Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ετσιιιιιιιιιι..........αρχισε να βαδιζεις προς τα Βορεια....Ρασπουτιν με λενε....Ο.Κ. / παντως αρχιζω και το βαριεμαι λιγακι το Princess / και λογικο ειναι διοτι απο τον Αυγουστο που αρχισα να το επισκεπτομαι εχει το ιδιο ροστερ εντελως - ημαρτον / αλλα και εγω το εχω παρει μονοτερμα το Princess και θα αρχισω να βαδιζω απο βδομαδα σε αλλα μονοπατια .......
ετσιιιιιιιιιι..........αρχισε να βαδιζεις προς τα Βορεια....Ρασπουτιν με λενε..............
εεεε........σιγα.........παρε 1-2 χιλιαρικα κ πηγαινε να περασεις καλα.....που κολλας ??? Υπουργος εισαι....ολο μασες εισαι...Φοβαμαι να παω εκει / εχει την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με τις φιλες της .....
αμα κατσει σε καναπε....θα τον φανε επι τοπου....ουτε θα μετακινηθει...ειναι πραγματικα αρπακτικα....εγω δν ηξερα περι τινος προκειται μεχρι προσφατα....μου βαλανε φυτιλιες κ πηγα να δοκιμασω...αν κ δν περασα καλα γιατι οι κυριες δν ειναι του γουστου/στυλ μου....καταλαβα καλα τι θα πει....μαγικη 3αδα εν αρχη κ 4αδα στη συνεχεια....Οσο εβγαζα εκεινα τα πορτοκαλι κ πρασινα χαρτακια απ το πορτοφολι μου....τοσο πιο μεγαλη φαση γινοταν....Θα πέσουν όλες μαζί και θα σε ΦΑΝΕ. Αμά ακούσουμε κανένα αντίλαλο από το priveεσύ θα είσαι
αμα κατσει σε καναπε....θα τον φανε επι τοπου....ουτε θα μετακινηθει...ειναι πραγματικα αρπακτικα....εγω δν ηξερα περι τινος προκειται μεχρι προσφατα....μου βαλανε φυτιλιες κ πηγα να δοκιμασω...αν κ δν περασα καλα γιατι οι κυριες δν ειναι του γουστου/στυλ μου....καταλαβα καλα τι θα πει....μαγικη 3αδα εν αρχη κ 4αδα στη συνεχεια....Οσο εβγαζα εκεινα τα πορτοκαλι κ πρασινα χαρτακια απ το πορτοφολι μου....τοσο πιο μεγαλη φαση γινοταν...........Για μενα δν αξιζει τον κοπο...εκτος κ αν εισαι λιωμα μετα απο κανενα ξεφρενο γλεντι...
Θελω να δω και τα αλλα κοριτσια του Rasputin και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ δεν θα με αφησει σε χλωρο κλαρι αν με δει / ξερετε ποτε εχει ρεπο και δεν δουλευει
mclein με καταλαβαινεις πιστευω τι τραβηξα και τι τραβαω με την εν λογω κυρια / οπου δουλευει εκει δεν παω εκτος κι αν εχει ρεπο .... / παντως γιατι λες οτι δεν περασες καλα / δεν ειναι ωραιο πουρο η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ?????
μπορουμε να μαθουμε ποτε εχει ρεπο.....αλλα ετσι κ σε δει καμια φιλη της που δουλευει εκεινη τη μερα....θα φας μια παντοφλια την επομενη φορα που θα περασεις....που θα τη θυμασαι για παντα...Θελω να δω και τα αλλα κοριτσια του Rasputin και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ δεν θα με αφησει σε χλωρο κλαρι αν με δει / ξερετε ποτε εχει ρεπο και δεν δουλευει
mclein με καταλαβαινεις πιστευω τι τραβηξα και τι τραβαω με την εν λογω κυρια / οπου δουλευει εκει δεν παω εκτος κι αν εχει ρεπο .... / παντως γιατι λες οτι δεν περασες καλα / δεν ειναι ωραιο πουρο η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ?????
δν το επιασα...??? αυτο λογικα κολλαει στα χθεσινα...αλλα μαλλον με μπερδεψες με τον φιλο studian...με αυτον κυριως τα λεγατε περι ρωσιδων κλπ....(εκτος κ αν εχασα επεισοδιο...)...Α, και mclein για μη νομίζεις ότι το παίζω μάγος (Oscar) τις Ρωσσίδες ξεχωρίζω at a glance και αρκέτα τις Ρουμάνες no τι υπόλοιπες φυλές του Ισραήλ
Σα γυναικες απ'ολη την τετραδα μου αρεσε μονο η μικροτερη...η πιο πιτσιρικα...''ονοματα δν λεμε''
αμα κατσει σε καναπε....θα τον φανε επι τοπου....ουτε θα μετακινηθει...ειναι πραγματικα αρπακτικα....εγω δν ηξερα περι τινος προκειται μεχρι προσφατα....μου βαλανε φυτιλιες κ πηγα να δοκιμασω...αν κ δν περασα καλα γιατι οι κυριες δν ειναι του γουστου/στυλ μου....καταλαβα καλα τι θα πει....μαγικη 3αδα εν αρχη κ 4αδα στη συνεχεια....Οσο εβγαζα εκεινα τα πορτοκαλι κ πρασινα χαρτακια απ το πορτοφολι μου....τοσο πιο μεγαλη φαση γινοταν...........Για μενα δν αξιζει τον κοπο...εκτος κ αν εισαι λιωμα μετα απο κανενα ξεφρενο γλεντι...
ρε μαγκες τι γινεται με την Αναστασια ?? γιατι την ξερω και μου φενεται νορμαλ !!! η λαθος κανω??
Παντα μαθαινεις...οποιος πει οτι τα ξερει ολα....ή κοιμαται ή ειναι χαζος...ετσι ειναι φιλτατε......οσο ζεις μαθαινεις σε αυτη την ζωη!αλλα απότι καταλαβα δεν προχωρησες περισσοτερο εκτος αν κανω λαθος..