Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Μερικές διευκρινίσεις μαν
- Η κούλα θα χει ιδιόκτητο γήπεδο, το οποίο μάλιστα χρηματοδότησε σε ένα βαθμό και η πολιτεία
- Ο Ολυμπιακός με ενοίκιο παίζει στο Καραισκάκη, το οποίο δεν έχει σχεδόν καθόλου εμπορικές χρήσεις, ενώ αναλάβαμε
και τα δάνεια για την κατασκευή.
Τώρα για τον βάζελο
- Και γω αν ήμουν βάζελος δεν θα ήθελα Βοτανικό. Στη Λεωφόρο είναι πρακτικά αδύνατο να χτιστεί μεγάλο γήπεδο, εκτός να ψηνεται κανένας σας για γήπεδο τύπου Ριζούπολης. Στο Γουδή υπάρχει χώρος, εκεί που χτίστηκε και το μπάντμιντον. Απλά πέρα από την υπόλοιπη γραφειοκρατία, σε κοντινή απόσταση είναι τα στρατιωτικά νοσοκομεία, η Πολυτεχνειούπολη και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Και δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό να φτιάξεις γήπεδο εκεί.
-Το βασικό πρόβλημα βέβαια του παο είναι ότι δεν υπάρχει ένας παράγοντας, που να θέλει να χώσει λεφτά, είτε από την τσέπη του, είτε μέσω δανείου, που θα χρεωθεί αυτός. Όλοι ζητάνε να τα βάλει η πολιτεία.
To δικο σας ανηκει στην Καραισκακη ΑΕ συμφεροντων Κοκαλη ωστοσο νομιζω? Αλλα τουλαχιστον υπαρχει γηπεδο 35χιλιαδων θεσεων και σιγουρα η ΠΑΕ κατι θα αποκομιζει απο τις εμπορικες χρησεις. Σιγουρα ειναι καλυτερα απο το να επαιζε στο ΟΑΚΑ πχ, αλλα μη ξεχνας και την προηγουμενη κατασταση που επαιζε στο παλιο Καραισκακη που το μοιραζοταν με τον φουκαρακο τον Εθνικο.
Παραγοντας να βρεθει τη σημερινη εποχη να χωσει δικα του λεφτα για να αγορασει εκταση στο Δημο της Αθηνας δε το βλεπω πολυ πιθανο.
Για Γουδι ναι εκει που ειναι το Μπαντμιντον, ξερω τα θεματα με τα νοσοκομεια, το στρατο κλπ. απλα το λεω καθαρα απο αποψη δυνατοτητας σαν εκταση και οτι ταιριαζει με την ομαδα.
Για Λεωφορο ισως πολυ δυσκολα τεχνικα να γινοταν αλλα θα σημαινε και το αναλογο κοστος. Για το θεμα δε της ιδιοκτησιας της εκτασης, οχι επειδη ειμαι Παναθηναικος, αλλα πιστευω οτι νομικα ειναι καλυμενος ο ΑΟ στο θεμα ιδιοκτησιας.
Αν ημουν λεφτας παναθηναικος θα επαιζα τα ρεστα μου, θα εψαχνα τους καλυτερους αρχιτεκτονες και μηχανικους για ανακατασκευη στη λεωφορο με ολο το κοστος και για τη γυρω γυρω διαμορφωση.