Διαγραμμένο μέλος 212024
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.022
- Πόντοι
- 3.506
Αυτά φέραν το ΔΝΤ.. μπουζούκια, νταλκαδες, ζεϊμπέκικα.. με παραδειγμα τον Ανδρέα κσι τον τσοχατζο...και συνεχιστές βέβαια τους δήθεν αντιπάλους της " δεξιάς" ( το αστείο είναι ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον Ανδρέα ηγέτη και ψηφίζουν πασοκ, και νδ)
Τι ακούς πρωινιατικα..
Φιλάτε ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα όργανο φτιαγμένο να λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα καί τίς επιθυμίες παρά με την λογική - το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η αιτία αλλά η αφορμή - και άλλα παθήματα είναι μπροστά μας έτσι είμαστε φτιαγμένοι- χάος και τάξη είναι η μοίρα του ανθρώπου - όταν ήταν ο Ανδρέας όλοι τα τρώγαμε και εγώ καί σύ και μια χαρά βολεύομασταν και τώρα που ήρθε ο λογαριασμός όλοι λένε οι άλλοι φταίνε όχι εγώ κτλ -Αυτά φέραν το ΔΝΤ.. μπουζούκια, νταλκαδες, ζεϊμπέκικα.. με παραδειγμα τον Ανδρέα κσι τον τσοχατζο...και συνεχιστές βέβαια τους δήθεν αντιπάλους της " δεξιάς" ( το αστείο είναι ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον Ανδρέα ηγέτη και ψηφίζουν πασοκ, και νδ)
Είμαι άνθρωπος με σκυλίσια καρδιά - όλη μέρα σκυλαδικα ακούω σε λίγο με βλέπω να γαβγίζωΤι ακούς πρωινιατικα..
Ρέει το ουίσκι μάλλον λόγω εορτών
Η άποψη σου λοιπόν είναι : μαζί τα φάγαμε ( Πάγκαλος)Φιλάτε ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα όργανο φτιαγμένο να λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα καί τίς επιθυμίες παρά με την λογική - το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η αιτία αλλά η αφορμή - και άλλα παθήματα είναι μπροστά μας έτσι είμαστε φτιαγμένοι- χάος και τάξη είναι η μοίρα του ανθρώπου - όταν ήταν ο Ανδρέας όλοι τα τρώγαμε και εγώ καί σύ και μια χαρά βολεύομασταν και τώρα που ήρθε ο λογαριασμός όλοι λένε οι άλλοι φταίνε όχι εγώ κτλ -
Καθένας έφαγε όσο ήταν ικανός να φάει και όσο έφταναν τα χέρια - εσύ τι νομίζεις ότι η από κάτω φωνάζουν μήπως για δικαιοσύνηΗ άποψη σου λοιπόν είναι : μαζί τα φάγαμε ( Πάγκαλος)
Με απογοητευσες..
Δεν γίνεται να φάνε όλοι το ίδιο γιατί δεν έχουν όλοι πρόσβαση..Καθένας έφαγε όσο ήταν ικανός να φάει και όσο έφταναν τα χέρια - εσύ τι νομίζεις ότι η από κάτω φωνάζουν μήπως για δικαιοσύνηφωνάζουν γιατί δεν πρόλαβαν να φάνε όσα και οι πάνω - στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι μαν
Ωραία πάντως η σοφία Μάτζικ - καί σοφία και μαγεία -2 σε ένα όπως λέμεΔεν γίνεται να φάνε όλοι το ίδιο γιατί δεν έχουν όλοι πρόσβαση..
Το μισό τρις χρέος έγινε λόγω συγκεκριμένων διαδικασιών..
Σκέψου το, είμαι σίγουρος μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά
Δε συζητάω πάντως άλλο για τέτοια θέματα, γιατί έχω απογοητευτεί από την άρνηση..
Με έπιασε μια νοσταλγία για τα χρόνια 2012, 2011
Τελεία και παύλα..
@Sofia_Magic τηλεφωνα ή έστω γύρνα
Τελεία και παύλαΩραία πάντως η σοφία Μάτζικ - καί σοφία και μαγεία -2 σε ένα όπως λέμεγια να μήν απαντάει πάντως - μάλλον σε ξέχασε - να σου βάλω μια ζεϊμπεκιά να πάνε κάτω τα φαρμακεία?
Εντάξει διαδικτυακη φίλη είναι η ΣοφίαΩραία πάντως η σοφία Μάτζικ - καί σοφία και μαγεία -2 σε ένα όπως λέμεγια να μήν απαντάει πάντως - μάλλον σε ξέχασε - να σου βάλω μια ζεϊμπεκιά να πάνε κάτω τα φαρμακεία?
Δε μαγαπαει κάνεις (τρις)Αφιερωμένο
Έτσι ξερά χωρίς ένα τραγούδι?@Sofia_Magic που είσαι? Μας έλειψες
Για σένα ήταν το τραγούδι James, αλλά θα βάλω κι άλλοΈτσι ξερά χωρίς ένα τραγούδι?