Νέα

Προσωπικός Αριθμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.507
Πόντοι
456
Όλο μαλακιες και αχρείαστα πράγματα γίνονται σ αυτή τη χώρα.Παντελως άχρηστοι όλοι τους,βέβαια τεράστια ευθύνη έχει αυτό το 41% που ψήφισε τον ηλιθιο αλλά μου πεις κ ποιον να ψηφίσουν όλοι πανιβλακες είναι κ παρτακιδες.Επισης από τότε π έγιναν οι εκλογές ποσο είναι 2 χρονια;;; Πως σκατα γίνεται με όσους μιλάω τον κραζουνε κ όσους έχουμε το θάρρος κ εμβαθύνουμε δεν έχω βρει άνθρωπο που να τον έχει ψηφίσει.
Τέλος πάντων όπως αναγράφτηκε κ από άλλους μύστες εδώ επειδή το κράτος είναι τελείως ανίκανο για οτιδιποτε σοβαρό κ ουσιώδες γιαυτο το λόγο ασχολείται με μαλακιες και με οτιδιποτε μπορεί ώστε ν πάρει λεφτά από το κόσμο.
Δε θα αναφερθώ σε τίποτα περισσότερο παρά μόνο από τα βασικά γιατί εαν επεκταθούμε σε οποιοδήποτε κρατικό κ κοινωνικοπολιτικό θέμα όλα σκατα παντού.
Ο μεγάλος ζήλος του κράτους είναι αυτός ο αριθμός που για τον οποίο πραγματικά είμαι τελείως ανίδεος πως τον βγάζεις τι κανεις που χρησιμεύει. Όμως σε λίγο ένα ενοίκιο θα ξεπερνάει το βασικό μισθό,το ρεύμα κ το σουπερμάρκετ είναι στο θεό,πληρώνουμε χαράτσι κάτι λιγότερο από 20 χρονια. Σαν νέος επιχειρηματίας πας κατευθείαν στα βράχια κ χρεωμένος σου πίνουν το αίμα κατευθείαν όπως μπορούν,υγεία κ παιδεία ανύπαρκτες,τέλος αστυνόμευση γαμησετα κ εκεί φεύγεις από το σπίτι σου κ ανησυχείς μέχρι να γυρίσεις εάν θα έχουν μπουκάρει μέσα,καθώς επίσης η μόνη τους σοβαρή ασχολία είναι να κυνηγάνε τους πολίτες σαν θηράματα για να κόψουν κλήσεις για το οτιδιποτε με σκοπό να φέρουν ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους με κανένα απολύτως σκοπό ως προς την ασφάλεια κ συμμόρφωση.
Όπως είπαμε κ αρχικά ένα τεράστιο μπουρδελο κ μας μάρανε αυτός ο κωλο αριθμός.
πολυ σωστα , εγω και η αδερφη μου βαλαμε τα 2 διαμμερισματα των γονιων μας πρωτη φορα τον Ιανουαριο του 2008, 65 τμ , με 400 ευρω το μηνα , τοτε τα εδειναν ανετα, τωρα τα ιδια το εχουμε μονο τοτε ηταν σαν αξια σημερα 800 ευρω , και 60 ευρω το μηνα φορο ,συν ΕΝΦΙΑ συνολο 1.000 ευρω φοροι το χρονο.τοε λοιπο τα εδεινανγιτι πχ η βενζινα ειχε 1 ευρω , η φετα η κορυφαια 6 ευρω τωρα 12 ευρω ,τοτο βασικος ηταν ιδιος με τωρα, αλλα ολα ανεβηκαν 100% ειναι σαν σε ακξια να περνεις το μισο μισθο, και το ριχνουν στη παραπληροφορηση πως ειναι τα ενοικια πολυ ακριβα , αλλα για το οτι οι μισθοι εχουν πλεον τη μιση αξια κουβεντα ,η πιο βρωμερη κυβερνηση που περσε ποτε ,μου εκοψαν και τ ταμιο ανεργιας γατλενε αλαξε ο νομος και μονο 8 μηνες απο 12, αλλα σαν καδριοπαθη δεν μπορουν να μου βρουν τιποτα , ενω ο κακος συριζα ,ειχε κανει και μετα τον ενα χρονο ,ενα ειδικο βοηθημα 200 ευρω μεχρι και ενα ακομη χρονο ,καιο μεσα σε πολυ βαρυ μνημονιο και μετρα ,αλλα αν το ψαξετε δειτε τα βιντεο του Μαρινακη ,απο το πανεπιστημιο της Σιγκαπουρης , οσοι δεν εχετε κομματικες παρωπιδες να δειτε πως απο το 2004 εως και το 2009, η ΝΔ, καταφερε σχεδον να διπλασιασει το εξωτερικο χρεος , ενω το υπολοιπομενο κοστος απο τα εργα των Ολυμπιακων ηταν μολις ενα 10% επιβαρυνση το υπολοιπο ρεκορ το εκαναν αυτοι ,και ο κοσμος τους ξαναψηφισε για τη καλη οποκονομικη διαχειριση μαλλον , δεν υπαρχει σωτηρια ,ειμαστε λια χρονια , πολυ λιγα πριν την επισημη χρεωκοπια

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.000
Πόντοι
81
Όλα τα'χαμε λυμένα τα προβλήματα σε αυτή τη χώρα, μόνο ο προσωπικός αριθμός μας έμενε για να γίνουμε Σκανδιναβία.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.320
Πόντοι
3.846
ΨΨ @rodriguez96 τι λες για το θέμα;
Διαλέγουμε το ΚΟΥ;
Από την κουμαρορίγανη :coffee:
Mιλάμε στα dm από Δευτέρα :coffee:

Συνημμένα

• Δωρίζονται αγγούρια προς κάθε συκιά.mp4
    9 MB · Εμφανίσεις: 0

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.142
Πόντοι
15.446
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.320
Πόντοι
3.846
Δεν έχω λ€φτα αδερφέ με αποκλήρω$ε ο μπάρμπας από την Κορώνη το Μόντρεαλ :confused:
Πες του @dimigoall να στείλ€ι τίποτα δεν θα μπορώ να βγάλω το μήνα, τα call girl$ με μάραναν :confused:

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
πολυ σωστα , εγω και η αδερφη μου βαλαμε τα 2 διαμμερισματα των γονιων μας πρωτη φορα τον Ιανουαριο του 2008, 65 τμ , με 400 ευρω το μηνα , τοτε τα εδειναν ανετα, τωρα τα ιδια το εχουμε μονο τοτε ηταν σαν αξια σημερα 800 ευρω , και 60 ευρω το μηνα φορο ,συν ΕΝΦΙΑ συνολο 1.000 ευρω φοροι το χρονο.τοε λοιπο τα εδεινανγιτι πχ η βενζινα ειχε 1 ευρω , η φετα η κορυφαια 6 ευρω τωρα 12 ευρω ,τοτο βασικος ηταν ιδιος με τωρα, αλλα ολα ανεβηκαν 100% ειναι σαν σε ακξια να περνεις το μισο μισθο, και το ριχνουν στη παραπληροφορηση πως ειναι τα ενοικια πολυ ακριβα , αλλα για το οτι οι μισθοι εχουν πλεον τη μιση αξια κουβεντα ,η πιο βρωμερη κυβερνηση που περσε ποτε ,μου εκοψαν και τ ταμιο ανεργιας γατλενε αλαξε ο νομος και μονο 8 μηνες απο 12, αλλα σαν καδριοπαθη δεν μπορουν να μου βρουν τιποτα , ενω ο κακος συριζα ,ειχε κανει και μετα τον ενα χρονο ,ενα ειδικο βοηθημα 200 ευρω μεχρι και ενα ακομη χρονο ,καιο μεσα σε πολυ βαρυ μνημονιο και μετρα ,αλλα αν το ψαξετε δειτε τα βιντεο του Μαρινακη ,απο το πανεπιστημιο της Σιγκαπουρης , οσοι δεν εχετε κομματικες παρωπιδες να δειτε πως απο το 2004 εως και το 2009, η ΝΔ, καταφερε σχεδον να διπλασιασει το εξωτερικο χρεος , ενω το υπολοιπομενο κοστος απο τα εργα των Ολυμπιακων ηταν μολις ενα 10% επιβαρυνση το υπολοιπο ρεκορ το εκαναν αυτοι ,και ο κοσμος τους ξαναψηφισε για τη καλη οποκονομικη διαχειριση μαλλον , δεν υπαρχει σωτηρια ,ειμαστε λια χρονια , πολυ λιγα πριν την επισημη χρεωκοπια
Δε θα μπω σε κομματικές διενέξεις,εάν σε καλύπτει ότι δεν υπάρχει καλός παρά μόνο ένα μάτσο άχρηστοι ανίδεοι με αφεντικά στο σβέρκο τους,είτε ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΠΑΣΟΚ όλοι άχρηστοι είναι κ κάνουν ζημιά άλλος λιγότερη άλλος μεγαλύτερη,έτσι κ αλλιώς μι τράπουλα είναι ίδιοι συνδυασμοί με άλλο χρωμα.
Τώρα το θέμα των σπιτιών είναι τεράστια κουβέντα,έχεις ένα κράτος άχρηστο κ αδρανή,θέλει μόνο να τα τσεπώνει κ από μεριάς του κόσμου η πλειοψηφία των ιδιοκτητών ειναι μαυραγορίτες που εκμεταλλεύονται τους συμπολίτες τους πράγμα που δείχνει τεράστια παρακμή για μια κοινωνία. Από την άλλη μεριά υπάρχουν και ιδιοκτήτες με τιμές λογικές που εισπράτουν αχαριστία και βρίσκουν διαλυμένα σπίτια κ φέσια ενοίκους .Συμπερασμα δεν υπάρχει οτιδιποτε σοβαρό που να προστατεύει κ τις δυο μεριές ένοικο-ιδιοκτήτη .Τελος στο θέμα Airbnb κ στο πως θα μπουν κ άλλες οικίες στην αγορά δεν υπάρχει πλάνο.
.Μπορω να σου αναφέρω με μια αλφα σιγουριά ότι το 2025 στην Ελλάδα βρισκόμαστε σε ένα πιθανό top bubble στο real estate της χώρας με housing index στο 100.Η διαφορετικά σε μια τιμολόγηση 3 φορές πάνω περίπου απο τα νορμαλ επίπεδα.Ισως είμαστε σε μια μεγαλύτερη φούσκα από το 2008. Τέλος θες ακραίο σκηνικό καταστροφής,λοιπόν στο real estate κοιτάς καποια πράγματα γι να δεις εάν υπάρχει φούσκα σε σχέση με τις μετοχές γιατί τα σπίτια δεν έχουν κέρδη.
1)κοιτάς το δείκτη τιμής/ενοικιου ως προς το εισόδημα στην Ελλάδα βγαίνει 50% π είναι ακραίο νούμερο στην Ευρώπη βγαίνει 25%.
2)Χρειάζεσαι στεγαστικά δάνεια σε μια υγιή αγορά γι να ανεβαίνει κιόλας,στην Ελλάδα έχεις 10% αγορά με στεγαστικά το 90% είναι μετρητά,μιλάμε για ξεκάθαρο bubble.
3) Και τώρα τι βλέπεις,οτι πάνε οι νέοι πχ κ αγοράζουν σπίτια 260-280 χιλιάδες παίρνουν δάνεια τα οποία είναι πετσόκομμα επειδή όπως σ είπα δεν είναι υγιής η αγορά ώστε ν υπάρχει όγκος κ κοιτάνε να σφάξουν όσους μπορούν με άρρωστα επιτόκια,έρχεται μετά κ το κράτος κ σε ξεφτιλίζει με φορολογίες κ αποτέλεσμα δε σ μένει χρήμα σ εσένα κ σ άλλους τόσους κ δε πέφτει χρήμα στην αγορά.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.217
Πόντοι
36.036

