γιατι ετσι μου καυλωσε..
Αμα δεν σου αρεσει μην μας διαβαζεις..
Εγω κανω εμετο με τα πουστρογκειτρανς θρεντ εδω μεσα μονο κ μονο που διαβαζω υποχρεωτικα τις επικεφαλιδες στην αρχικη σελιδα του φορουμ..
Ε και???
Δεν μυξοκλαιγομαι σε κανεναν..
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ..
γιατι ετσι μου καυλωσε..
Αμα δεν σου αρεσει μην μας διαβαζεις..
Εγω κανω εμετο με τα πουστρογκειτρανς θρεντ εδω μεσα μονο κ μονο που διαβαζω υποχρεωτικα τις επικεφαλιδες στην αρχικη σελιδα του φορουμ..
Ε και???
Δεν μυξοκλαιγομαι σε κανεναν..
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ..
φιλε μου γραφεις στο θρεντ της ομαδας μου οφ τοπικ βριζεις ενω δεν σε εβρισα, γραφεις με caps πραγμα που ειναι στους κανονες του σαιτ να μην το κανεις ... και νομιζεις οτι εισαι και μαγκας... γραψε αυτα που γραφεις σε διαφοτερικο θρεντ η ακομα καλυτερα φτιαξε ενα δικο σου να λες οτι μαλακια θες και να μην ενδιαφερει κανεναν.
πατα του κουμπακι του ρουφιανου κ μην μας πρηζεις τα ουμπαλα..
κ αν αποφασισες να την δεις δικαστης ντρεντ,φροντισε να γραψεις τα ιδια κ σε οποιον αλλον εγραψε αναλογα ποστς..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΙΥ
πατα του κουμπακι του ρουφιανου κ μην μας πρηζεις τα ουμπαλα..
κ αν αποφασισες να την δεις δικαστης ντρεντ,φροντισε να γραψεις τα ιδια κ σε οποιον αλλον εγραψε αναλογα ποστς..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΙΥ
σε ευχαριστω για τις ευχες!! απο γυναικες μονο την μερα που γιορταζουν πρεπει να ξερεις!! ελπιζω να ερθει η μερα και για σενα που θα κοψεις την ενδοπαλαμικη πεοπαλινδρομηση και θα χαρεις και εσυ τον ερωτα με καποιο ατομο που δεν ειναι η χουφτα σου!! αντε για υπνο γιατι αυριο εχεις προσευχη και πρωτη ωρα γλωσσα!!
Άλλοι μαλακές αυτοί.Ας λέμε για τα δικά μας τυπε.Αυτοι έτσι είναι παντα.Εμεις πρέπει να ντρεπόμαστε τώρα.Πραγματικα θα τα γαμαγα μόνος μου αυτά τα δικά μας αν τα επιανα στα χερια μου.Ενα,ένα...