sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 68.008
- Πόντοι
- 48.917
ο τρακης εκανε λαθος κινησει το περινο καλοκαιρι για να αποδειξει στους οπαδους οτι χωνει φραγκα --αντιθετα οι κινησεις των ιβερς γκαμπριελ ηταν καλες
Αρχιδια μπορει να κανει.Οσο για Πασκουάλ εχω και γω τις επιφυλάξεις μου αλλά του χρόνου να φανεί καλύτερα τι μπορεί να κάνει..
man δεν με φοβιζει καμια φενερ και δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερη απο μοσχα και ρεαλ ισως ειναι 4τη στη ευρωπηΕλα τωρα που γιατι ηρθαν Καλαθης ,Μπουρουσης και με τετοια ακριβα συμβολαια.Καταρχας οι Παναθηναικοι λεγανε οτι η ομαδα ειναι απο τις καλυτερες των τελευταιων ετων,και τι μπασκετ βλεπουμε,και οτι η παρουσια στο φαιναλ φορ ειναι ανετη και εξασφαλισμενη.Αρα εκ του αποτελεσματος τωρα μιλαμε για λιγο ποιοτικα ροστερ.Οσο για το γιατι ηρθαν Μπουρουσης,Καλαθης.Ο Μπουρουσης ηρθε γιατι περυσι εκανε απο τις καλυτερες χρονιες σεντερ σε Ισπανια και Ευρωλιγκα και ηταν περιζητητος και ο Καλαθης ηταν διακαης ποθος.Με προηγουμενη θητεια στην ομαδα,συνεχη παρουσια παγκιτη με λεπτα συμμετοχης στο NBA με καλη αποδοση.Τον παρακαλαγε να επιστρεψει.Οσο για τη σειρα Φενερ-Παναθηναικος,εξελιχθηκε οπως τη περιμεναν οι μπασκετικοι,η καλυτερη ομαδα με παικτες και προπονητη περασε.Το 3-0 δε περιμενε κανεις.Εκτος ισως απο μερικους Παναθηναικους που μιλουσαν πριν τους αγωνες για 3-0 υπερ τους.
με μπάσκετ αλάνας-τουρλουμπούκι, στηριζόμενο αποκλειστικά και μόνο στο τρίποντο και στις ατομικές εξάρσεις των παικτών, δεν κερδίζεις μια σειρά αγώνων.
σε ποια ομάδα ήταν ηγέτης ο Καλάθης και δεν το θυμάμαι? για συμπληρωματικός/ρολίστας play maker μια χαρά είναι αλλά όχι να πέρνει ενα σκασμό λεφτά και να μαλακίζεται σε όλα τα μεγάλα ματς της ομάδας....
Πρέπει να βασιστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο πρότυπο των προηγουμένων χρόνων...Βασικός κορμός απο Έλληνες παίκτες και 3-4 καλούς ξένους...Αρκετά με την ξενομανία...Είχαμε τον Παπαγιάννη και έπαιζε ο Κούζμιτς, έχουμε τον Χαραλαμπόπουλο και ξεκινάει πεντάδα αυτό το σούργελο ο Νίκολς, με την πρώτη στραβή διώχνει τον Πεδουλάκη για να φέρει τον ΚΑταλανό με τις φαβορίτεσ του ποντικού και να τον ξεβρακωνει ο Ζοτς 2 φορές στο ΟΑΚΑ...τζαμπα τα μπλουζακια...
Κάτι μου λέει πως ο αληταράς ο Σέρβος θα το πάρει φέτος, είναι πολλά τα χρόνια χωρίς τίτλο και ιδίως μέσα στην Πόλη. Εδώ σκάτιασε πέρυσι τον αδελφικό του κουμπάρο επειδή έχασε, σιγά μην είχε αναστολές να ξεσκίσει τον Παναθηναϊκό.man δεν με φοβιζει καμια φενερ και δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερη απο μοσχα και ρεαλ ισως ειναι 4τη στη ευρωπη
Ωραια αυτα που λες, αλλά για τον ποδοσφαιρικο Παναθηναικο. Με την μπασκετικη πραγματικοτητα, εν ετει 2017, δεν εχουν πολλη σχεσημε μπάσκετ αλάνας-τουρλουμπούκι, στηριζόμενο αποκλειστικά και μόνο στο τρίποντο και στις ατομικές εξάρσεις των παικτών, δεν κερδίζεις μια σειρά αγώνων.
σε ποια ομάδα ήταν ηγέτης ο Καλάθης και δεν το θυμάμαι? για συμπληρωματικός/ρολίστας play maker μια χαρά είναι αλλά όχι να πέρνει ενα σκασμό λεφτά και να μαλακίζεται σε όλα τα μεγάλα ματς της ομάδας....
Πρέπει να βασιστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο πρότυπο των προηγουμένων χρόνων...Βασικός κορμός απο Έλληνες παίκτες και 3-4 καλούς ξένους...Αρκετά με την ξενομανία...Είχαμε τον Παπαγιάννη και έπαιζε ο Κούζμιτς, έχουμε τον Χαραλαμπόπουλο και ξεκινάει πεντάδα αυτό το σούργελο ο Νίκολς, με την πρώτη στραβή διώχνει τον Πεδουλάκη για να φέρει τον ΚΑταλανό με τις φαβορίτεσ του ποντικού και να τον ξεβρακωνει ο Ζοτς 2 φορές στο ΟΑΚΑ...τζαμπα τα μπλουζακια...
Θεάματα/Ομάδες: Τό ναρκωτικό τού λαού!
Γράφει κάποιος πού ήταν φανατικός μέ τό τριφύλλι. (Ακόμα θυμάμαι τό γκόλ τού Βαζέχα μέ τόν Άγιαξ, τόν Δομάζο, τόν Ελευθεράκη, τόν (πατέρα) Καψή καί τόν Αντωνιάδη...)
Τώρα καταλαβαίνω πόσο μού έκλεψαν χρόνο καί συναίσθημα όλες αυτές οι μαλακίες. Ούτε πού ξέρω πλέον ποιές ομάδες συμμετέχουν στήν Α Εθνική. Τούς έχω γυρίσει τήν πλάτη...