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
18
Like
12.486
Πόντοι
7.415
Ο προσωπικός αριθμός να υπάρχει, εκτός ψηφιακής μορφής, και σε τατουάζ:
Στους άνδρες, κατά μήκος του πέους, άνω πλευρά.
.
Ρε τυπε, είναι τόσα ψηφια. εμείς που τον έχουμε μικρό, με τι γραμματοσειρά θα τον κάνουν; Δε θα διαβαζεται ούτε με μικροσκόπιο!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.025
Πόντοι
7.046
Ρε τυπε, είναι τόσα ψηφια. εμείς που τον έχουμε μικρό, με τι γραμματοσειρά θα τον κάνουν; Δε θα διαβαζεται ούτε με μικροσκόπιο!!
Είπαμε, εμείς, τα μέλη του Μπου, από 18,5 εκ και πάνω, κάνουμε και ζωγραφιά ολόκληρη.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.320
Πόντοι
3.846
Που είναι οι ντομάτες που θα πότιζες; :think:
Θα βάλω αμπέλι αδελφέ ώστε να πουλάω ξύδι στις συκιές (δες υπογραφή τι εστί συκιά).
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας τα υπόλοιπα μηνύματα θα ταχυδρομηθούν €νθέτω χρόνω :headbang2:

Συνημμένα

• Σάλτσα μακαρόνια με κουμαρορίγανη.mp4
    10,4 MB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.320
Πόντοι
3.846
@Talibanakos44 δεν τίθεται ζήτημα με πολιτικές διενέξεις αναμεταξύ μας, εκφράσου ελεύθερα σε κόσμιο επίπεδο φυσικά...
Χρόνια ΝΔ ψήφιζα αλλά αποδείχτηκαν χειρότεροι κι από τους τΣΥΡΙΖΑίους, μάλιστα ήμουν και μέλος στην αντίστοιχη τοπική του νομού επί χρόνια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.531
Πόντοι
12.756
πρεπει να μιλησω με το υπουργειο ολα τα μελη του μπου να μπορουν να μπουν στο gov του προσωπικου αριθμου με τους κωδικους που εχουν εδω στο site
και να τους δινει αυτοματα το BOU χωρις καν επιλογή :coffee:

Και απο εκει και μετά να εχουμε ειδικά προνόμια , επιδοτησης , δανεια , εξοδα για πουτανες που να περνανε εφορία κτλ

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.217
Πόντοι
36.036
Θα βάλω αμπέλι αδελφέ ώστε να πουλάω ξύδι στις συκιές (δες υπογραφή τι εστί συκιά).
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας τα υπόλοιπα μηνύματα θα ταχυδρομηθούν €νθέτω χρόνω :headbang2:
Πάλι καλά που δεν φόρεσες καπέλο τη μακαρονάδα στις γάτες :tooth:
Η μία δεξιά έφαγε κάτι σκάγια στο σβέρκο :tooth:

Στείλε κάνα γατί μωρή γαμιόλα :tooth:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.004
Πόντοι
16.235
Όλο μαλακιες και αχρείαστα πράγματα γίνονται σ αυτή τη χώρα.Παντελως άχρηστοι όλοι τους,βέβαια τεράστια ευθύνη έχει αυτό το 41% που ψήφισε τον ηλιθιο αλλά μου πεις κ ποιον να ψηφίσουν όλοι πανιβλακες είναι κ παρτακιδες.Επισης από τότε π έγιναν οι εκλογές ποσο είναι 2 χρονια;;; Πως σκατα γίνεται με όσους μιλάω τον κραζουνε κ όσους έχουμε το θάρρος κ εμβαθύνουμε δεν έχω βρει άνθρωπο που να τον έχει ψηφίσει.
Τέλος πάντων όπως αναγράφτηκε κ από άλλους μύστες εδώ επειδή το κράτος είναι τελείως ανίκανο για οτιδιποτε σοβαρό κ ουσιώδες γιαυτο το λόγο ασχολείται με μαλακιες και με οτιδιποτε μπορεί ώστε ν πάρει λεφτά από το κόσμο.
Δε θα αναφερθώ σε τίποτα περισσότερο παρά μόνο από τα βασικά γιατί εαν επεκταθούμε σε οποιοδήποτε κρατικό κ κοινωνικοπολιτικό θέμα όλα σκατα παντού.
Ο μεγάλος ζήλος του κράτους είναι αυτός ο αριθμός που για τον οποίο πραγματικά είμαι τελείως ανίδεος πως τον βγάζεις τι κανεις που χρησιμεύει. Όμως σε λίγο ένα ενοίκιο θα ξεπερνάει το βασικό μισθό,το ρεύμα κ το σουπερμάρκετ είναι στο θεό,πληρώνουμε χαράτσι κάτι λιγότερο από 20 χρονια. Σαν νέος επιχειρηματίας πας κατευθείαν στα βράχια κ χρεωμένος σου πίνουν το αίμα κατευθείαν όπως μπορούν,υγεία κ παιδεία ανύπαρκτες,τέλος αστυνόμευση γαμησετα κ εκεί φεύγεις από το σπίτι σου κ ανησυχείς μέχρι να γυρίσεις εάν θα έχουν μπουκάρει μέσα,καθώς επίσης η μόνη τους σοβαρή ασχολία είναι να κυνηγάνε τους πολίτες σαν θηράματα για να κόψουν κλήσεις για το οτιδιποτε με σκοπό να φέρουν ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους με κανένα απολύτως σκοπό ως προς την ασφάλεια κ συμμόρφωση.
Όπως είπαμε κ αρχικά ένα τεράστιο μπουρδελο κ μας μάρανε αυτός ο κωλο αριθμός.
Ευρωπαϊκή οδηγία ο αχρειαστος κωλοαριθμος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πρεπει να μιλησω με το υπουργειο ολα τα μελη του μπου να μπορουν να μπουν στο gov του προσωπικου αριθμου με τους κωδικους που εχουν εδω στο site
και να τους δινει αυτοματα το BOU χωρις καν επιλογή :coffee:

Και απο εκει και μετά να εχουμε ειδικά προνόμια , επιδοτησης , δανεια , εξοδα για πουτανες που να περνανε εφορία κτλ
Έχουμε μέλη στους αρμούς της εξουσίας...ας μεριμνήσουν.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.142
Πόντοι
15.446
Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.142
Πόντοι
15.446
Πάλι καλά που δεν φόρεσες καπέλο τη μακαρονάδα στις γάτες :tooth:
Η μία δεξιά έφαγε κάτι σκάγια στο σβέρκο :tooth:

Στείλε κάνα γατί μωρή γαμιόλα :tooth:
Γιατί προτιμάς τις Καλαματιανές γάτες; :think:
έχει στην Αθήνα ένα σωρό :confused: έλα με την bmw στη γειτονιά μου να φορτώσεις όσες θέλεις.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
3.038
Πόντοι
456
Στο εξωτερικό η πλειοψηφία των χωρών της Ευρώπης δουλεύουν με προσωπικό αριθμό ταυτότητας όποτε πηγαίνουν στο Δημόσιο για χαρτιά ζητάγανε μόνο ταυτότητα, όταν δούλευα στη Μάλτα είχα άδεια παραμονής με προσωπικό αριθμό όποτε έπρεπε να έχω συναλλάγες με τό Δημόσιο μόνο ταυτότητα ζητάγανε ούτε ΑΜΚΑ η ΑΦΜ, το έχουν απο το 1970 αυτό το σύστημα. Εδω πέρα πρέπει να θυμάσαι τα πάντα και αν θα σε εξυπηρετήσουν.

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
18
Like
12.486
Πόντοι
7.415
Είπαμε, εμείς, τα μέλη του Μπου, από 18,5 εκ και πάνω, κάνουμε και ζωγραφιά ολόκληρη.
Εγώ είμαι μέλος στους παππούδες και μικροτσουτσουνους. Εδώ ειμαι για τα φαγητά στο "Τι τσιμπησες"

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
18
Like
12.486
Πόντοι
7.415
Από 20 εκ και πάνω έχουν τα μέλη του μπου.
Μάλλον πρέπει να διαγράψεις το λογαριασμό σου ή να έρθεις στους παππούδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom