Νέα

Ράδιο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό είδος μουσικής προτιμάτε;

• Ποπ

Ψήφοι: 76 5,8%
  • Ροκ

Ψήφοι: 343 26,4%
  • House

Ψήφοι: 70 5,4%
  • Soul

Ψήφοι: 14 1,1%
  • Μέταλ

Ψήφοι: 179 13,8%
  • Trance

Ψήφοι: 51 3,9%
  • Μπλουζ

Ψήφοι: 18 1,4%
  • R'n'B

Ψήφοι: 25 1,9%
  • Τζαζ

Ψήφοι: 33 2,5%
  • Ρέγκε

Ψήφοι: 13 1,0%
  • Chill-Out

Ψήφοι: 42 3,2%
  • Κλασσική

Ψήφοι: 42 3,2%
  • Ελληνική

Ψήφοι: 217 16,7%
  • Δεν ακούω μουσική

Ψήφοι: 37 2,8%
  • Άλλο είδος

Ψήφοι: 51 3,9%
  • Industrial

Ψήφοι: 22 1,7%
  • Hip hop / Rap

Ψήφοι: 67 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.300

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
8.923
Πόντοι
1.056
Για μια ψυχή που βλέπει απο ψηλά... βιάστηκες να φύγεις

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.692
Πόντοι
6.236
Τα πρώτα μου ποστ πρέπει να είναι κάτι ποιοτικό:confused: ας βάλουμε έναν Τερλέγκα λοιπόν
Ωραίος ο Τερλέγκας. Άρεσε και σε έναν παλιό, καλό φίλο.

Αυτό το τραγούδι της Βανδή ήταν το αγαπημένο του. Του το αφιερώνω.
Να είναι καλά όπου και να είναι.:hi:

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
386
Πόντοι
21
Ωραίος ο Τερλέγκας. Άρεσε και σε έναν παλιό, καλό φίλο.

Αυτό το τραγούδι της Βανδή ήταν το αγαπημένο του. Του το αφιερώνω.
Να είναι καλά όπου και να είναι.:hi:

Για σου βρε Ωρίων ο Τζιμ είμαι - σιγά που δεν θα το καταλαβαίνες ( τίποτα δεν σου ξεφεύγει όπως πάντα :cheesy:) δεν πέρασα να πω μια καλησπερα - φάουλ :( είμαι ένα γαϊδούρι το παραδέχομαι - διάβασα λίγο το φόρουμ - ήσυχα μεν αλλά γενικώς μια χαρά σε βρίσκω και τούς υπόλοιπους επίσης - :hi:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.692
Πόντοι
6.236
Για σου βρε Ωρίων ο Τζιμ είμαι - σιγά που δεν θα το καταλαβαίνες ( τίποτα δεν σου ξεφεύγει όπως πάντα :cheesy:) δεν πέρασα να πω μια καλησπερα - φάουλ :( είμαι ένα γαϊδούρι το παραδέχομαι - διάβασα λίγο το φόρουμ - ήσυχα μεν αλλά γενικώς μια χαρά σε βρίσκω και τούς υπόλοιπους επίσης - :hi:
Jimmy μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ χαίρομαι και που είσαι καλά και που γύρισες!! Μια χαρά είμαστε! Εδώ! Πότε περισσότερο, πότε λιγότερο!
:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
386
Πόντοι
21
Jimmy μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ χαίρομαι και που είσαι καλά και που γύρισες!! Μια χαρά είμαστε! Εδώ! Πότε περισσότερο, πότε λιγότερο!
:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Η ουσία είναι ότι είστε καλά και γιατί άλλωστε να μην είστε :smiling-face-with-heart-eyes:το καλοκαίρι πέρασε έρχεται ο χειμώνας τα κεφάλια μέσα - καλά δεν έφευγα και για πολύ - έκανα μια προσπάθεια να σοβαρευτώ και να νοικοκυρέυτω αλλά δεν καρποφόρησε και ήταν και η τελευταία - δεν είμαι για σοβαρά εγώ το εμπεδωσα πια

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.692
Πόντοι
6.236
Η ουσία είναι ότι είστε καλά και γιατί άλλωστε να μην είστε :smiling-face-with-heart-eyes:το καλοκαίρι πέρασε έρχεται ο χειμώνας τα κεφάλια μέσα - καλά δεν έφευγα και για πολύ - έκανα μια προσπάθεια να σοβαρευτώ και να νοικοκυρέυτω αλλά δεν καρποφόρησε και ήταν και η τελευταία - δεν είμαι για σοβαρά εγώ το εμπεδωσα πια
Μην απογοητεύεσαι! Βέβαια, μια χαρά νοικοκυρεμένος είσαι και μόνος σου! Με καμιά 20χρονη έμπλεξες πάλι;

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
386
Πόντοι
21
Μην απογοητεύεσαι! Βέβαια, μια χαρά νοικοκυρεμένος είσαι και μόνος σου! Με καμιά 20χρονη έμπλεξες πάλι;
Όχι -αφού σού είχα πει με την Μαρία την Πατρινιά ετών 32 - 18 χρόνια διαφορά είχαμε - πόσο να κρατούσε? βασικά πρίν κάνα μήνα μαλώσαμε μου είπε ότι και πολύ μου πέφτει και αν είναι να συνεχίσουμε θα συνεχίζουμε με τούς δικούς τής όρους - δεν το άντεξε το τσι μου αυτό και γίναμε λίγο μπίλιες - 20 χρόνια δεν άγγιξα μόνο κοιτούσα - είχαμε ωραία Ουκρανακια και τσεχακια φέτος - :grin:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.692
Πόντοι
6.236
Όχι -αφού σού είχα πει με την Μαρία την Πατρινιά ετών 32 - 18 χρόνια διαφορά είχαμε - πόσο να κρατούσε? βασικά πρίν κάνα μήνα μαλώσαμε μου είπε ότι και πολύ μου πέφτει και αν είναι να συνεχίσουμε θα συνεχίζουμε με τούς δικούς τής όρους - δεν το άντεξε το τσι μου αυτό και γίναμε λίγο μπίλιες - 20 χρόνια δεν άγγιξα μόνο κοιτούσα - είχαμε ωραία Ουκρανακια και τσεχακια φέτος - :grin:
Της έκανες ΠΛΟΚ δηλαδή! Neeeeext!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom