- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.947
- Πόντοι
- 27.285
Αγαπημένος Γκόντζος.

Παρ ολ αυτα,κανεις παλι δεν μιλαει για τους ηθικους αυτουργους
Κρητικος και Πουλος στην ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ του πουστη εφηβου......ΤΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙΑ,που ξερογλυφουν τον Κουντουρη......οι αθωομενοι αναδροι,αναρχιδοι δολοφονοι
Και τους πειραξε η βια....μετα
Κρατα καλα χουιζ και οι λοιποι φαιδροι,οταν παρετε γραμμη τι γινεται γυρω σας θα ναι αργα
τις καλημερες μου![]()
ο μπαμπας σας ηρθε?
https://[URL unfurl="true"]www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main-photo/public/article/2018/2/26/1863227.jpg?itok=W8WA7db3[/img[/URL]]
[/quote]Σε προλαβα τυπε....
ΕΓΡΑΨΑ "¨οι λοιποι φαιδροι",οποτε καλως ηλθες
Εχουν αδελφοποιηθει με τους Ρωμαιους,οπως με τους Κροατες,τους Αυστριακους της Ραπιντ,ους Ολλανδους του Αγιαξ και καμια 25αρια αλλους για να γλυτωνουν το ξυλο οταν βγαινουν απο τα συνορα.γιατι ειχε πανο και σημαια της ρομα στο γηπεδο;
Εχουν αδελφοποιηθει με τους Ρωμαιους,οπως με τους Κροατες,τους Αυστριακους της Ραπιντ,ους Ολλανδους του Αγιαξ και καμια 25αρια αλλους για να γλυτωνουν το ξυλο οταν βγαινουν απο τα συνορα.
Mονο με Ερυθρο εχω αδελφοποιηση που κραταει 30 χρονια,με κανεναν αλλο,συμπαθεια υπαρχει με τη Σπαρτακ λογο των στενων σχεσεων που εχουν με τους Delije αλλα οχο αδελφοποιηση.Τυπε και εσύ αδελφοποιημένος με αρκετούς εισαι(Ερυθρός,Σπαρτάκ,Σλάβια μου έρχονται πρόχειρα),όχι και με τόσες όσες λες εμείς.Καμμια 10αρια το πολύ.Εσεις είσαστε με ΑΠΟΕΛ;
Έχω πολλούς φίλους Αποελτζηδες που γουστάρουν ΟΣΦΠ.
Και είναι επίσης άκυρο αυτό που λες γιατί πλέον δεν βγαίνουμε από τα συνορα...
Τελικα πυρκαυλε,η φωτογραφια στο αβαταρ ειναι δικη σου........![]()
Πολυ.Περισσοτερο απ οσο φανταζεσαιρε βαζελα να σε ρωτησω κατι, μας αγαπας καθολου ή μονο σεξ? :S![]()
Σε παρτουζωνουν ο Σταυρος με τον Τασαρο..Παρ ολ αυτα,κανεις παλι δεν μιλαει για τους ηθικους αυτουργους
Κρητικος και Πουλος στην ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ του πουστη εφηβου......ΤΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙΑ,που ξερογλυφουν τον Κουντουρη......οι αθωομενοι αναδροι,αναρχιδοι δολοφονοι
Και τους πειραξε η βια....μετα
Κρατα καλα χουιζ και οι λοιποι φαιδροι,οταν παρετε γραμμη τι γινεται γυρω σας θα ναι αργα
τις καλημερες μου![]()