Νέα

Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επίσημος Μρ. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
50.964
Πόντοι
16.411
1000001678.png

1000001703.gif

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
13.859
Πόντοι
3.556
Αμα πλακώσεις έναν ανάπηρο έχεις κερδίσει ή έχεις χάσει?Προφανώς το δεύτερο.Οπότε δεν ασχολείσαι καν.Ο Ζαν σε προκαλεί οπότε αν το κάνεις χάνεις αυτομα΄τως.Κάπως έτσι λειτουργεί στην πράξη.Δεν ασχολούμαι με ανάπηρους αλλά χτυπάω στο κεφάλι κατευθείαν τους δυνατούς.Σοκ και δέος φάση.Σου λέει ο άλλος τι έκανες ρε μαλάκα?Πώς γκενέν αυτό?Δεν το πιστεύω απλά αυτό που διαβάζω.Οτι είναι δυνατό να το γράφει κα΄ποιος έτσι.Χωρίς να φάει πρώτα 10 μπουνιές,50 κλωτσιές για να στρώσει κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Καλορίζικος ο τίτλος Λάκη.
Να τον χαίρεσαι και να έχεις μια καλή χρονιά.
Ο Τιτλος ο δικος σου γερο
Μονος τα έστησε μονος ψηφισες μαζι με τη κλικα μονος τα εβγαλες

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Αμα πλακώσεις έναν ανάπηρο έχεις κερδίσει ή έχεις χάσει?Προφανώς το δεύτερο.Οπότε δεν ασχολείσαι καν.Ο Ζαν σε προκαλεί οπότε αν το κάνεις χάνεις αυτομα΄τως.Κάπως έτσι λειτουργεί στην πράξη.Δεν ασχολούμαι με ανάπηρους αλλά χτυπάω στο κεφάλι κατευθείαν τους δυνατούς.Σοκ και δέος φάση.Σου λέει ο άλλος τι έκανες ρε μαλάκα?Πώς γκενέν αυτό?Δεν το πιστεύω απλά αυτό που διαβάζω.Οτι είναι δυνατό να το γράφει κα΄ποιος έτσι.Χωρίς να φάει πρώτα 10 μπουνιές,50 κλωτσιές για να στρώσει κτλ.
Ναι αλλα σε εμενα τον αδυναμο απαντουσες οπως και στον νιο αν τον θεωρουσες αδυναμο και αυτον όποτε εχανες αυτοματως
Βασικα δωσε τι εννοεις δυνατο και αδυναμο;

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
13.859
Πόντοι
3.556
Αδύναμος είναι αυτός που έχει τρύπες που μπάζει από παντού.Εσένα είναι εύκολο να σε διατρήσει ο άλλος γιατί είσαι γεμάτος τρύπες.Οπότε μπαίνει στον πειρασμό.Αλλά έτσι αυτομάτως χάνει γιατί είσαι ανάπηρος.Είναι σα να παίζεις μπάλα με μια γυναίκα ή ένα παιδάκι και να τους σαπίζεις στα γκολ.Δεν είναι άξιο περηφάνειας.Ο βλάκας είναι αυτός που σκοράρει.
Εγώ αν δω οτι ο άλλος είναι αδύναμος,τον οπλίζω με επιχειρήματα.Παρουσια΄ζω την άποψή του ισχυρότερη από τη δική μου για να έχω την ικανοποίηση οτι κέρδισα.Τον διορθώνω δηλαδή και τον ενισχύω για να είναι δυνατότερος για να αντλήσω ικανοποίηση από το οτι τον κέρδισα.Είναι και ψιλοτρελό να παρουσιάζεις την άποψη του άλλου πάντα με ισχυρότερα επιχειρήματα από τη δική σου αλλά είναι αναγκαίο για να μπει στη μαύρη τρύπα.Αμα καταλάβει τι παίζει δεν μπαίνει καν ο άλλος.
Εσύ ας πούμε αν γράψεις 10 πράγματα θα έχεις αφήσει 100 τρύπες,θα μπει ο άλλος μέσα και θα σε κάνει κουδούνι.Εγώ θα γράψω δέκα σωστά χωρίς καμία τρύπα και ένα κάπως λάθος να έχει μια τρύπα με σκοπό να το αντιληφθεί ο άλλος και να μπει στον πειρασμό να επιτεθεί.Αλλά θα μπει στο πεδίο που έχω ήδη επιλέξει.Αμα τα γράψω όλα ολόσωστα δε θα απαντήσει ο άλλος καν και ποτέ.
Σε αυτά όμως που γράφει ο άλλος δε θα απαντήσω ποτέ στα αδύνατα σημεία ώστε να συνεπαχθεί οτι και τα άλλα είναι ανίσχυρα.Θα χτυπήσω στα πιο ισχυρά σημεία κατακέφαλα οπότε ο άλλος βγαίνει εκτός ισορροπίας.Δεν ασχολούμαι με την περιφέρεια είμαι συνέχεια στο κέντρο.Αμα είσαι στο κέντρο συνεχώς,στον πυρήνα του θέματος,στα βασικά ζητήματα ελέγχεις την κατάσταση.
Αυτό είναι το θέμα οτι δεν έχεις φάει αρκετές σφαλιάρες και φαίνεσαι μαλθακός.Αμα δεν αρχίσεις να τρως ξύλο από μικρός για να καρδαμώσεις δε γίνεται.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Αδύναμος είναι αυτός που έχει τρύπες που μπάζει από παντού.Εσένα είναι εύκολο να σε διατρήσει ο άλλος γιατί είσαι γεμάτος τρύπες.Οπότε μπαίνει στον πειρασμό.Αλλά έτσι αυτομάτως χάνει γιατί είσαι ανάπηρος.Είναι σα να παίζεις μπάλα με μια γυναίκα ή ένα παιδάκι και να τους σαπίζεις στα γκολ.Δεν είναι άξιο περηφάνειας.Ο βλάκας είναι αυτός που σκοράρει.
Εγώ αν δω οτι ο άλλος είναι αδύναμος,τον οπλίζω με επιχειρήματα.Παρουσια΄ζω την άποψή του ισχυρότερη από τη δική μου για να έχω την ικανοποίηση οτι κέρδισα.Τον διορθώνω δηλαδή και τον ενισχύω για να είναι δυνατότερος για να αντλήσω ικανοποίηση από το οτι τον κέρδισα.Είναι και ψιλοτρελό να παρουσιάζεις την άποψη του άλλου πάντα με ισχυρότερα επιχειρήματα από τη δική σου αλλά είναι αναγκαίο για να μπει στη μαύρη τρύπα.Αμα καταλάβει τι παίζει δεν μπαίνει καν ο άλλος.
Εσύ ας πούμε αν γράψεις 10 πράγματα θα έχεις αφήσει 100 τρύπες,θα μπει ο άλλος μέσα και θα σε κάνει κουδούνι.Εγώ θα γράψω δέκα σωστά χωρίς καμία τρύπα και ένα κάπως λάθος να έχει μια τρύπα με σκοπό να το αντιληφθεί ο άλλος και να μπει στον πειρασμό να επιτεθεί.Αλλά θα μπει στο πεδίο που έχω ήδη επιλέξει.Αμα τα γράψω όλα ολόσωστα δε θα απαντήσει ο άλλος καν και ποτέ.
Σε αυτά όμως που γράφει ο άλλος δε θα απαντήσω ποτέ στα αδύνατα σημεία ώστε να συνεπαχθεί οτι και τα άλλα είναι ανίσχυρα.Θα χτυπήσω στα πιο ισχυρά σημεία κατακέφαλα οπότε ο άλλος βγαίνει εκτός ισορροπίας.Δεν ασχολούμαι με την περιφέρεια είμαι συνέχεια στο κέντρο.Αμα είσαι στο κέντρο συνεχώς,στον πυρήνα του θέματος,στα βασικά ζητήματα ελέγχεις την κατάσταση.
Αυτό είναι το θέμα οτι δεν έχεις φάει αρκετές σφαλιάρες και φαίνεσαι μαλθακός.Αμα δεν αρχίσεις να τρως ξύλο από μικρός για να καρδαμώσεις δε γίνεται.
@Nιο κοίτα τι λέει το παιδί

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Καουμπόη είσαι από τους πιο αδύναμους εδώ μέσα αλλά ο εγωισμός που έχεις δεν σ αφήνει να δεις τη πραγματικότητα, εσύ στα χιλιάδες που έχεις γράψει υπάρχουν όπως λες άλλες τόσες χιλιάδες τρύπες
Εσύ πως νομίζεις.αυτα που λες κινητοποιείς άτομα να σε μπουγελωνουν εδώ μέσα?
Νομίζεις εμείς δεν βρίσκουμε κενά ατέλειες σ αυτά που λες?

