Ροστερ καλυτερο εχει η Φενερ,ολοι οι μπασκετικοι το γνωριζαν απο πριν αυτο.Οπως και προπονητη.Ο Ομπραντοβιτς οταν ηταν πισω ανακατεψε τη τραπουλα,ρισκαρε.Ο Πασκουαλ κοιμοταν.Ειναι δυνατον να μη μπορει να σκοραρει καλαθι εντος παιδιας επι τοση ωρα;Επειδη διαβαζα σχολια μολις βγηκαν τα 4 ζευγαρια,μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση η πιστη-σιγουρια των Παναθηναικων οτι περασαν σιγουρα φαιναλ φορ.Απο που κι ως που,μονο και μονο λογω εδρας;Για υπερβαση μιλαγαν οσοι ξεραν αν περασει ο Παναθηναικος.Οι τουρκικες ομαδες παντα ειναι τριποντακηδες και το απεδειξαν σημερα.Αυτος ο Μπογδανοβιτς ο Γιουγκοσλαβος δεν εχασε ουτε ενα.Απο την αλλη ειχες τον πολυ καλο Ριβερς να εκβιαζει καταστασεις οπως πολυ σωστα παρατηρησε και ο Χατζηγεωργιου.Ο οποιος Ριβερς ελειψει Φελντειν την εχει δει αρχηγος.Που ειναι εκει ο προπονητης να του τραβηξει τα γκεμια;Εκει που νικας κιολας,να αυξησεις κι αλλο τη διαφορα.Σε ολο το ΟΑΚΑ μια μικρη ελληνικη σημαια ειδα αριστερα.Απαγορευσε τα εθνικα συμβολα η FIBA;Με τουρκικη ομαδα παιζεις.Εγω Ολυμπιακος ειμαι αλλα στεναχωρηθηκα αποψε,ηθελα και θελω δυο ομαδες στη Πολη.Ηδονιζομαι να βγαινουν μερικοι Ευρωπαιοι και να λενε με ζηλια και απορια Πως στελνουν συνεχεια οι χρεοκοπημενοι αχρηστοι Ελληνες συνεχεια ομαδες στο φαιναλ φορ και σηκωνουν και τη κουπα;Σκοτιστηκα αν μερικοι ηλιθιοι παιζαν με τη Φενερ και βριζαν τον Ολυμπιακο.Γιατι ακουστηκε στην εξεδρα αλλα απο λιγους.Για οσους χαρηκαν που μια τουρκικη ομαδα κερδισε αποψε ελληνικη,ας ψαξουν μηπως κραταει το σοι τους απ τον Νενεκο,δεν ειναι κακο.