Νέα

Πρώτη μας φορά με πουτάνα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα geremy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Μηνύματα
23.082
Κριτικές
9
Like
13.600
Πόντοι
2.606
Πρωτη φορα το 1992 στη Φυλης. Μαζι με ενα φιλο οπου με επεισε οτι καποια στιγμη επρεπε να ξεπαρθενευτω. Υστερα απο αρκετη ωρα μπουρδελοτσαρκας τελικα πειστηκα. Θυμαμαι οτι ντρεπομουν να γδυθω. Αφου με επεισε η κοπελα,τελικα γδυθηκα και μεσα σε 5 λεπτα ειχα τελειωσει.   

Τυπε εγω στα 5 λεπτα ειχα γυρισει ηδη σπιτι και κοιμομουνα. :S :S :S
 

Asian_lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2017
Μηνύματα
10
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Πρωτη μου φορα με πουτανα σημερα, σε ενα μπουρδελο στην Σαπφους (Θεσ/νικη). Και να σκεφτειτε οτι ειμαι 40+, παντρεμενος, με 3 παιδια!
Ωραια ηταν...και τα 60 δευτερολεπτα που κρατησε...lol (εχυσα στη πιπα!)
 

pipis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Μηνύματα
24
Like
30
Πόντοι
0
Πρωτη φορα με πουτανα αλλα και γυναικα γενικα, Μαιο του 1996 στο Φυλης 80 ανεβαινες νομιζω μια εξωτερικη σκαλα, μια ξανθια κοπελα με μια ελια αλα σιντι κροφορντ και ενας τσατσος αδερφη. Οπως την πηδαγα επειδη αργουσα να χυσω λογω τρακ μαλλον, μου τον κραταγε. Εφυγα αχυστος τελικα. Ηταν η αρχη μιας λαμπρης μπουρδελοκαριερας με καποιες μικρες και μεγαλυτερες διακοπες.
Ηταν η εποχη τοτε με την Τζενη που ειχε γινει σαλος καπου εκει Φυλης γινοτανε παρελαση. Ωραια αγνα χρονια
 

kavliaris

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.282
Κριτικές
11
Like
276
Πόντοι
1.520
Με πουτανά ποτές,ηταν ολα τους πολυ καλα κοριτσια. :grin:
 

Επισκέπτης
Στην Πάτρα ως φοιτητής της ντούντας πέρασα για πρώτη φορά σε τσαρδί μια ξανθιά Κύπρια ήταν, γύρω στα 35-40 σκυλίσια εμφάνιση.....
5 χιλιάδες ντράχμας βεβαίως - βεβαίως!
Και τη ρωτάω το κριάρι :2funny: & το Περού το φτυάρι όταν με πίπωνε => την έχω μεγάλη, η απάντησή της ήταν => μμμμμμμ, νόστιμη άρα τι ντούντες θα είχε δει :woldman:

 

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Μηνύματα
1.989
Κριτικές
19
Like
7.066
Πόντοι
3.446
39 ετων και σε μπουρδελο η στουντιο δεν εχω παει ποτε...Σε ξενοδοχειο με αγγελια πριν πανω απο 16-17 χρονια, οταν ακομα η δουλεια γινοταν με τη χρυση ευκαιρια και πραγματικα τα επαιζες μπαρμπουτι τα λεφτα. Τωρα μετα απο 15 χρονια γαμου ψηνομαι να ξανα προσπαθησω...Γιαυτο και ζηταω και πληροφοριες γιατι το τοτε με το τωρα μοιαζει με αλλον πλανητη πραγματικα...
 

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Μηνύματα
122
Κριτικές
10
Like
826
Πόντοι
371
Και εγώ πρέπει να ήμουν 14-15 χρονών, όταν με έπεισε ένα φιλαράκι να πάμε για τσάρκα από φυλής.. Τελικά στη τσάρκα παρά τους ενδοιασμούς μου κάβλωσα και λέω άντε θα μπω. Πολύ τρακ, δε μου σηκωνώταν με τίποτα, μπαίνει η πουτάνα, ψιλοκαβλώνω με τα τριψηματα , φοράει καπότα σε μισοκαβλωμένη πούτσα και με βάζει να την γαμήσω πισοκολλητό, εγώ σκεφτόμουν τη μισοκαβλωμενη πουτσα, δεν ήξερα και τι έκανα και μου ξαναπέφτει, και η μαλακισμένη αρχιζει να μου τον παίζει για να μου σηκωθεί, άργησε αλλά σηκώθηκε.
Έλα όμως που τέλειωνε το 10λεπτο  :walkingpenis: και αυτή βιαζόταν της λέω έλα να σε πάρω  :pipa3: τωρα που σηκώθηκε και αυτη συνέχισε να μου τον παίζει, και έχυσα σύντομα. Δε γάμησα δηλαδή. Μπήκε και ο φίλος αλλού μετά, και τέλειωσε η πρώωτη εμπειρία.. Τουλάχιστον την επόμενη φορά πήγα πιο συνειδητοποιημένος και πλήρως αποφασισμένος αυτή τη φορά να γαμήσω!  :heavymetalbig:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ηταν 9 σπτεμβριου 1995.
ημουν 15 χρονων και 1 ημερας.
ηταν η κατερινα ελληνιδα 21 ή 23 χρονων δηλωνε, στο βαρδαρι που εδιωχνε τους αλλοδαπούς, ξανθια με στητο 2αρι βυζι, μετα την πιπα οπου της χουφτωνα κωλαρακι και ποδια γυρισε ιεραποστολικα, από καποια στιγμη και μετα της εβαλα τα ποδια πανω στους ωμους μου.
αφου τελειωσα επειδή ηταν η πρωτη μου φορα και ημουν μες την καυλα, παρεμεινα καυλωμενος και της ζητησα να συνεχισω λιγο ακομη, δεχτηκε, γαμαγα αλλα 1-2 λεπτα και μετα χαιρετηθήκαμε με κανα 2 κουβέντες που δεν τις θυμαμαι πλεον.
ακουσα χωρις να το διασταυρωσω ότι όταν αποσυρθηκε με κομπόδεμα εγινε επενδυτης-αφεντικο. να είναι καλα οπου κι αν είναι.
όταν γυρισα σπιτι ειχα μια χαρα μια ευεξια ηθελα να το πω παντου. συνοδευομουν με φιλο που γραφει και αυτος εδώ και την ειχε παρει και αυτος ως πρωταρης την προηγουμενη μερα. το θεωρούσαμε μεγαλο ρεζιλικι για την καυλα μας και τον αντρισμο μας να φτασουμε 15 και να μην εχουμε γαμησει ακομη. αυτος γαμησε 1 μερα πιο πριν αλλα επειδή είναι 3 μηνες μεγαλύτερος τυπικα εγω γαμησα πιο μικρος χαχα.
την άλλη μερα τα λεγαμε και σε αλλους στο σχολειο και αυτοι συμφωνουσαν "ωρε και εμεις ποτε θα γαμησουμε 15 γιναμε γαμω το ρεζιλι μας" χαχαχα
 

zaloggos

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Μηνύματα
9
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
0
Πρωτη φορα με πουτανα και μπουρδελο, στην ιασωνος προς τα τελευταια νουμερα. Πρεπει να ημουν γυρω στα 19, ενα καλοκαιρινο πρωι που ξυπνησα με καυλες, εκανα μια επιδρομη στο μεταξουργειο. Με το που ξεκιναω την τσαρκα ξεπεταγεται απο την πορτα η θρυλικη λουμινιτσα, ηταν στα πολυ καλα της τοτε, μπαμπατσικο οσο επρεπε, βυζια να ασφυκτιουν στο σουτιεν και κωλαρα. Μου εκανε τα γλυκα ματια και της λεω παω να κανω μια ερευνα αγορας, πηγα σε αλλα δυο πιο πανω αλλα οι βυζαρες της μου κολλησαν το μυαλο και παω βουρ πισω.
Μπαινω στο δωματιο, αρκετο αγχος και χωρις εμπειρια σε αυτα τα κυβικα και περιμενω με τις καλτσες και τα εσωρουχα πανω. Ακουω πορνοτακουνα και λεω εδω ημαστε. Μπαινει μεσα, περνει χαμπαρι οτι πρωτη φορα πηγαινω σε τετοια μερη και λεει μην αγχωνεσαι μωρο μου, θα σε κανονισω εγω. Πολυ καλη πιπα, επαιξα λιγο με το πανεμορφο μουνακι της και τις βυζαρες, με τα πολλα μου σηκωθηκε και της ζητησα να με καβαλησει και το επραξε και με τελειωσε σε 5 λεπτα. Παλι καλα δεν υπηρχε ψυχη εκεινη την ωρα στα περιχωρα και δεν βιαζοταν, αλλιως παιζει να μη μου σηκωνοταν ποτε. Αφου τελειωσαμε εφυγα με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια, περηφανος που γαμησα τετοιο μουνι.
 

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Μηνύματα
312
Like
656
Πόντοι
81
22 χρονών... Ειχα σχεση 4 χρονια με κοπελα όπου μετά απο πολλά που συνέβησαν χωρίσαμε οριστικά! Το βράδυ που χωρισαμε τρελαινομαι και επειδη δεν ειχα παει ποτε με αλλη γκομενα και ηθελα να γαμησω για να την εκδικηθω για τη συμπεριφορα της μπαινω bourdela.com για πρωτη φορα βρισκω πληροφοριες για Σπυρου Πατση στο στουντιο και παω... Ητςν μια ξανθια μιλφ.. δεν με τρέλανε αλλα ντράπηκα να πω και οχι... Την ξεμουνιασα και απο τοτε 8 χρονια μετά οι πουτανες δεν εχουν φυγει απ τη ζωη μου! Βεβαια αναρωτιεμαι ποια ηταν πιο μεγαλη πουτανα.. αυτη που ειχα στη ζωη μου 4 χρονια ή οι επόμενες; μαλλον η πρωτη..
 

jakx91

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2018
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
τυχαινει σε κανεναν να μην χυνει τη πρωτη φορα απο το αγχος? γενικα ειχα πολυ αγχος και δεν ηξερα πως να το διαχειριστω. τη κοπελα τη γαμουσα δυνατα αλλα δε μου ερχοταν να χυσω...
 

Silvio Berlusconi

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Μηνύματα
46
Like
52
Πόντοι
0
τυχαινει σε κανεναν να μην χυνει τη πρωτη φορα απο το αγχος? γενικα ειχα πολυ αγχος και δεν ηξερα πως να το διαχειριστω. τη κοπελα τη γαμουσα δυνατα αλλα δε μου ερχοταν να χυσω...
το χω παθει κι εγω
 

Unknown1

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2024
Μηνύματα
5
Like
15
Πόντοι
0
Στα brothels γενικά πρεπει να χεις εσυ προφυλακτικό μαζί σου ή έχουν εκεί;
 

STolis13

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Μηνύματα
15
Like
10
Πόντοι
0
Αφροδίτη.. πισω στα 15 μου.
Μετά από το penthouse έμαθα ότι η Αφροδίτη ήταν ts without παλαμάρι. Γυναικάρα η Αφροδίτη και φανταστική σεξ μεντορ ..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom