το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 622
- Πόντοι
- 246
αμα βγουμε 3οι στα πλευ ωχ θα τρως βλαχικες μαπες μεχρι το 2050καλα καλα...σε ειχα για πιο εξυπνο....
μαλακια μου
βαζελας και εξυπνος δεν υπαρχει σε ολο το συμπαν
αμα βγουμε 3οι στα πλευ ωχ θα τρως βλαχικες μαπες μεχρι το 2050καλα καλα...σε ειχα για πιο εξυπνο....
μαλακια μου
βαζελας και εξυπνος δεν υπαρχει σε ολο το συμπαν
θα μου κλανεις τα αρχιδια μεχρι το απειρο πουλακι...αμα βγουμε 3οι στα πλευ ωχ θα τρως βλαχικες μαπες μεχρι το 2050
το κλειδωσε το εχεις πει μονος σου εσυ ρε βεγγοθα μου κλανεις τα αρχιδια μεχρι το απειρο πουλακι...
θα βρω και το κλειδωσε αν και βαριεμαι πολυ...
μπα σε γραφω
εισαι γραφικος
νταξ πουλι...το κλειδωσε το εχεις πει μονος σου εσυ ρε βεγγο
στην αρχη της παρανοιας εισαι
νομιζεις οτι τις πιπες που λες εσυ τις εχουν πει αλλοι

θα καταντήσετε σαν τους αεκτζήδες που παίζανε μαχαιριές με τα παόκια έξω απο το ολυμπιακό στάδιο και μαχαίρωνε ο αλβανός τον έλληνα.
τέτοια σκατά που προσφέρει στον τηλεοπτικό δίαυλό του ο αλαφούζος τα βάζει και στο γήπεδο.
είπαμε, στην ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι, τώρα όποιος περνάει τα σύνορα είναι πρόσφυγας.
πριν 100 χρόνια οι πόντιοι ήταν "έλληνες", μετά το θάνατο του χότζα οι αλβανοί ήταν "βορειοηπειρώτες" και σιγά σιγά γίνεσαι σουηδία η οποία κυνηγάει την πρώτη θέση σε βιασμούς στον κόσμο ανταγωνίζοντας κάτι αφρικανικές χώρες.
Τον αντιρατσισμό και τα βρισίδια στο γήπεδο τα παιρνάνε για να κυλάει το χρήμα.
Τον πακιστανομόγγολο και τον κινεζοκύπριο τον γράφουνε στ' αρχίδια τους, όπως γράφουνε και εσένα, γιατί στα βόρεια προάστια έχει ιδιωτική ασφάλεια και αυτοί γύρω τους 5-10 φουσκωτούς.

μυριζει ψαριλα εδω η ειναι η ιδεα μου?
πλυθειτε ρε καριολες...ντροπη ειναι ερχεται ο μπαμπας

Η πλάκα είναι ότι επί Άρτζι και με σιγοντάρισμα από τους άσχετους αθλητικογράφους της Νόβα , της ΕΡΤ
κτλπ, όπως Σκουντής , Συρίγος κ.α. θέλανε να διώξουν τον Ράις γιατί λέει δεν κάνει, είναι μέτριος για το επίπεδο της ευρωλίγκας κτλπ!Εδώ ο άνθρωπος πήρε Ευρωλίγκα με άλλη ομάδα!![]()
καλες γιορτες βαζελες....ειχα ξεχασει ποσο καιρο πριν ειχατε να μας κερδισετε καθαρα σε παιχνιδι...
για το καλο σας...Αφού λακίσατε ρε τύπε.![]()
για το καλο σας...
και χτες τηλ του βαγγελα επεσε να σταματησουμε λογω εορτων...ειναι ψυχαρα ο προεδρος

μην γελας...φανταζεσε να πηγαινατε γιορτες χωρις νικη σε ολα τα σπορ?
μην γελας...φανταζεσε να πηγαινατε γιορτες χωρις νικη σε ολα τα σπορ?
θα μαραζονατε,θα εξαφανιζοσασταν....εμεις σας θελουμε
ο βαζελας ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου

ο Ρικ ειναι σοβαρος!!!!Τον βλέπει η γυναίκα του στη τηλεόραση μάλλον![]()
![]()
![]()
![]()