πουλί δεν χρειάζεται να δω κανένα βίντεο αν είσαι σε θέση εσύ να γνωρίζεις ρωτά μάθε και μετά μιλα εγώ μιλάω για φρέσκα κουλούρια και σου είπα και πινακιδα
παντως η ιστορια εγραψε οτι ο τρακης σας εριξε β εθνικη
ο,τι και να ειναι, κακομαθημενο πλουσιοπαιδο, κοκακιας, ημιμουρλος, θρασυδειλος, χαζοβιολης, το ονομα του θα γραφτει με χρυσα γραμματα μονο γι αυτο
εριξε το γαυρο στη β εθνικη
τελος
Ο πρεζάκιας θα μείνει στην ιστορία για το στοίχημα στη Μαλαισία και την καλή μπάζα που έκανε εις βάρος βέβαια του Γκυζιακού (ματς Ξανθη-μπούστης 3-2 το 2008), με αυτό που έκανε απέδειξε με έργα και όχι με λόγια, ότι γαμιέται ο παο
Το χει πει και ο Θωμαίδης, που βλέπεις κάθε Δευτέρα τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν ξέρω αν μετράς αυτό το πρωτάθλημα στα κλεμμένα της παράγκας
ρε πουλι ...οτι γαμιεσται πατόκορφα εμεις το ξεραμε...αλλα να...ειναι αλλιως να στο επιβεβαιωνει και ο προεδρας σας...ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!!!
Ο πρεζάκιας θα μείνει στην ιστορία για το στοίχημα στη Μαλαισία και την καλή μπάζα που έκανε εις βάρος βέβαια του Γκυζιακού (ματς Ξανθη-μπούστης 3-2 το 2008), με αυτό που έκανε απέδειξε με έργα και όχι με λόγια, ότι γαμιέται ο παο
Το χει πει και ο Θωμαίδης, που βλέπεις κάθε Δευτέρα τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν ξέρω αν μετράς αυτό το πρωτάθλημα στα κλεμμένα της παράγκας
τυπε πως λεμε επι ιουστινιανου χτιστηκε η αγιασοφια
πως λεμε επι καραμανλη η ελλαδα μπηκε στην εοκ
ε, επι τρακη γιαννκοπουλου ο γαυρος επεσε Β ΕΘΝΙΚΗ
αυτο εγραψε και δεν ξεγραφει
θα το μαθαινουν και οι γαυροι το 3000 μ.Χ
Φιλέ ας είχες κ εσύ αρχιδια να αποσυρθεις στο ποδόσφαιρο αφού τόσα χρόνια λες ότι έχουμε παράγκα
Εγώ πιστεύω κ νιώθω ότι έχεις παράγκα στο μπάσκετ κ φορώντας πανταλενιο φεύγω
Εσύ που μας πτήσεις τόσα χρόνια για τη παράγκα στο ποδόσφαιρο γιατί δεν αποχωρεις;
Φιλέ ας είχες κ εσύ αρχιδια να αποσυρθεις στο ποδόσφαιρο αφού τόσα χρόνια λες ότι έχουμε παράγκα
Εγώ πιστεύω κ νιώθω ότι έχεις παράγκα στο μπάσκετ κ φορώντας πανταλενιο φεύγω
Εσύ που μας πτήσεις τόσα χρόνια για τη παράγκα στο ποδόσφαιρο γιατί δεν αποχωρεις;
εχεις μπερδεψει τι σημαινει αρχιδια τυπε μου
το σηκωνομαι και φευγω επειδη με γαμας δεν θελει αρχιδια, γρηγορα ποδια θελει
αρχιδια θελει το μενω και παλευω μεχρι τελους
οπως εκανε ο παο πολλες χρονιες μεσα στην παραγκα που εβγαινε καλυτερη ομαδα με καλυτερο προπονητη και καλυτερους παιχτες και επαιρνε το πρωταθλημα ο γαυρος
η οπως τον ξεφτιλιζε στην ευρωπη που ο δευτεραθλητης περναγε τους ομιλους 2-2 και ο πρωταθλητης ετρωγε 3 και 5 απο μολντε και ροζεμποργκ