Νέα

Rafting

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sadragino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Μου χει κολλήσει τώρα τελευταια να πάω για rafting.Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό για αρχάριο(μην είναι και πανεύκολο)...

Υ.Γ.1:Mένω Αθήνα
Υ.Γ.2:Θα με ενδιέφεραν περισσότερο απόψεις ατόμων που έχουν πάει και όχι απλά ένα copy-paste ενός site...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.584
Πόντοι
8.865
Λούσιος στην Ορεινή Αρκαδία, η εταιρεία που τα διοργανώνει λέγετε ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, έχω πάει 3 φορές, και μαζί με αυτό μπορείς να κάνεις και ραπέλ.

Κατάβαση περίπου ένα 2ωρο, 6 άτομα στην βάρκα + τον οδηγό

OP
OP
S

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Λούσιος στην Ορεινή Αρκαδία, η εταιρεία που τα διοργανώνει λέγετε ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, έχω πάει 3 φορές, και μαζί με αυτό μπορείς να κάνεις και ραπέλ.

Κατάβαση περίπου ένα 2ωρο, 6 άτομα στην βάρκα + τον οδηγό

Ωραίος και να σε ρωτήσω κάτι ακόμη πόση ώρα είναι περίπου οδικός + πόσο κοστίζει στο περίπου ανά άτομο?

Υ.Γ:"και μαζί με αυτό μπορείς να κάνεις και ραπέλ" δεν είναι για μένα αυτά  :grin:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.584
Πόντοι
8.865
Ωραίος και να σε ρωτήσω κάτι ακόμη πόση ώρα είναι περίπου οδικός + πόσο κοστίζει στο περίπου ανά άτομο?

Υ.Γ:"και μαζί με αυτό μπορείς να κάνεις και ραπέλ" δεν είναι για μένα αυτά  :grin:
περίπου 2,5 με 3 ώρες δρόμος είναι αλλά κόστος δεν ξέρω να σου πω, είχαμε πάει με το γυμναστήριο πολλά άτομα και σίγουρα η τιμή ήταν διαφορετική. Πάντως είχαμε δώσει νομίζω 30€ - 40€ μαζί με ραπέλ και με φαγητό στη ταβέρνα

Απλά να ξέρεις ότι αν δε μαζευτείτε 6 άτομα θα σας βάλει άλλους μέσα στη βάρκα, οπότε καλό είναι να πάτε 6άδα  :thumbsup:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.584
Πόντοι
8.865
Επίσης εκεί κοντά είναι και ο Λάδωνας (παραπόταμος του Λούσιου) πήγα μια φορά αλλά ήταν πολύ εύκολο σαν βαρκάδα και δεν ξαναπήγα

OP
OP
S

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Οκ,thanks για τη βοήθεια!!

OP
OP
S

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511

και η trekking είναι πολύ καλή, και με αυτούς έχω κατέβει

ελπίζω να βοήθησα  :grin:

Super!Να σε ρωτησω και κατι ακομα που θυμηθηκα!Εσυ λες να παω τωρα άμεσα ή να περιμένω να μπει Νοέμβρης όπου θα χουν πιο πολυ νερό οι ποταμοί?

OP
OP
S

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
"Η περίοδος που γίνεται rafting είναι συνήθως από Οκτώβριο έως και Ιούνιο. Υπάρχουν όμως ποτάμια όπως π χ ο Λούσιος που μπορεί να γίνει rafting καθ όλη την διάρκεια του έτους.
Η εντυπωσιακότερη εποχή για όσους ζητάνε όμως κάτι παραπάνω είναι συνήθως από Δεκέμβριο μέχρι Μάρτιο."

Μου λύθηκε η απορία :)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.584
Πόντοι
8.865
Super!Να σε ρωτησω και κατι ακομα που θυμηθηκα!Εσυ λες να παω τωρα άμεσα ή να περιμένω να μπει Νοέμβρης όπου θα χουν πιο πολυ νερό οι ποταμοί?
ανάλογα.. αν έχεις ξανακάνει, και θες λιγάκι περιπέτεια και όχι βαρκάδα καλό είναι να πας Νοέμβρη, αν είσαι αρχάριος πήγαινε τώρα,
πάντως όπως και να έχει να πάρεις τηλ να ρωτήσεις όποτε και να πας, αν έχει νερό και τι χρειάζετε να έχεις μαζί σου.

Σίγουρα ένα ζευγάρι παπούτσια άχρηστα για να τα φορέσεις πάνω από τη στολή.

Εγώ τη πρώτη φορά δεν το ήξερα και περπάταγα με τις κάλτσες  :2funny:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ανάλογα.. αν έχεις ξανακάνει, και θες λιγάκι περιπέτεια και όχι βαρκάδα καλό είναι να πας Νοέμβρη, αν είσαι αρχάριος πήγαινε τώρα,
πάντως όπως και να έχει να πάρεις τηλ να ρωτήσεις όποτε και να πας, αν έχει νερό και τι χρειάζετε να έχεις μαζί σου.

Σίγουρα ένα ζευγάρι παπούτσια άχρηστα για να τα φορέσεις πάνω από τη στολή.

Εγώ τη πρώτη φορά δεν το ήξερα και περπάταγα με τις κάλτσες  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
S

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
http://[URL unfurl="true"]www.trekking.gr/uploads/images/1229311846.jpg[/img[/URL]]

Και όχι μόνο απ' ότι βλέπω!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
160
Πόντοι
7.985
Μου χει κολλήσει τώρα τελευταια να πάω για rafting.Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό για αρχάριο(μην είναι και πανεύκολο)...

Υ.Γ.1:Mένω Αθήνα
Υ.Γ.2:Θα με ενδιέφεραν περισσότερο απόψεις ατόμων που έχουν πάει και όχι απλά ένα copy-paste ενός site...

Το επιασα το υπονοουμενο ψηλε!
Μεταξουργειο εχει καλα κομματια για τα δικα μας γουστα!
Σαπιες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom