Νέα

Προσωπικός Αριθμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.025
Πόντοι
7.046
Από 20 εκ και πάνω έχουν τα μέλη του μπου.
Μάλλον πρέπει να διαγράψεις το λογαριασμό σου ή να έρθεις στους παππούδες.
Εντάξει, είπα ένα ψέμα στο ερωτηματολόγιο, για να ανοίξω τον λογαριασμό. Στην πραγματικότητα, δεν τον έχω 18,5 αλλά 8,5... Πρέπει να με αποβάλλουν από το σάη και να μου απαγορέψουν την είσοδο σε δέλα/στούντιο/μασάζ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.531
Πόντοι
12.756
sheep.gif

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Ευρωπαϊκή οδηγία ο αχρειαστος κωλοαριθμος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχουμε μέλη στους αρμούς της εξουσίας...ας μεριμνήσουν.
Δεν έχω ιδέα ρε φίλε πραγματικά το ανέφερα κιόλας. Και επειδή δε γνωρίζω όπως είπα είναι αναγκαστικός?? Υπάρχουν επιπτώσεις οι δυσκολίες στη ζωή εάν δε τον εκδόσεις εδώ στο Κουλισταν ;;

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
@Talibanakos44 δεν τίθεται ζήτημα με πολιτικές διενέξεις αναμεταξύ μας, εκφράσου ελεύθερα σε κόσμιο επίπεδο φυσικά...
Χρόνια ΝΔ ψήφιζα αλλά αποδείχτηκαν χειρότεροι κι από τους τΣΥΡΙΖΑίους, μάλιστα ήμουν και μέλος στην αντίστοιχη τοπική του νομού επί χρόνια.
Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με όποιον δήποτε υποστηρίζει το οτιδήποτε ακόμα και ένθερμα αρκεί να μη προσβάλει εμένα στην εκάστοτε συζήτηση. Ο καθένας έχει τις απόψεις του ανάλογα πάντα με την κοινωνική του τάξη το πορτοφόλι του τα συμφέροντα του. Βέβαια δεν παίζουν παντα αυτά γιατί γνωρίζω και άνθρωπο που είναι εγγεγραμμένος κομμουνιστής με δικια του επιχείρηση, δίνει δώρα Πάσχα και μετά τα ζητάει πίσω από τους υπαλλήλους,επίσης ξέρω κ δεξιό βασιλικό καργα π είναι παντρεμένος με Τουρκάλα στη Γερμανία. Τελοσπάντων απλά δεν θέλω να μπαίνω σε κομματικά γιατί κουράζομαι πολύ με τις πολιτικές κόντρες κ διαφωνίες του κόσμου.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.928
Πόντοι
216
Συνάδελφος που εμβολιαστηκε από την πρώτη μέρα, μας είπε σήμερα ότι θα περιμένει λίγο καιρό για να δει πως θα τσουλησει η υπόθεση..
Οπότε έχουμε ελπίδα μήπως παει κουβά η νέα παπαριά του Μωυσή

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.993
Πόντοι
16.235
Δεν έχω ιδέα ρε φίλε πραγματικά το ανέφερα κιόλας. Και επειδή δε γνωρίζω όπως είπα είναι αναγκαστικός?? Υπάρχουν επιπτώσεις οι δυσκολίες στη ζωή εάν δε τον εκδόσεις εδώ στο Κουλισταν ;;
Νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό για όλους. .απλώς μέχρι κάποιο χρονικό σημείο τον διαλέγεις εσύ,αργότερα βγαίνει τελείως τυχαία.
Βασίζεται στον Α.Φ.Μ.

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.306
Πόντοι
1.346
Θα βάλω αμπέλι αδελφέ ώστε να πουλάω ξύδι στις συκιές (δες υπογραφή τι εστί συκιά).
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας τα υπόλοιπα μηνύματα θα ταχυδρομηθούν €νθέτω χρόνω :headbang2:
δωσε καμια μπριζολα να φανε τα ζωντανα,ακου μακαρονια!Φτωχος εισαι;

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.315
Πόντοι
3.846
Στείλε κάνα γατί μωρή γαμιόλα :tooth:
Επί του θέματος έχεις να πεις τίποτα :rolleyes::coffee:
Ξανακάνω κογιότ έλα γιατί η ΒασίΛΥΣΣΑ με έχει ζαλίσει και πρέπει να πάω Νότια Αμερική μεταμεσονύχτια :coffee:

Δεν έχω μπει στα gov και τα @@ρια να δω τι με αφήνει να επιλέξω. Αν δεν παίζει ΒΟΥ, ΚΜΑ, μια άλλη καλή φάση είναι το ΒΕΤ ή δεν αντιλαμβάνεσαι;

Συνημμένα

• Άγιε Νικόλα στη Βασίλισσα τα φράγκα όλα.mp4
    30,1 MB · Εμφανίσεις: 0
  • 25.7% αύξηση του κεφαλαίου.jpg
    25.7% αύξηση του κεφαλαίου.jpg
    83,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό για όλους. .απλώς μέχρι κάποιο χρονικό σημείο τον διαλέγεις εσύ,αργότερα βγαίνει τελείως τυχαία.
Βασίζεται στον Α.Φ.Μ.
Κατάλαβα ρε φίλε, η μαλακία πάει σύννεφο σ’ αυτή τη χώρα.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.315
Πόντοι
3.846
Και επειδή δε γνωρίζω όπως είπα είναι αναγκαστικός??
Από όσο διαβάζω, θες δεν θες να γίνει. Αν δεν διαλέξεις κάτι τότε θα σου διαλέξουν έναν αυτοί και τέλος. Εκτός κι αν έχουμε έκτακτες καταστάσεις πράγμα που το απεύχομαι.
Υπάρχουν επιπτώσεις οι δυσκολίες στη ζωή εάν δε τον εκδόσεις εδώ στο Κουλισταν ;;
Που να ξέρω;
Με αυτούς που υπάρχουν πάνω - αλλά και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης τον Κινέζο κάνουν σε γενικές γραμμές.
Όμως για να ξεκαθαρίσω την άποψή μου επί του ζητήματος, εντάξει είμαι αντίθετος με τόσα γραφειοκρατικά αρχίδια, όπως αριθμός διαβατηρίου, αριθμός ταυτότητας, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ μόνο αριθμό κωλοτρυπίδας δεν μας είχαν βγάλει...
Αφού έτσι κι αλλιώς αυτά ήταν μοναδικά, ας διάλεγαν έναν αριθμό και τέλος, τι προσθήκη γραμμάτων και του κριαριού τα βαρίδια;
Αλλά ε πώς θα φάνε κανένα φράγκο τα δικά μας παιδιά;
Αναδουλειές σου λέει κάτι;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.993
Πόντοι
16.235
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.315
Πόντοι
3.846
Ναι, είδα τον ορισμό και έκανα καρδούλα :smiling-face-with-heart-eyes:
Το 2-2 σκορ στο βίντεο του κογιότ προς Ντιμγκολ το είδες :think:
Αν ακούσεις αποκεφαλισμούς λόγω κάδου από τον Κιμ θα ξέρεις την αιτία :coffee:
Τέσπα επειδή πρέπει να κλείσω για σήμερις, διάλεξες κάτι ακόμη;

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.993
Πόντοι
16.235
Από όσο διαβάζω, θες δεν θες να γίνει. Αν δεν διαλέξεις κάτι τότε θα σου διαλέξουν έναν αυτοί και τέλος. Εκτός κι αν έχουμε έκτακτες καταστάσεις πράγμα που το απεύχομαι.

Που να ξέρω;
Με αυτούς που υπάρχουν πάνω - αλλά και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης τον Κινέζο κάνουν σε γενικές γραμμές.
Όμως για να ξεκαθαρίσω την άποψή μου επί του ζητήματος, εντάξει είμαι αντίθετος με τόσα γραφειοκρατικά αρχίδια, όπως αριθμός διαβατηρίου, αριθμός ταυτότητας, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ μόνο αριθμό κωλοτρυπίδας δεν μας είχαν βγάλει...
Αφού έτσι κι αλλιώς αυτά ήταν μοναδικά, ας διάλεγαν έναν αριθμό και τέλος, τι προσθήκη γραμμάτων και του κριαριού τα βαρίδια;
Αλλά ε πώς θα φάνε κανένα φράγκο τα δικά μας παιδιά;
Αναδουλειές σου λέει κάτι;
Με έκτακτες καταστάσεις ζούμε από τότε που ο ΓΑΠ πάτησε στο Καστελόριζο.
Μόλις βγήκε ο Κυριάκος πέρασαν περίπου οχτώ μήνες ήρεμοι...μετά ήρθε η λαθροεισβολη στον Έβρο και η εισβολή της κινεζικής πανούκλας...δύο ταυτόχρονες μείζονες κρίσεις...πρωτοφανές .Αν κάνω λάθος διορθώσετε με.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.315
Πόντοι
3.846
Καλά μην μου ανακατεύεις τώρα τα έντερα αναφέροντας το Γιωργάκη...
Συμφωνώ ότι του έχουν κάτσει αναποδιές του Κυριάκου όπως αυτές που ανέφερες, αλλά μην τον αγιοποιούμε κιόλας.
Κατσίβελοι - αφρόγαλλοι 5-4 στο 90 κάτι....
Ούτε ο Καραθεοδωρή δεν θα το προέβλεπε :O μιλάμε αύριο :coffee:

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Συμμόρφωση στις ευρωπαϊκές οδηγίες...δεν γίνεται οι κυβερνήσεις να μην τα εφαρμόζουν.
Ρε συ δεν αντιλέγω εντάξει έτσι τους λένε, αν θες η μαλακία στην Ευρώπη πάει σύννεφο :)

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.315
Πόντοι
3.846
Τέσπα ως ΒΟ δεν έβγαζε το Υ, ως ΒΕ το Τ, έτσι έβαλα το ΚΜ και κόλλησε το Κ που πάει στο καλό πλησιάζει την καταγωγή. Τέλος ειδήσεων, φεύγω για Νότια Αμερική :headbang2:

Συνημμένα

• 1.png
    1.png
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 9

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.753
Πόντοι
2.696
Η ολη φαση μου θυμιζει κατι αλλους που βαζανε αριθμους σε ανθρωπους....
Βεβαια εκεινοι δεν τους θεωρουσαν κ ανθρωπους...

αρχείο λήψης.jpg
Θυμήθηκα έναν Εβραίο γέρο που είχαμε στην γειτονιά, τον Μανώλη που είχε αυτήν την σφραγίδα... Γλίτωσε πηδώντας την τελευταία στιγμή από το φορτηγό που θα τον πήγαινε στο τραίνο... Σαν αρνιά του Πάσχα τους φέρθηκε ένας ανώμαλος σαδιστής...
Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εκεί έξω...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.993
Πόντοι
16.235
Ρε συ δεν αντιλέγω εντάξει έτσι τους λένε, αν θες η μαλακία στην Ευρώπη πάει σύννεφο :)
Αυτό ακριβώς...
Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών εφαρμόζουν ο,τι μαλακια έρθει στον χαζεμενο τους εγκέφαλο.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
18
Like
12.484
Πόντοι
7.415
Εντάξει, είπα ένα ψέμα στο ερωτηματολόγιο, για να ανοίξω τον λογαριασμό. Στην πραγματικότητα, δεν τον έχω 18,5 αλλά 8,5... Πρέπει να με αποβάλλουν από το σάη και να μου απαγορέψουν την είσοδο σε δέλα/στούντιο/μασάζ.
Όχι ρε μαν, στους παππούδες και τα δέλα είσαι ευπρόσδεκτος...
Την καλημέρα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom