athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 114.863
- Πόντοι
- 16.631
Αθηναιε εσυ εισαι αυτη;
Καλα το πας το γραμμα
Αθηναιε εσυ εισαι αυτη;
Καλα το πας το γραμμα
Στο δικο σου διαγωνισμό σου ξαναειπα μονο η κλικα σπυ ψηφισε και οι κλωνοι σας
Νομιζες οι υποστηκτες θα εδιναν αξια στη μουφα που εκανες αφου και εγω απειχα απο ψηφοφοριες
Χαιρεσαι που ειχες συμμετοχη 50 μελη μονο ενω στο δικο μου διαγωνισμο έφτασε τα 146

Άρα παραδέχεσαι από μόνος σου ότι μας κλάσατε τα αρχίδια εσύ ο εραστής σου και οι εκατοντάδες υποστηρικτές σας που δεν φάνηκαν.![]()
Όταν θα μιλασ μαζί μου δεν θα αλλάζεις τις κουβέντες ούτε θα τα πηγαίνεις εκεί που θες εσύ τα πράγματαΆρα παραδέχεσαι από μόνος σου ότι μας κλάσατε τα αρχίδια εσύ ο εραστής σου και οι εκατοντάδες υποστηρικτές σας που δεν φάνηκαν.![]()
Κάνε μια κωλοτουμπα τώραΚαι παλι στη 2η πανω απο 100
Του Σαιντ κανενα δεν πηγε πανω άπο 60
81 και χαίρεσαι???Κάνε μια κωλοτουμπα τώρα
Μέτρα τους.
Για πες μου και πόσο σε φοβήθηκα να κοντραριστω μαζί σου ακόμα μια φορά. 17 διάφορα είχαμε.
Πάμε κοτ κοτ κοτ
![]()
Όταν θα μιλασ μαζί μου δεν θα αλλάζεις τις κουβέντες ούτε θα τα πηγαίνεις εκεί που θες εσύ τα πράγματα
Διαγωνισμός με κατω απο 100 ψήφους είναι πλήρης αποτυχία και αυτό το έχεις πάθει αλλεπάλληλες φορές,εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουν να κάνω άλλο ξεφτυλοδιαγωνισμο
Ωραία κωλοτουμπα. 81 κάτι χαίρεσαι ρωτάει το αυτιστικό.81 και χαίρεσαι???
Και να ρωτήσω εγώ ως πρώτος γιατί δεν πήγα τελικό??
Από που και ως που ρε έγκυρος?Είτε το παραδέχεσαι είτε όχι, είναι περισσότεροι αυτοί που δέχονται τον δικό μου ως τον έγκυρο. Αν θέλεις βάλε και ΦΑΝΕΡΗ ψηφοφορία. ΜΗ ΦΑΝΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΘΩ.
81 αν εσύ το λες επιτυχία ας γελάσουμε και ήταν από τα μεγαλύτερα νούμερα εγώ θυμάμαι και κάτι 60ριαΩραία κωλοτουμπα. 81 κάτι χαίρεσαι ρωτάει το αυτιστικό.
Σου απάντησε ο Άγιος. Κρίθηκες νοητικά ανεπαρκής.
Ζαν χωνεψε το.81 και χαίρεσαι???
Και να ρωτήσω εγώ ως πρώτος γιατί δεν πήγα τελικό??
Από που και ως που ρε έγκυρος?
Εδώ σου ξαναλέω δεν είχες καθόλου συμμετοχή από ψήφους
Δεν τηρήθηκε τίποτα τελείως πρόχειρα τον έκανες μονο και μόνο για να βγάλεις τον Τέλη
Για δικούς σου προσωπικούς λόγους για τον τέλη τον έκανες
Και τον έβγαλες τον τέλη τώρα ηρέμησες?
καινούργια πτέρυγα...![]()
Νοσηλεύεται η μπουμπου zebu μέσα?Παραμονή πρωτοχρονιάς κάναμε τα εγκαίνια. Ελπίζω να την βρείτε του γούστου σας.
Νομίζεις ρε κοτσαμπαση ότι τα μέλη εδώ μέσα θέλουν να ασχοληθούν με τη μουφα και τη κάθε μουφα που κατεβάζει η γκλάβα σου.Για να κριθεί ως μη έγκυρος χρειάζεται κάτι πολύ παραπάνω από τη δική σου αμφισβήτηση. Οπότε ή το βάζεις σε φανερή ψηφοφορία (κρυφή ξανατονίζω πως δεν θα τη δεχθώ), ή βγάζεις τον σκασμό σε αυτό το θέμα.
Ζαν χωνεψε το.Νοσηλεύεται η μπουμπου μέσα?
ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤΝομίζεις ρε κοτσαμπαση ότι τα μέλη εδώ μέσα θέλουν να ασχοληθούν με τη μουφα και τη κάθε μουφα που κατεβάζει η γκλάβα σου.
Απόδειξη ο αριθμός των ψήφων όπως σου είπα και αυτό σε τσούζει και σε καίει
Δεν θα έμπαινα καν σε διαδικασία να βάλω διαγωνισμό για να δώσω αξία στο βλακοδιαγωνισμο σου
Ρε πάρε τα χάπια σου με τη χούφτα να ηρεμησεις τώρα και αν δεν ηρεμησεις το δαχτυλο στη πρίζα για ηλεκτροσοκΖαν χωνεψε το.
Είσαι ένας ανίκανος που δεν του σηκωνεται, ένας αυτιστικός, ένα αγορακι που τον γαμανε τραβελια, ένα ναζιστοπουλο, ένα παιδάκι της σφαλιάρας, μια κότα που φοβαται ακόμα μύγα αν κάτσει πάνω του, ένας ψεύτης και μαλακας.