Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.541
- Πόντοι
- 1.056
Μόνο εγώ σας έκανα like, κύριε.
Tomorrow never comes untill it 's too late ...
Ωραίος ο Τερλέγκας. Άρεσε και σε έναν παλιό, καλό φίλο.Τα πρώτα μου ποστ πρέπει να είναι κάτι ποιοτικόας βάλουμε έναν Τερλέγκα λοιπόν
Για σου βρε Ωρίων ο Τζιμ είμαι - σιγά που δεν θα το καταλαβαίνες ( τίποτα δεν σου ξεφεύγει όπως πάνταΩραίος ο Τερλέγκας. Άρεσε και σε έναν παλιό, καλό φίλο.
Αυτό το τραγούδι της Βανδή ήταν το αγαπημένο του. Του το αφιερώνω.
Να είναι καλά όπου και να είναι.
Jimmy μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ χαίρομαι και που είσαι καλά και που γύρισες!! Μια χαρά είμαστε! Εδώ! Πότε περισσότερο, πότε λιγότερο!Για σου βρε Ωρίων ο Τζιμ είμαι - σιγά που δεν θα το καταλαβαίνες ( τίποτα δεν σου ξεφεύγει όπως πάντα) δεν πέρασα να πω μια καλησπερα - φάουλ
είμαι ένα γαϊδούρι το παραδέχομαι - διάβασα λίγο το φόρουμ - ήσυχα μεν αλλά γενικώς μια χαρά σε βρίσκω και τούς υπόλοιπους επίσης -
![]()
Η ουσία είναι ότι είστε καλά και γιατί άλλωστε να μην είστεJimmy μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ χαίρομαι και που είσαι καλά και που γύρισες!! Μια χαρά είμαστε! Εδώ! Πότε περισσότερο, πότε λιγότερο!
![]()
Μην απογοητεύεσαι! Βέβαια, μια χαρά νοικοκυρεμένος είσαι και μόνος σου! Με καμιά 20χρονη έμπλεξες πάλι;Η ουσία είναι ότι είστε καλά και γιατί άλλωστε να μην είστετο καλοκαίρι πέρασε έρχεται ο χειμώνας τα κεφάλια μέσα - καλά δεν έφευγα και για πολύ - έκανα μια προσπάθεια να σοβαρευτώ και να νοικοκυρέυτω αλλά δεν καρποφόρησε και ήταν και η τελευταία - δεν είμαι για σοβαρά εγώ το εμπεδωσα πια
Όχι -αφού σού είχα πει με την Μαρία την Πατρινιά ετών 32 - 18 χρόνια διαφορά είχαμε - πόσο να κρατούσε? βασικά πρίν κάνα μήνα μαλώσαμε μου είπε ότι και πολύ μου πέφτει και αν είναι να συνεχίσουμε θα συνεχίζουμε με τούς δικούς τής όρους - δεν το άντεξε το τσι μου αυτό και γίναμε λίγο μπίλιες - 20 χρόνια δεν άγγιξα μόνο κοιτούσα - είχαμε ωραία Ουκρανακια και τσεχακια φέτος -Μην απογοητεύεσαι! Βέβαια, μια χαρά νοικοκυρεμένος είσαι και μόνος σου! Με καμιά 20χρονη έμπλεξες πάλι;
Της έκανες ΠΛΟΚ δηλαδή! Neeeeext!Όχι -αφού σού είχα πει με την Μαρία την Πατρινιά ετών 32 - 18 χρόνια διαφορά είχαμε - πόσο να κρατούσε? βασικά πρίν κάνα μήνα μαλώσαμε μου είπε ότι και πολύ μου πέφτει και αν είναι να συνεχίσουμε θα συνεχίζουμε με τούς δικούς τής όρους - δεν το άντεξε το τσι μου αυτό και γίναμε λίγο μπίλιες - 20 χρόνια δεν άγγιξα μόνο κοιτούσα - είχαμε ωραία Ουκρανακια και τσεχακια φέτος -![]()