Αλλα να σου πω την αληθεια δεν με πολυνοιαζει αν θα φερουν ονοματα.Αυτο που θελω ειναι να παρουν παικτες που τους εχουν δει να αγωνιζονται και που μπορουν να βοηθησουν την ομαδα.Τιποτα αλλο.
Δεν με ενδιαφερει το μολ.Αλλωστε το εχουμε φαει στην μαπα εδω πανω.Αυτο που θελω ειναι γηπεδο.Ουτε τα συμφεροντα του καθε επιχερηματια με νοιαζουν ουτε το ποσα λεφτα θα σκασουν και αν θα ματωσουν οικονομικα οι μετοχοι της ΠΑΕ.Στ'αρχιδια μου.Γηπεδο με καθε κοστος.
Αλλα να σου πω την αληθεια δεν με πολυνοιαζει αν θα φερουν ονοματα.Αυτο που θελω ειναι να παρουν παικτες που τους εχουν δει να αγωνιζονται και που μπορουν να βοηθησουν την ομαδα.Τιποτα αλλο.
Πιο πιθανο ειναι να μην παρουν καν επιθετικο.Εγω ετσι τους εχω κοψει τις τελευταιες μερες.
Παντως ολοι οι επιθετικοι που εχουν ακουστει ειναι γνωστα ονοματα και κανενας δεν ειναι φθηνος.Παλασιο,Φαλκαο,Οντεμβιγκι ειναι γνωστοι στην πιατσα και απαιτουν χρηματα.Θα δειξει...
Ο,τι χρειαζομαστε εναν επιθετικο βαρβατο και αποτελεσματικο ειναι σιγουρο.
Η μεταγραφη του στοπερ ομως δεν μπορει να περιμενει αλλο.
Τοτε πες του να παει να γαμηθει.
Πρεπει να ειναι πολυ μαλακας καποιος για να δωσει 4 εκ τον χρονο στο Κρεσπο στα 34 του.
Τεραστιος παικτης αλλα ελεος,εχει μεγαλωσει.
Τοτε πες του να παει να γαμηθει.
Πρεπει να ειναι πολυ μαλακας καποιος για να δωσει 4 εκ τον χρονο στο Κρεσπο στα 34 του.
Τεραστιος παικτης αλλα ελεος,εχει μεγαλωσει.
Το ειπα.Τεραστιος ποδοσφαιριστης με τεραστια πειρα.
Συμμετοχες σε Μουντιαλ,σε τελικους τσαμπιονς λιγκ,στα καλυτερα πρωταθληματα και στις καλυτερες ομαδες του κοσμου.
Ομως ελεος.
Αν θες να κανεις σωστο προγραμματισμο δεν κανεις σε καμια περιπτωση τετοια κινηση.
4 χαρτια το χρονο ειναι παρα πολλα για τετοια περιπτωση παικτη.Εκτος αν εισαι στο Ουζμπεκισταν η στην Αμερικη.
κοίτα.... μαλάκες πολλούς σαν κι αυτόν δε θα βρείτε.......
θυμάσαι πώς ήρθε ο Ρίμπο;
ποιός έδωσε 4 κούπες στο γαύρο θυμάσαι; ........
τεσπα ......
ο καθένας τα βλέπει από την μεριά του......
αλλά εάν θεωρείτε ότι και με 24 θα έρθει Κρέσπο στα 25 του στην Ελλάδα πρέπει να είστε πιο μαλάκες από τον Κρέσπο.....