diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.507
- Πόντοι
- 456
πολυ σωστα , εγω και η αδερφη μου βαλαμε τα 2 διαμμερισματα των γονιων μας πρωτη φορα τον Ιανουαριο του 2008, 65 τμ , με 400 ευρω το μηνα , τοτε τα εδειναν ανετα, τωρα τα ιδια το εχουμε μονο τοτε ηταν σαν αξια σημερα 800 ευρω , και 60 ευρω το μηνα φορο ,συν ΕΝΦΙΑ συνολο 1.000 ευρω φοροι το χρονο.τοε λοιπο τα εδεινανγιτι πχ η βενζινα ειχε 1 ευρω , η φετα η κορυφαια 6 ευρω τωρα 12 ευρω ,τοτο βασικος ηταν ιδιος με τωρα, αλλα ολα ανεβηκαν 100% ειναι σαν σε ακξια να περνεις το μισο μισθο, και το ριχνουν στη παραπληροφορηση πως ειναι τα ενοικια πολυ ακριβα , αλλα για το οτι οι μισθοι εχουν πλεον τη μιση αξια κουβεντα ,η πιο βρωμερη κυβερνηση που περσε ποτε ,μου εκοψαν και τ ταμιο ανεργιας γατλενε αλαξε ο νομος και μονο 8 μηνες απο 12, αλλα σαν καδριοπαθη δεν μπορουν να μου βρουν τιποτα , ενω ο κακος συριζα ,ειχε κανει και μετα τον ενα χρονο ,ενα ειδικο βοηθημα 200 ευρω μεχρι και ενα ακομη χρονο ,καιο μεσα σε πολυ βαρυ μνημονιο και μετρα ,αλλα αν το ψαξετε δειτε τα βιντεο του Μαρινακη ,απο το πανεπιστημιο της Σιγκαπουρης , οσοι δεν εχετε κομματικες παρωπιδες να δειτε πως απο το 2004 εως και το 2009, η ΝΔ, καταφερε σχεδον να διπλασιασει το εξωτερικο χρεος , ενω το υπολοιπομενο κοστος απο τα εργα των Ολυμπιακων ηταν μολις ενα 10% επιβαρυνση το υπολοιπο ρεκορ το εκαναν αυτοι ,και ο κοσμος τους ξαναψηφισε για τη καλη οποκονομικη διαχειριση μαλλον , δεν υπαρχει σωτηρια ,ειμαστε λια χρονια , πολυ λιγα πριν την επισημη χρεωκοπιαΌλο μαλακιες και αχρείαστα πράγματα γίνονται σ αυτή τη χώρα.Παντελως άχρηστοι όλοι τους,βέβαια τεράστια ευθύνη έχει αυτό το 41% που ψήφισε τον ηλιθιο αλλά μου πεις κ ποιον να ψηφίσουν όλοι πανιβλακες είναι κ παρτακιδες.Επισης από τότε π έγιναν οι εκλογές ποσο είναι 2 χρονια;;; Πως σκατα γίνεται με όσους μιλάω τον κραζουνε κ όσους έχουμε το θάρρος κ εμβαθύνουμε δεν έχω βρει άνθρωπο που να τον έχει ψηφίσει.
Τέλος πάντων όπως αναγράφτηκε κ από άλλους μύστες εδώ επειδή το κράτος είναι τελείως ανίκανο για οτιδιποτε σοβαρό κ ουσιώδες γιαυτο το λόγο ασχολείται με μαλακιες και με οτιδιποτε μπορεί ώστε ν πάρει λεφτά από το κόσμο.
Δε θα αναφερθώ σε τίποτα περισσότερο παρά μόνο από τα βασικά γιατί εαν επεκταθούμε σε οποιοδήποτε κρατικό κ κοινωνικοπολιτικό θέμα όλα σκατα παντού.
Ο μεγάλος ζήλος του κράτους είναι αυτός ο αριθμός που για τον οποίο πραγματικά είμαι τελείως ανίδεος πως τον βγάζεις τι κανεις που χρησιμεύει. Όμως σε λίγο ένα ενοίκιο θα ξεπερνάει το βασικό μισθό,το ρεύμα κ το σουπερμάρκετ είναι στο θεό,πληρώνουμε χαράτσι κάτι λιγότερο από 20 χρονια. Σαν νέος επιχειρηματίας πας κατευθείαν στα βράχια κ χρεωμένος σου πίνουν το αίμα κατευθείαν όπως μπορούν,υγεία κ παιδεία ανύπαρκτες,τέλος αστυνόμευση γαμησετα κ εκεί φεύγεις από το σπίτι σου κ ανησυχείς μέχρι να γυρίσεις εάν θα έχουν μπουκάρει μέσα,καθώς επίσης η μόνη τους σοβαρή ασχολία είναι να κυνηγάνε τους πολίτες σαν θηράματα για να κόψουν κλήσεις για το οτιδιποτε με σκοπό να φέρουν ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους με κανένα απολύτως σκοπό ως προς την ασφάλεια κ συμμόρφωση.
Όπως είπαμε κ αρχικά ένα τεράστιο μπουρδελο κ μας μάρανε αυτός ο κωλο αριθμός.