You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 13.859
- Πόντοι
- 3.556
Αμα πλακώσεις έναν ανάπηρο έχεις κερδίσει ή έχεις χάσει?Προφανώς το δεύτερο.Οπότε δεν ασχολείσαι καν.Ο Ζαν σε προκαλεί οπότε αν το κάνεις χάνεις αυτομα΄τως.Κάπως έτσι λειτουργεί στην πράξη.Δεν ασχολούμαι με ανάπηρους αλλά χτυπάω στο κεφάλι κατευθείαν τους δυνατούς.Σοκ και δέος φάση.Σου λέει ο άλλος τι έκανες ρε μαλάκα?Πώς γκενέν αυτό?Δεν το πιστεύω απλά αυτό που διαβάζω.Οτι είναι δυνατό να το γράφει κα΄ποιος έτσι.Χωρίς να φάει πρώτα 10 μπουνιές,50 κλωτσιές για να στρώσει κτλ.
Τελευταία τροποποίηση:
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Ο Τιτλος ο δικος σου γεροΚαλορίζικος ο τίτλος Λάκη.
Να τον χαίρεσαι και να έχεις μια καλή χρονιά.
Μονος τα έστησε μονος ψηφισες μαζι με τη κλικα μονος τα εβγαλες
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Ναι αλλα σε εμενα τον αδυναμο απαντουσες οπως και στον νιο αν τον θεωρουσες αδυναμο και αυτον όποτε εχανες αυτοματωςΑμα πλακώσεις έναν ανάπηρο έχεις κερδίσει ή έχεις χάσει?Προφανώς το δεύτερο.Οπότε δεν ασχολείσαι καν.Ο Ζαν σε προκαλεί οπότε αν το κάνεις χάνεις αυτομα΄τως.Κάπως έτσι λειτουργεί στην πράξη.Δεν ασχολούμαι με ανάπηρους αλλά χτυπάω στο κεφάλι κατευθείαν τους δυνατούς.Σοκ και δέος φάση.Σου λέει ο άλλος τι έκανες ρε μαλάκα?Πώς γκενέν αυτό?Δεν το πιστεύω απλά αυτό που διαβάζω.Οτι είναι δυνατό να το γράφει κα΄ποιος έτσι.Χωρίς να φάει πρώτα 10 μπουνιές,50 κλωτσιές για να στρώσει κτλ.
Βασικα δωσε τι εννοεις δυνατο και αδυναμο;
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 13.859
- Πόντοι
- 3.556
Αδύναμος είναι αυτός που έχει τρύπες που μπάζει από παντού.Εσένα είναι εύκολο να σε διατρήσει ο άλλος γιατί είσαι γεμάτος τρύπες.Οπότε μπαίνει στον πειρασμό.Αλλά έτσι αυτομάτως χάνει γιατί είσαι ανάπηρος.Είναι σα να παίζεις μπάλα με μια γυναίκα ή ένα παιδάκι και να τους σαπίζεις στα γκολ.Δεν είναι άξιο περηφάνειας.Ο βλάκας είναι αυτός που σκοράρει.
Εγώ αν δω οτι ο άλλος είναι αδύναμος,τον οπλίζω με επιχειρήματα.Παρουσια΄ζω την άποψή του ισχυρότερη από τη δική μου για να έχω την ικανοποίηση οτι κέρδισα.Τον διορθώνω δηλαδή και τον ενισχύω για να είναι δυνατότερος για να αντλήσω ικανοποίηση από το οτι τον κέρδισα.Είναι και ψιλοτρελό να παρουσιάζεις την άποψη του άλλου πάντα με ισχυρότερα επιχειρήματα από τη δική σου αλλά είναι αναγκαίο για να μπει στη μαύρη τρύπα.Αμα καταλάβει τι παίζει δεν μπαίνει καν ο άλλος.
Εσύ ας πούμε αν γράψεις 10 πράγματα θα έχεις αφήσει 100 τρύπες,θα μπει ο άλλος μέσα και θα σε κάνει κουδούνι.Εγώ θα γράψω δέκα σωστά χωρίς καμία τρύπα και ένα κάπως λάθος να έχει μια τρύπα με σκοπό να το αντιληφθεί ο άλλος και να μπει στον πειρασμό να επιτεθεί.Αλλά θα μπει στο πεδίο που έχω ήδη επιλέξει.Αμα τα γράψω όλα ολόσωστα δε θα απαντήσει ο άλλος καν και ποτέ.
Σε αυτά όμως που γράφει ο άλλος δε θα απαντήσω ποτέ στα αδύνατα σημεία ώστε να συνεπαχθεί οτι και τα άλλα είναι ανίσχυρα.Θα χτυπήσω στα πιο ισχυρά σημεία κατακέφαλα οπότε ο άλλος βγαίνει εκτός ισορροπίας.Δεν ασχολούμαι με την περιφέρεια είμαι συνέχεια στο κέντρο.Αμα είσαι στο κέντρο συνεχώς,στον πυρήνα του θέματος,στα βασικά ζητήματα ελέγχεις την κατάσταση.
Αυτό είναι το θέμα οτι δεν έχεις φάει αρκετές σφαλιάρες και φαίνεσαι μαλθακός.Αμα δεν αρχίσεις να τρως ξύλο από μικρός για να καρδαμώσεις δε γίνεται.
Εγώ αν δω οτι ο άλλος είναι αδύναμος,τον οπλίζω με επιχειρήματα.Παρουσια΄ζω την άποψή του ισχυρότερη από τη δική μου για να έχω την ικανοποίηση οτι κέρδισα.Τον διορθώνω δηλαδή και τον ενισχύω για να είναι δυνατότερος για να αντλήσω ικανοποίηση από το οτι τον κέρδισα.Είναι και ψιλοτρελό να παρουσιάζεις την άποψη του άλλου πάντα με ισχυρότερα επιχειρήματα από τη δική σου αλλά είναι αναγκαίο για να μπει στη μαύρη τρύπα.Αμα καταλάβει τι παίζει δεν μπαίνει καν ο άλλος.
Εσύ ας πούμε αν γράψεις 10 πράγματα θα έχεις αφήσει 100 τρύπες,θα μπει ο άλλος μέσα και θα σε κάνει κουδούνι.Εγώ θα γράψω δέκα σωστά χωρίς καμία τρύπα και ένα κάπως λάθος να έχει μια τρύπα με σκοπό να το αντιληφθεί ο άλλος και να μπει στον πειρασμό να επιτεθεί.Αλλά θα μπει στο πεδίο που έχω ήδη επιλέξει.Αμα τα γράψω όλα ολόσωστα δε θα απαντήσει ο άλλος καν και ποτέ.
Σε αυτά όμως που γράφει ο άλλος δε θα απαντήσω ποτέ στα αδύνατα σημεία ώστε να συνεπαχθεί οτι και τα άλλα είναι ανίσχυρα.Θα χτυπήσω στα πιο ισχυρά σημεία κατακέφαλα οπότε ο άλλος βγαίνει εκτός ισορροπίας.Δεν ασχολούμαι με την περιφέρεια είμαι συνέχεια στο κέντρο.Αμα είσαι στο κέντρο συνεχώς,στον πυρήνα του θέματος,στα βασικά ζητήματα ελέγχεις την κατάσταση.
Αυτό είναι το θέμα οτι δεν έχεις φάει αρκετές σφαλιάρες και φαίνεσαι μαλθακός.Αμα δεν αρχίσεις να τρως ξύλο από μικρός για να καρδαμώσεις δε γίνεται.
Τελευταία τροποποίηση:
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
@Nιο κοίτα τι λέει το παιδίΑδύναμος είναι αυτός που έχει τρύπες που μπάζει από παντού.Εσένα είναι εύκολο να σε διατρήσει ο άλλος γιατί είσαι γεμάτος τρύπες.Οπότε μπαίνει στον πειρασμό.Αλλά έτσι αυτομάτως χάνει γιατί είσαι ανάπηρος.Είναι σα να παίζεις μπάλα με μια γυναίκα ή ένα παιδάκι και να τους σαπίζεις στα γκολ.Δεν είναι άξιο περηφάνειας.Ο βλάκας είναι αυτός που σκοράρει.
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Καουμπόη είσαι από τους πιο αδύναμους εδώ μέσα αλλά ο εγωισμός που έχεις δεν σ αφήνει να δεις τη πραγματικότητα, εσύ στα χιλιάδες που έχεις γράψει υπάρχουν όπως λες άλλες τόσες χιλιάδες τρύπεςΑδύναμος είναι αυτός που έχει τρύπες που μπάζει από παντού.Εσένα είναι εύκολο να σε διατρήσει ο άλλος γιατί είσαι γεμάτος τρύπες.Οπότε μπαίνει στον πειρασμό.Αλλά έτσι αυτομάτως χάνει γιατί είσαι ανάπηρος.Είναι σα να παίζεις μπάλα με μια γυναίκα ή ένα παιδάκι και να τους σαπίζεις στα γκολ.Δεν είναι άξιο περηφάνειας.Ο βλάκας είναι αυτός που σκοράρει.
Εσύ πως νομίζεις.αυτα που λες κινητοποιείς άτομα να σε μπουγελωνουν εδώ μέσα?
Νομίζεις εμείς δεν βρίσκουμε κενά ατέλειες σ αυτά που λες?
Σε ποια καίρια και κέντρο και πυρήνες τσαμπουνας
Εδώ σου αναιρουμε όλα τα παραμύθια που λες για τα σλαβικα μέρη
Δεν μπόρεσες έτσι όπως το πας εδώ να έχεις Χ κοινό η ένας να σου πει σε θέλω μέντορα,ουδείς δεν στο ειπε αυτό
Τελευταία τροποποίηση:
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 16.536
- Πόντοι
- 3.936
Θα πηγαίνει και χειρότερα εάν δεν κόψει την κρυσταλ μεθ. Αφού όλο για ντόπες μιλαει- έχει εθιστεί πχιακοίτα τι λέει το παιδί
Συνημμένα
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 16.536
- Πόντοι
- 3.936
Αδύναμος είναι αυτός που έχει τρύπες που μπάζει από παντού.Εσένα είναι εύκολο να σε διατρήσει ο άλλος γιατί είσαι γεμάτος τρύπες.Οπότε μπαίνει στον πειρασμό.Αλλά έτσι αυτομάτως χάνει γιατί είσαι ανάπηρος.Είναι σα να παίζεις μπάλα με μια γυναίκα ή ένα παιδάκι και να τους σαπίζεις στα γκολ.Δεν είναι άξιο περηφάνειας.Ο βλάκας είναι αυτός που σκοράρει.
Συνημμένα
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.071
- Πόντοι
- 2.606
Θέλω μέντορα τον Γίγαντα @Balkan cowboyΔεν μπόρεσες έτσι όπως το πας εδώ να έχεις Χ κοινό η ένας να σου πει σε θέλω μέντορα,ουδείς δεν στο ειπε αυτό
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.071
- Πόντοι
- 2.606
Χρόνια πολλά σε όλους κ ιδιαίτερα στον φετινό πρωταθλητή, να τον έχει ο Θεός καλά να μας μοιράζει γέλιο κάθε χρόνο και να σαρώνει τους τίτλους, να γίνει ο Ζελικο Ομπράντοβιτς της μαλακίας 

Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 16.536
- Πόντοι
- 3.936
Μόνο ενας ήταν ο G71,ο οποίος όνειροβατουσε επάνω στις μυθοπλασίες του Κατμαν- πήγε στην πρωτεύουσα του δήθεν παράδεισου του μ@υνιου(κατά τα λεγόμενα του) στην Βαρσοβία και τελικά έμεινε σε ένα παγωμένο δωμάτιο Χριστούγεννα προσπαθώντας να βρει διαδικτυακές εκδιδόμενες (γιατί από ντόπιες Δεν..) Μετά έλεγε λάιβ τον πόνο του εδώ μεσα και το αποτέλεσμα ήταν να μείνει σόλο και με το βιολοντσελο στο χέρι, από τότε μέχρι και προφίλ αλλαξε απ' το Βατερλώ που υπέστη. Έτσι την πάτησε χοντρά για τα παραμύθια της Χαλιμάς του Κοντού.Δεν μπόρεσες έτσι όπως το πας εδώ να έχεις Χ κοινό η ένας να σου πει σε θέλω μέντορα,ουδείς δεν στο ειπε αυτό
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Το ξέρω ότι τον πήρε στο λαιμό τον 71 σλλα έφταιγε και αυτός που άκουγε τα παραμύθια του κοντου και του άλλου του Βαλκάνιου μουναρα.Μόνο ενας ήταν ο G71,ο οποίος όνειροβατουσε επάνω στις μυθοπλασίες του Κατμαν- πήγε στην πρωτεύουσα του δήθεν παράδεισου του μ@υνιου(κατά τα λεγόμενα του) στην Βαρσοβία και τελικά έμεινε σε ένα παγωμένο δωμάτιο Χριστούγεννα προσπαθώντας να βρει διαδικτυακές εκδιδόμενες (γιατί από ντόπιες Δεν..) Μετά έλεγε λάιβ τον πόνο του εδώ μεσα και το αποτέλεσμα ήταν να μείνει σόλο και με το βιολοντσελο στο χέρι, από τότε μέχρι και προφίλ αλλαξε απ' το Βατερλώ που υπέστη. Έτσι την πάτησε χοντρά για τα παραμύθια της Χαλιμάς του Κοντού.
Εγώ είμαι 2 χρόνια Τσεχία και βλέπω το κόσμο και γενικά το τρόπο ζωής και κάθομαι και σκέφτομαι και λέω τι παραμύθια και ασυναρτησίες λέει στο κοινό ο κοντοτοσοδουλης με τα μπλε παπαρακια και το μανιταροπουτσακι
Αυτά όλα τα μεταφραζα στη τσεχα στην οπαβα και έριχνε το γέλιο της αρκούδας μ αυτά που έλεγε ο κοντος,αυτή ψυχολόγος μου λέει ότι ο καουμπόη έχει πολλά ψυχικά προβλήματα και πολλά απωθημένα του παρελθόντος
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Νέο μέλος της κλικας λες για τον ζεμπου λογικάΧρόνια πολλά σε όλους κ ιδιαίτερα στον φετινό πρωταθλητή, να τον έχει ο Θεός καλά να μας μοιράζει γέλιο κάθε χρόνο και να σαρώνει τους τίτλους, να γίνει ο Ζελικο Ομπράντοβιτς της μαλακίας![]()
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.071
- Πόντοι
- 2.606
Με προσβάλεις είμαι ιδρυτικό μέλος και όχι λέω για τον νταβατζη σουΝέο μέλος της κλικας λες για τον ζεμπου λογικά
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.417
- Πόντοι
- 5.506
H Bασιλισσα έχει πραγματική ζωή και δεν ασχολείται με εμάς τους πλεμπαιοι.Καλή χρονιά σε όλους.
Βγήκε η Βασίλισσα στο μπαλκόνι να μας χαιρετήσει ή μας κρατάει μουτράκια που, ίσως, είμασταν ολίγον τι μπρουτάλ??![]()
Ετοιμάσου για νέο κλώνο του Λακόπουστα, να δούμε τι θα μας ξεφουρνίσει κι αυτόςH Bασιλισσα έχει πραγματική ζωή και δεν ασχολείται με εμάς τους πλεμπαιοι.![]()