SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.374
- Πόντοι
- 6.796
Κλωνοφοβικός, ειναι σοβαρό μη γελάς..
Μας κορόιδευαν οι γαύροι και λέγανε για τη κατάντια μας, ακόμα και έτσι όμως είμαστε στο -1 απο τον Ολυμπιακό και αν δεν μας είχανε αφαιρεθεί και 2 βαθμοί θα τον περναγαμε στη βαθμολογία. Νίκη η Κ15 σήμερα εναντιον του Ολυμπιακού,νίκη η Κ20 εναντιον του Ολυμπιακού και τώρα νίκη η κανονική ομάδα. Μπράβο Παναθα!!!

τυπε είναι η κλασικη αναλαμπή του νεκρου πριν ξεψυχησει...3 νικες σερι εις βαρος μας την ιδια μερα δεν κανατε ουτε όταν πηγατε στους 4 με τον αγιαξ...οποτε καταλαβαίνεις τι επακολουθει... :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μη μιλας οταν εισαι μπουκωμενος μου γρατσουνας τον πουτσο.σιλανςτυπε είναι η κλασικη αναλαμπή του νεκρου πριν ξεψυχησει...3 νικες σερι εις βαρος μας την ιδια μερα δεν κανατε ουτε όταν πηγατε στους 4 με τον αγιαξ...οποτε καταλαβαίνεις τι επακολουθει... :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πόσες φορές έχω αναρωτηθεί ακριβώς το ίδιο!Πόσες σφαγές θέλει ακόμα ο Γιαννακόπουλος ώστε να ρυθμίσει τις σχέσεις του με την ηγεσία της euroleague..
κριμα φιλε δε θα μπορεσει γιατι στη euroleague δεν υπαρχουν βαζελακοπουλοι...........Πόσες σφαγές θέλει ακόμα ο Γιαννακόπουλος ώστε να ρυθμίσει τις σχέσεις του με την ηγεσία της euroleague..
φιλε ξερεις τι βαρος εχει η φανελα του θρυλου στο μπασκετ;Πόσες φορές έχω αναρωτηθεί ακριβώς το ίδιο!
Είναι ολοφάνερο πλέον ότι θέλει λάδι η μηχανή...
...όπως ακριβώς κάνουν τα "καλά" παιδιά του λιμανιού και όχι μόνο!
Εσένα με έξι αστέρια σε σφάζουν με μπασκόνιες
και τους άλλους με τα μισά και κάτω ούτε κιχ!
Το replay είναι ξεκάθαρο. Υπάρχει καθαρό φάουλ του Ροντρίγκο Μπομπουά στον Νίκο Παππά, ο οποίος εφορμά προς το καλάθι της Μπασκόνια με τον Παναθηναϊκό στο +1 και με 9’’ να απομένουν για το τέλος.
Στην εξέλιξη της φάσης, ο Γάλλος γκαρντ επωφελήθηκε και ευστόχησε χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη.
[twitter] ]