Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.012
- Πόντοι
- 6.536
απο το στομα μου και στου ιντεγιε το αυτι καλε μου μπρο..
Άστα αυτά εσύ Τρούμπ και ετοιμάσου για ντέρμπυ με τον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Αμύντα.
απο το στομα μου και στου ιντεγιε το αυτι καλε μου μπρο..
Και ενα τετραμπαλο στου χαριλαου
πες ρε συ και αυτο που κλειδωσε η τριτη θεση στο πρωταθλημα για τον παο...μπηκε το μυθικο πουλι και ειδε οτι 3-4 εχουν κανει mumbling και εχουν πιασει στο βοθρο που εχουν για στομα το μυθικο ονομα του
ερχεται απαντηση σε εναν προς εναν
επειδη απο το υφος και το περιεχομενο αυτων που γραφεις φαινεσαι να εισαι το πολυ 16-17 χρονωνΚαι τι σε πειράζει ρε ζώον που η 13 ειναι αντεξουσιαστές κ αριστεροί ;
Θες δεξιά , τραβα στη χρυση αυγή δηλαδη στη θυρα 7
Για να σε δούμε στη 13 κ να φωνάξεις υπερ του Βαρδινογιάννη
Με μια κλωτσιά θα κατέβεις 50 σκαλιά
ΒΛΑΚΑ φασίστα Χρυσαυγίτη
Ρε μουνακι να λες ολη την αληθεια,ο Βαρδινογιαννης γιγαντωθηκε οταν εκανε εμποριο πετρελαιου σε χωρες που ειχαν εμπαργκο με τις πλατες των κυβερνοντων.
Αντε μαλακα γιατι πολυ προπαγανδα ριχνεις.
ο πρωτος πανω πανω επειδη εισαι ξυπνητζης και πεταγεσαι σαν την πορδη σε συζητηση που αφορουσε ΑΛΛΟ πραγμα για να πεις την πιπα που εχεις ακουσει και αφορα ΑΛΛΟ πραμα:Ας τονε ρε αυτός νομίζει πως οτι αφορά τον παναθηναϊκό είναι όλα αγγελικά πλασμενα αναρωτιέμαι πού ζει και τι κάνει στη ζωή του.μη του χαλάς το όνειρο
αμα πας τελικο τσουλου τα ξαναλεμεΠουλί, έλα ρε στο Καραϊσκάκη σήμερα, σου έχω κρατήσει θέση στη θύρα 13
Για να δεις το σεντόνι![]()
το νημα ειναι ουδετερο αρα ειναι το παρον νημα και οχι το παρων νημαμιζερια πενθος γκαντεμια και αραχνες στο παρων νημα....
κλαιν μαιντο νημα ειναι ουδετερο αρα ειναι το παρον νημα και οχι το παρων νημα
[move]το πουλι αφιερωνει στον τρουπακη[/move]
την κυριακη που θα φας την πουτσαρα απο τους λεβεντες του παο θα σου πω και για την τριτη θεση και για ολακλαιν μαιν
πες για την τριτη θεση και ασε την ορθογραφια
την κυριακη που θα φας την πουτσαρα απο τους λεβεντες του παο θα σου πω και για την τριτη θεση και για ολα

την κυριακη τετοια ωρα θα σας γλενταωΠουλί θα πας συλλαλητήριο την Κυριακή να φύγει ο Αλαφούζος ;
θα σταματήσετε στα τέσσερα μη βάλετε παραπάνω κριμας είμαστε ρε πουλιτην κυριακη τετοια ωρα θα σας γλενταω
δε θελω μεγαλειαθα σταματήσετε στα τέσσερα μη βάλετε παραπάνω κριμας είμαστε ρε πουλι
ευελπιστεις ότι θα φτάσει στο 90 ; Στο 30 με 3 γκολ στην πλάτη θα έχεις πάρει τα σημαιάκια του κόρνερ την άμμο από το σκαμμα και στην πλάτη το στρώμα του επικοντοδε θελω μεγαλεια
1-0 στο 90
εμεις δεν ειμαστε γαυροι ρε οπως εσεις στο μπασκετ που βλεπετε μεσα στο σεφ να ερχεται η πουτσα, το διακοπτετε και μετα κρυβεστε πισω απο τις κουρτινες για να γινει η εκκενωση του γηπεδουευελπιστεις ότι θα φτάσει στο 90 ; Στο 30 με 3 γκολ στην πλάτη θα έχεις πάρει τα σημαιάκια του κόρνερ την άμμο από το σκαμμα και στην πλάτη το στρώμα του επικοντο