Όπως καταλάβατε όλοι σε αυτό το φόρουμ,την Τετάρτη υπήρξε μια μεγαλειώδης τσάρκα επί της Φυλής και των γύρω δρόμων με την παλιά αλλά και την καινούρια πορνοφρουρά των ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ(και κάποιων φίλων).Θέλω να δηλώσω βαθιά συγκινημένος για την γνωριμία μου με τον Πρόεδρο,τον Πιτσιλιστή,τον Άκη30 και τον Αττίλα και να τους ευχαριστήσω που τιμήσαν με την παρουσία τους την εξόρμησή μας.Αν και αισθάνομαι εξουθενωμένος μετά το ξεψώλιασμα που μας έκανε η Αννούλα στο Φώκαιας 25(του Μαύρου Θάνατου κι εμένα εννοώ,σύντομα και η κριτική),θα συνεχίσω να απαξιώνω την ελληνίδα μπριζόλα με κάθε ευκαιρία που μου δίνεται,είτε αυτό λέγεται καφέ,κλαμπ,μπουζούκια κλπ.Να υπενθυμίσω ότι Σύντομα θα βγει στον αέρα η ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή μας με τίτλο ''Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ'' και υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση από τον Μαύρο Θάνατο για φαγητό στο ''ΚΟΥΚΛΑΚΙ''(όσοι επιθυμείτε ελάτε να γνωριστούμε,δηλώσεις συμμετοχής σε αυτό το θρεντ).
Υ.Γ:Bmwpower,με αντικατατέστησες επάξια στην ενημέρωση,σε περιμένω το ίδιο άξιο και στην παρτούζα