Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μαζι με τον Ιβαν τον Τρομερό,τον Σαν Τζου,τον Τζεκινς Χαν και τη Ματα Χάρι..Στις 18,00,ο Μαυρος θανατος ο Αττιλας ο Στρατηλατης και αλλοι αγωνιστες θα βρισκονται φυλης!!!!
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟΟ ΜΑΥΡΟς ΘΑΝΑΤΟς Κατευτασε Αθηνα και με πηρε τηλεφωνο πριν 5 λεπτα τοπος συναντισης ΦΥΛΗς ΣΤΙς 21:00 μη λειψει κανεις
!
Στις 18,00,ο Μαυρος θανατος ο Αττιλας ο Στρατηλατης και αλλοι αγωνιστες θα βρισκονται φυλης!!!!
το χε πει προφητειαΜαζι με τον Ιβαν τον Τρομερό,τον Σαν Τζου,τον Τζεκινς Χαν και τη Ματα Χάρι..

Μην ασχολεισαι με κακοκερασμενες Ελλεηνιδες.Αλίντισσα αντγράφεις τον Σταμ-90 ?![]()
Κάπνισε τωρα το ηλεκτρονικό τσιγάρο με
γευση φράουλας ,να αρωματιστεί το στοματάκι σου !
Αντε ,και αν κόψεις το κάπνισμα θα σε παντρέψουμε !
Θα φάμε ,θα πιούμε και θα χορέψουμε !![]()
Μην ασχολεισαι με κακοκερασμενες Ελλεηνιδες.
Υπαρχουν σ'αυτο το forum, για να μας θυμιζουν την κακογουστια και την παρακμη.

!Φανταζεσαι παλι να'μαστε 30+ ατομα?
!Οπως ημασταν την τελευταια φορα!
σαβατο βραδι θελο βιντεο στι τρουμπα με θεα τα κολομπαρα και να λεσ οτι οι πιρφοροι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!τουσ πουλανε εροτα και καυλαντα τα πορνιδια κ εκινι τα χαφτουν σαν χανοι!!!θα ειναι πολι ρομαντικα!!!!Φευγω την τριτη το βραδυ.Η καθαρα Δευτερα πότε παιφτει?Ο Μαυρος Θανατος μου ειχε πει οτι επιστρεφει την Παρασκευη αν ειναι κανονιστε να συναντιθουμε.Πρεπει να το οργανωσουμε για να ημαστε και παλι πολλοι![]()

Χτες το βραδυ κατα της 1.30-2.00 Εχεσα στη συμβολη των οδων Φυλης και Δυδιμου!σαβατο βραδι θελο βιντεο στι τρουμπα με θεα τα κολομπαρα και να λεσ οτι οι πιρφοροι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!τουσ πουλανε εροτα και καυλαντα τα πορνιδια κ εκινι τα χαφτουν σαν χανοι!!!θα ειναι πολι ρομαντικα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Με τραβιξανε και βιντεακι.Τωρα το ανεβαζω στο BLOG μου.Περιμενω το Μαυρο Θανατο θα κανουμε τρομερο βιντεακι 
Ολα εγιναν εντελως ξαφνικα με πηραν τηλεφωνο στις 12.30 κατι φιλοι μου.Περασαν και με πηραν με ενα αμαξι κατα της 1.00 πηγαμε εξω απο τη βουλη και γυρισαμε βιντεακι.Και μετα πηγαμε Φυλης.Κανονιστε για συναντιση αν ειναι οπως τοτε.Τωρα ετοιμαζομαι για Μεταξουργειο εχω πολλες καβλες![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε πορνε γιατι δεν χτυπησες τηλεφωνο?
Και εμεις στην πιατσα ημασταν χθες

Χτες το βραδυ κατα της 1.30-2.00 Εχεσα στη συμβολη των οδων Φυλης και Δυδιμου!Με τραβιξανε και βιντεακι.Τωρα το ανεβαζω στο BLOG μου.Περιμενω το Μαυρο Θανατο θα κανουμε τρομερο βιντεακι
![]()

Αυτη τη φορα θα ημαστε ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!Το τηλεφωνο του Μαυρου Θανατου ειναι κλειστο.Ο Κωστακης μου ειπε οτι ερχεται Παρασκευη.Αν ειναι κανονιστε εξορμιση