Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.713
- Πόντοι
- 606
κανεις λαθος
ολοι οι λεφταδες παναθηναικοι ειναι
γαυροι ειναι κυριως οι γυφτοι και μερικοι εφοπλιστες του πειραια
Αφού κι ο πρόεδρος σας γαύρος είναι
κανεις λαθος
γαυροι ειναι κυριως οι γυφτοι και μερικοι εφοπλιστες του πειραια
η αληθεια τρελε μου ειναι οτι η κρατικοδιαιτη ομαδα της ελλαδας σωθηκε απο τα χρεη και τον υποβιβασμο με ρυθμιση της κυβερνησης μητσοτακη, δοθηκε στον εθνικο προμηθευτη ο οποιος γιγαντωθηκε με κρατικο χρημα μεσω ιντρασοφτ (ΟΤΕ) και ιντραλοτ (ΟΠΑΠ), στηθηκε πανω σε ενα παρα-αθλητικο κυκλωμα για να εχει εξασφαλισμενα εσοδα μεσω τσαμπιο λιγκ καθε χρονο και εχτισε γηπεδο με κρατικη ευνοια μεσω αθηνα 2004 βγαζοντας απο τον φακελο τη φιλαδελφεια, εχοντας εσοδα απο διαρκειας, εμπορικες χρησεις και χορηγους εδω και 15 χρονιαΗ κρατικοδίαιτη ομάδα του γκυζιακού βάρεσε κανόνι , ταυτόχρονα με την πτώχευση του ελληνικού κράτους το 2010.
Για αυτό και ζητιανεύει γήπεδα, που θα κατασκευαστούν με κρατικό χρήμα και στα οποία θα παίζει τζάμπα (όπως η ΑΕΚ), καθώς και εμπορικά κέντρα δίπλα στα γήπεδα, τα έσοδα των οποίων θα παντελονιάζει ο πρόεδρός της.
Αν γίνουν αυτά, έχει ελπίδες ο βάζελος να κοντράρει τον ΘΡΥΛΟ.
Αύτο είπε και ο τράκης χθες. Φτιάξτε μου γήπεδο μπάσκετ, βόλει, κολυμβητήριο στο Βοτανικό, δώστε μου και 40εκ στα ταμεία του ερασιτέχνη, για να συνεχίσω να κάνω τον πρόεδρο. Αλλιώς θα φύγω, γιατί οι άλλοι μέτοχοι της εταιρείας που κληρονόμησα, μου έκοψαν το ρευστό.

η αληθεια τρελε μου ειναι οτι η κρατικοδιαιτη ομαδα της ελλαδας σωθηκε απο τα χρεη και τον υποβιβασμο με ρυθμιση της κυβερνησης μητσοτακη, δοθηκε στον εθνικο προμηθευτη ο οποιος γιγαντωθηκε με κρατικο χρημα μεσω ιντρασοφτ (ΟΤΕ) και ιντραλοτ (ΟΠΑΠ), στηθηκε πανω σε ενα παρα-αθλητικο κυκλωμα για να εχει εξασφαλισμενα εσοδα μεσω τσαμπιο λιγκ καθε χρονο και εχτισε γηπεδο με κρατικη ευνοια μεσω αθηνα 2004 βγαζοντας απο τον φακελο τη φιλαδελφεια, εχοντας εσοδα απο διαρκειας, εμπορικες χρησεις και χορηγους εδω και 15 χρονια
και μου λες τωρα οτι θα ευνοηθει ο παναθηναικος που θα ανταλλαξει 20 χρονια μετα οικοπεδο στη λεωφορο αλεξανδρας με εκταση στους γυφτους και τις μεταφορικες του ελαιωνα. αν γινει κι αυτο και δεν παρει αναβολη για αλλη καμια 20ετια
ρε δε γαμιεστε λεω γω
η αληθεια τρελε μου ειναι οτι η κρατικοδιαιτη ομαδα της ελλαδας σωθηκε απο τα χρεη και τον υποβιβασμο με ρυθμιση της κυβερνησης μητσοτακη, δοθηκε στον εθνικο προμηθευτη ο οποιος γιγαντωθηκε με κρατικο χρημα μεσω ιντρασοφτ (ΟΤΕ) και ιντραλοτ (ΟΠΑΠ), στηθηκε πανω σε ενα παρα-αθλητικο κυκλωμα για να εχει εξασφαλισμενα εσοδα μεσω τσαμπιο λιγκ καθε χρονο και εχτισε γηπεδο με κρατικη ευνοια μεσω αθηνα 2004 βγαζοντας απο τον φακελο τη φιλαδελφεια, εχοντας εσοδα απο διαρκειας, εμπορικες χρησεις και χορηγους εδω και 15 χρονια
και μου λες τωρα οτι θα ευνοηθει ο παναθηναικος που θα ανταλλαξει 20 χρονια μετα οικοπεδο στη λεωφορο αλεξανδρας με εκταση στους γυφτους και τις μεταφορικες του ελαιωνα. αν γινει κι αυτο και δεν παρει αναβολη για αλλη καμια 20ετια
ρε δε γαμιεστε λεω γω

τρελε μου τα εχεις κανει ολα σαλονι τραπεζαρια ενα μεσα στο κεφαλι σου
[size=20pt]ρουφα τ' αυγο σου κι εσυ ρε λαλακη[/size]παμε τωρα και στην αληθεια :
1)χρεη κοσκωτα :
από αρθρο του βηματος το 2008 μαθαίνουμε ότι ο ολυμπιακος πληρωνε τα χρεη κοσκωτα το 2008!!!!μεχρι το 2008!!!!για 15 ολοκληρα χρονια!!!!
![]()
Ετσι ξεχρεώθηκε ο Ολυμπιακός - ΤΟ ΒΗΜΑ
Από τον περασμένο μήνα οι Ερυθρόλευκοι είναι «λευκοί» ως προς τις οφειλές τους προς το Δημόσιο, που προκλήθηκαν από τη διαχείριση των διοικήσεων Κοσκωτά και Σαλιαρέλη Ετσι ξεχρεώθηκε ο Ολυμπιακός Ο Πέτρος Κόκκαλης εξηγεί την επιλογή για εφάπαξ καταβολή 1 δισ. δρχ. και απαντά σε όσους μιλούσαν...www.tovima.gr
α και περυσι κιολας, βγηκε καινουργιο φιρμανι, αλλα 11 μυρια από τα χρεη κοσκωτα!!!!! :
αλλα ενταξει εμεις σωθήκαμε από τον μητσοτακη το 1993 που μας εσβησε τα χρεη...πως αλλιως να δικαιολογησουν το ότι τρωνε πουτσα δεκαετιες τωρα….
τωρα πως γινεται να μας χαρισανε τα χρεη και ο ζούγκλας να βγαζει αρθρο ότι χρωσταμε αλλα 11 μυρια, μονο στο μυαλο των βιασμένων, βγαζει νοημα….
οποιος θελει να δει τι σημαινει χαρισμα χρεων, ας δει το 100% σβησιμο χρεων της αεκ με το αρθρο 44 και το 80% σβησιμο χρεων του μπαοκ με την πληρωμη του σαββιδη!!!!
εχεις δικιο τυπεΤα σεντονια δυσκολα διαβαζονται τυπε
Δεν προκειται να φυγει ο κοκακιας
Για λεφτα εκβιαζει κι αυτος και πιο συγκεκριμενα θελει πολλαπλασια αξια για την λεωφορο σε μια ελλαδα που σπαρασσεται απο την κριση
Πολυ πιθανο να τα λαβει απο τους μαυρογιαλουρους κουλη - λαθροδημαρχο :S
τυπε απαλλαγηκαμε σαν φορολογουμενοι τη δεκαετια του 90 που ο γαυρος απο τα 11 δις χρεος πληρωνε σε 120 δοσεις 8 εκατομμυρια δραχμες το μηναΣε μια σοβαρη χωρα θα εδιναν το ΟΑΚΑ στον παναθηναικο να το μετασκευασει, να απαλλαξουν τον φορολογουμενο απο το βαρος του και δεν θα φορτωναν στη πολη ενα ακομα τσιμεντενιο εκτρωμα
![]()
[size=20pt]ρουφα τ' αυγο σου κι εσυ ρε λαλακη[/size]
“Ρύθμιση των χρεών, σύμφωνα με το γράμμα του… «Θρύλου», αποφάσισε χθες η κυβέρνηση, καταθέτοντας για ψήφιση στη Βουλή νόμο με τον οποίο δίνεται τέλος στο οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Πειραιά.
Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος έδωσε λίγο μετά το μεσημέρι στη δημοσιότητα την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή και σύμφωνα με την οποία: Απαλλάσσεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τις απαιτήσεις της Τράπεζας Κρήτης μέχρι του ποσού των 2,6 δισεκατομμυρίων δρχ., το οποίο θα καταβάλει το Δημόσιο, που ως γνωστόν, έχει εγγυηθεί σχετικά.
Διαγράφονται οι οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιο από φόρους δωρεάς ποδοσφαιριστών (υπόθεση Ντέταρι), ενώ ο Ολυμπιακός και άλλες ΠΑΕ που βρίσκονται στην ίδια μοίρα, καλούνται να καταβάλουν σε 120 μηνιαίες δόσεις τα μέχρι στιγμής βεβαιωμένα χρέη, τα οποία για τους «κόκκινους» ανέρχονται πλεόν στο ποσόν του 1.600.000.000 δρχ.
«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος» τόνισε χθες το βράδυ σε έγγραφη δήλωσή του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού» σημείωσε το αφεντικό των «ερυθρολεύκων».
«Δίνει πίστη και δύναμη σε όλους για να χαράξουμε η νέα πορεία ου Ολυμπιακού. Εκ μέρους όλων των φίλων και οπαδών του ιστορικού συλλόγου μας, κατέληξε ο κ. Κόκκαλης, επιθυμώ να ευχαριστήσω την κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα για τη θετική αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που είχαν συσσωρευτεί στην τελευταία πενταετία στο μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας».
Από την πλευρά του ο κ . Μάνος υπογράμμισε ότι «με την τροπολογία αυτή αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπώρησε αρκετές ΠΑΕ».
Με την εν λόγω ρύθμιση χαρίζονται στην ομάδα του Πειραιά, εκτός του ποσού των 2,6 δις. κι άλλα περίπου 500.000.000 δρχ, τα οποία αποτελούν ένα μέρος του φόρου δωρεάς για τη μεταγραφή του Λάγιος Ντέταρι.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι συνεπώς υποχρεωμένη να πληρώσει (σε 120 δόσεις) περίπου 1,6 δις. από τα χρέη 11 περίπου δισεκατομμυρίων δρχ. που έχουν βεβαιωθεί συνολικά μέχρι στιγμής. (Ήδη έχουν δοθεί, με βάση την προηγούμενη ρύθμιση, κάπου 400.000.000 δρχ., ενώ στο εξής η μηνιαία δόση θα φτάνει το ποσόν των οκτώ εκατομμυρίων). Παγώνουν τα υπόλοιπα 5,5 δις”.