Σε ποια καίρια και κέντρο και πυρήνες τσαμπουνας
Εδώ σου αναιρουμε όλα τα παραμύθια που λες για τα σλαβικα μέρη

Δεν μπόρεσες έτσι όπως το πας εδώ να έχεις Χ κοινό η ένας να σου πει σε θέλω μέντορα,ουδείς δεν στο ειπε αυτό

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• Speed-Crystal-Meth-Featured-Image-1.png
    Speed-Crystal-Meth-Featured-Image-1.png
    77,1 KB · Εμφανίσεις: 11

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• stamata-luben.gif
    stamata-luben.gif
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 14

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.071
Πόντοι
2.606
Χρόνια πολλά σε όλους κ ιδιαίτερα στον φετινό πρωταθλητή, να τον έχει ο Θεός καλά να μας μοιράζει γέλιο κάθε χρόνο και να σαρώνει τους τίτλους, να γίνει ο Ζελικο Ομπράντοβιτς της μαλακίας :rockon:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Δεν μπόρεσες έτσι όπως το πας εδώ να έχεις Χ κοινό η ένας να σου πει σε θέλω μέντορα,ουδείς δεν στο ειπε αυτό
Μόνο ενας ήταν ο G71,ο οποίος όνειροβατουσε επάνω στις μυθοπλασίες του Κατμαν- πήγε στην πρωτεύουσα του δήθεν παράδεισου του μ@υνιου(κατά τα λεγόμενα του) στην Βαρσοβία και τελικά έμεινε σε ένα παγωμένο δωμάτιο Χριστούγεννα προσπαθώντας να βρει διαδικτυακές εκδιδόμενες (γιατί από ντόπιες Δεν..) Μετά έλεγε λάιβ τον πόνο του εδώ μεσα και το αποτέλεσμα ήταν να μείνει σόλο και με το βιολοντσελο στο χέρι, από τότε μέχρι και προφίλ αλλαξε απ' το Βατερλώ που υπέστη. Έτσι την πάτησε χοντρά για τα παραμύθια της Χαλιμάς του Κοντού.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Μόνο ενας ήταν ο G71,ο οποίος όνειροβατουσε επάνω στις μυθοπλασίες του Κατμαν- πήγε στην πρωτεύουσα του δήθεν παράδεισου του μ@υνιου(κατά τα λεγόμενα του) στην Βαρσοβία και τελικά έμεινε σε ένα παγωμένο δωμάτιο Χριστούγεννα προσπαθώντας να βρει διαδικτυακές εκδιδόμενες (γιατί από ντόπιες Δεν..) Μετά έλεγε λάιβ τον πόνο του εδώ μεσα και το αποτέλεσμα ήταν να μείνει σόλο και με το βιολοντσελο στο χέρι, από τότε μέχρι και προφίλ αλλαξε απ' το Βατερλώ που υπέστη. Έτσι την πάτησε χοντρά για τα παραμύθια της Χαλιμάς του Κοντού.
Το ξέρω ότι τον πήρε στο λαιμό τον 71 σλλα έφταιγε και αυτός που άκουγε τα παραμύθια του κοντου και του άλλου του Βαλκάνιου μουναρα.
Εγώ είμαι 2 χρόνια Τσεχία και βλέπω το κόσμο και γενικά το τρόπο ζωής και κάθομαι και σκέφτομαι και λέω τι παραμύθια και ασυναρτησίες λέει στο κοινό ο κοντοτοσοδουλης με τα μπλε παπαρακια και το μανιταροπουτσακι
Αυτά όλα τα μεταφραζα στη τσεχα στην οπαβα και έριχνε το γέλιο της αρκούδας μ αυτά που έλεγε ο κοντος,αυτή ψυχολόγος μου λέει ότι ο καουμπόη έχει πολλά ψυχικά προβλήματα και πολλά απωθημένα του παρελθόντος

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Χρόνια πολλά σε όλους κ ιδιαίτερα στον φετινό πρωταθλητή, να τον έχει ο Θεός καλά να μας μοιράζει γέλιο κάθε χρόνο και να σαρώνει τους τίτλους, να γίνει ο Ζελικο Ομπράντοβιτς της μαλακίας :rockon:
Νέο μέλος της κλικας λες για τον ζεμπου λογικά

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.071
Πόντοι
2.606

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.560
Πόντοι
2.356
Καλή χρονιά σε όλους.
Βγήκε η Βασίλισσα στο μπαλκόνι να μας χαιρετήσει ή μας κρατάει μουτράκια που, ίσως, είμασταν ολίγον τι μπρουτάλ?? :coffee::coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Καλή χρονιά σε όλους.
Βγήκε η Βασίλισσα στο μπαλκόνι να μας χαιρετήσει ή μας κρατάει μουτράκια που, ίσως, είμασταν ολίγον τι μπρουτάλ?? :coffee::coffee:
H Bασιλισσα έχει πραγματική ζωή και δεν ασχολείται με εμάς τους πλεμπαιοι. :confused::confused:

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.560
Πόντοι
2.356
H Bασιλισσα έχει πραγματική ζωή και δεν ασχολείται με εμάς τους πλεμπαιοι. :confused::confused:
Ετοιμάσου για νέο κλώνο του Λακόπουστα, να δούμε τι θα μας ξεφουρνίσει κι αυτός :rolleyes::coffee::coffee:

• Ουάου
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom