Νέα

Ράδιο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (3 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό είδος μουσικής προτιμάτε;

• Ποπ

Ψήφοι: 75 5,9%
  • Ροκ

Ψήφοι: 337 26,4%
  • House

Ψήφοι: 69 5,4%
  • Soul

Ψήφοι: 14 1,1%
  • Μέταλ

Ψήφοι: 173 13,5%
  • Trance

Ψήφοι: 50 3,9%
  • Μπλουζ

Ψήφοι: 18 1,4%
  • R'n'B

Ψήφοι: 25 2,0%
  • Τζαζ

Ψήφοι: 33 2,6%
  • Ρέγκε

Ψήφοι: 13 1,0%
  • Chill-Out

Ψήφοι: 42 3,3%
  • Κλασσική

Ψήφοι: 42 3,3%
  • Ελληνική

Ψήφοι: 213 16,7%
  • Δεν ακούω μουσική

Ψήφοι: 36 2,8%
  • Άλλο είδος

Ψήφοι: 49 3,8%
  • Industrial

Ψήφοι: 22 1,7%
  • Hip hop / Rap

Ψήφοι: 67 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.278

Rtsth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1.015
Πόντοι
206
Αυτά φέραν το ΔΝΤ.. μπουζούκια, νταλκαδες, ζεϊμπέκικα.. με παραδειγμα τον Ανδρέα κσι τον τσοχατζο...και συνεχιστές βέβαια τους δήθεν αντιπάλους της " δεξιάς" ( το αστείο είναι ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον Ανδρέα ηγέτη και ψηφίζουν πασοκ, και νδ)

Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
12.022
Πόντοι
3.506
Αυτά φέραν το ΔΝΤ.. μπουζούκια, νταλκαδες, ζεϊμπέκικα.. με παραδειγμα τον Ανδρέα κσι τον τσοχατζο...και συνεχιστές βέβαια τους δήθεν αντιπάλους της " δεξιάς" ( το αστείο είναι ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον Ανδρέα ηγέτη και ψηφίζουν πασοκ, και νδ)
Φιλάτε ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα όργανο φτιαγμένο να λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα καί τίς επιθυμίες παρά με την λογική - το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η αιτία αλλά η αφορμή - και άλλα παθήματα είναι μπροστά μας έτσι είμαστε φτιαγμένοι- χάος και τάξη είναι η μοίρα του ανθρώπου - όταν ήταν ο Ανδρέας όλοι τα τρώγαμε και εγώ καί σύ και μια χαρά βολεύομασταν και τώρα που ήρθε ο λογαριασμός όλοι λένε οι άλλοι φταίνε όχι εγώ κτλ -

• Λύπη
Αντιδράσεις: Rtsth
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
12.022
Πόντοι
3.506
  • Χαχα

Rtsth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1.015
Πόντοι
206
Φιλάτε ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα όργανο φτιαγμένο να λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα καί τίς επιθυμίες παρά με την λογική - το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η αιτία αλλά η αφορμή - και άλλα παθήματα είναι μπροστά μας έτσι είμαστε φτιαγμένοι- χάος και τάξη είναι η μοίρα του ανθρώπου - όταν ήταν ο Ανδρέας όλοι τα τρώγαμε και εγώ καί σύ και μια χαρά βολεύομασταν και τώρα που ήρθε ο λογαριασμός όλοι λένε οι άλλοι φταίνε όχι εγώ κτλ -
Η άποψη σου λοιπόν είναι : μαζί τα φάγαμε ( Πάγκαλος)
Με απογοητευσες..

Rtsth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1.015
Πόντοι
206
Για αυτό λέω φταίνε τα ζεϊμπέκικα και τα μπουζουκια και τα γλέντια ..χαζέψαμε οι Έλληνες και πιστέψαμε ότι "μαζί τα φάγαμε"

Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
12.022
Πόντοι
3.506
Η άποψη σου λοιπόν είναι : μαζί τα φάγαμε ( Πάγκαλος)
Με απογοητευσες..
Καθένας έφαγε όσο ήταν ικανός να φάει και όσο έφταναν τα χέρια - εσύ τι νομίζεις ότι η από κάτω φωνάζουν μήπως για δικαιοσύνη :grin: φωνάζουν γιατί δεν πρόλαβαν να φάνε όσα και οι πάνω - στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι μαν

• Λύπη

Rtsth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1.015
Πόντοι
206
Καθένας έφαγε όσο ήταν ικανός να φάει και όσο έφταναν τα χέρια - εσύ τι νομίζεις ότι η από κάτω φωνάζουν μήπως για δικαιοσύνη :grin: φωνάζουν γιατί δεν πρόλαβαν να φάνε όσα και οι πάνω - στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι μαν
Δεν γίνεται να φάνε όλοι το ίδιο γιατί δεν έχουν όλοι πρόσβαση..
Το μισό τρις χρέος έγινε λόγω συγκεκριμένων διαδικασιών..
Σκέψου το, είμαι σίγουρος μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά
Δε συζητάω πάντως άλλο για τέτοια θέματα, γιατί έχω απογοητευτεί από την άρνηση..
Με έπιασε μια νοσταλγία για τα χρόνια 2012, 2011
Τελεία και παύλα..

@Sofia_Magic τηλεφωνα ή έστω γύρνα

Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
12.022
Πόντοι
3.506
Δεν γίνεται να φάνε όλοι το ίδιο γιατί δεν έχουν όλοι πρόσβαση..
Το μισό τρις χρέος έγινε λόγω συγκεκριμένων διαδικασιών..
Σκέψου το, είμαι σίγουρος μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά
Δε συζητάω πάντως άλλο για τέτοια θέματα, γιατί έχω απογοητευτεί από την άρνηση..
Με έπιασε μια νοσταλγία για τα χρόνια 2012, 2011
Τελεία και παύλα..

@Sofia_Magic τηλεφωνα ή έστω γύρνα
Ωραία πάντως η σοφία Μάτζικ - καί σοφία και μαγεία -2 σε ένα όπως λέμε :angel: για να μήν απαντάει πάντως - μάλλον σε ξέχασε - να σου βάλω μια ζεϊμπεκιά να πάνε κάτω τα φαρμακεία?

• Χαχα

Rtsth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1.015
Πόντοι
206
Ωραία πάντως η σοφία Μάτζικ - καί σοφία και μαγεία -2 σε ένα όπως λέμε :angel: για να μήν απαντάει πάντως - μάλλον σε ξέχασε - να σου βάλω μια ζεϊμπεκιά να πάνε κάτω τα φαρμακεία?
Τελεία και παύλα
Σοφία είσαι θαύμα

Τελευταία τροποποίηση:

Rtsth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1.015
Πόντοι
206
Εντάξει διαδικτυακη φίλη είναι η Σοφία
Λέει ωραία αστεία

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom