια στιγμη θα έρθουν να μου την πεσουν οτι ποναω και εχω αρχισει και το κλαμα... Για τον Σισε...
Με λιγα λογια. Το μαγαζι ειναι αλλουνου και ο προπονητης θα πορευτει συμφωνα με το τι μπορει να φερει η διοικηση. Ο προπονητης ειναι το ευκολο θυμα που θα πληρωσει τα σπασμενα.Δηλαδή ρε παίδες ποιος επιλέγει τους παίχτες στην ΑΕΚ αν όχι ο Αλμέιδα?
Θα ήθελα να ακούσω το σκεπτικό σας, δεν το λέω ειρωνικά.
Άρα επιλογή του ραλίστα?Με λιγα λογια. Το μαγαζι ειναι αλλουνου και ο προπονητης θα πορευτει συμφωνα με το τι μπορει να φερει η διοικηση. Ο προπονητης ειναι το ευκολο θυμα που θα πληρωσει τα σπασμενα.
Καποιου/καποιων απο τους ταλιμπαν (οπως τους χαρακτηρισε ο Τιγρης) που πλαισιωνουν και συμβουλεύουν τον σουπερ Μαριο.Ποιανού επιλογή είναι?
Και ο Σισέ και οι υπόλοιποι?
Ε όχι και κλάμα για τον Σισέ...
Ο ραλιστας, δυστυχως και αυτος θυμα ειναι.Άρα επιλογή του ραλίστα?
ΟκΚαποιου/καποιων απο τυς ταλιμπαν (οπως τυς χαρακτηρισε ο Τιγρης) που πλαισιωνουν και συμβουλεύουν τον σουπερ Μαριο.
Αν εννοεις επιλογες τις μεταγραφες εχεις δικιο. Ο Σισε για παραδειγμα, (ρωτήθηκε και ο Νικολακοπουλος απο αεκτζηδες και συμφωνω μαζι του) Ειναι ικανος για το καλυτερο, εχει και το γκολ συμπληρωνω εγω, και άλλο τόσο ικανος για το χειροτερο. Εχει το ευκολο λαθος. Που ξερεις.... Η θα τον βριζει ολοκληρη η Αγια Σοφια, ή θα τον αποθεώνει γιατι θα εχει γαμηθει με τρελες αποδοσεις.Οκ
Εγώ δεν βλέπω πρόβλημα μέχρι εδώ.
Οι Ταλιμπάν είναι οι ίδιοι εδώ και 2 χρόνια!
Δεν σχολιάζω ακόμα τις επιλογές, (όπως δεν θα έπρεπε να κάνει κανείς κίτρινος, κόκκινος, πράσινος, γιατί έχουν δει πααααρα πολλά τα μάτια μας/σας τα τελευταία χρόνια, από παίχτες που ήρθαν και τελικά ήταν σαν να μην ήρθαν ποτέ).
Ναι ρε συ αυτό εννοώ.Αν εννοεις επιλογες τις μεταγραφες εχεις δικιο. Ο Σισε για παραδειγμα, (ρωτήθηκε και ο Νικολακοπουλος απο αεκτζηδες και συμφωνω μαζι του) Ειναι ικανος για το καλυτερο, εχει και το γκολ συμπληρωνω εγω, και άλλο τόσο ικανος για το χειροτερο. Εχει το ευκολο λαθος. Που ξερεις.... Η θα τον βριζει ολοκληρη η Αγια Σοφια, ή θα τον αποθεώνει γιατι θα εχει γαμηθει με τρελες αποδοσεις.
Ο οπαδος τρεφεται εκτος απο κουπες και με μεταγραφες. Δεν πολυ ελαμψε και στον Ολυμπιακο. Δεν εντυπωσιαζει.Ναι ρε συ αυτό εννοώ.
Εγώ δεν καταλαβαίνω την αντίδραση κάποιων δικών μας στο άκουσμα και μόνο του Σισέ.
Χρηματιστηριακά και στην πιάτσα είναι έξυπνη κίνηση να πάρεις αυτόν τον παίχτη τζάμπα.
Τώρα αν βγει η όχι άστο βλέπουμε