τροικα του παναθηναικου ..εχει παθος με τις τροικες μου φαινεται σαν τον σκαι..δηλαδη θες να μου πεις πως ειναι αρρωστος παναθηναικος και ηρθε επειδη αγαπαει την ομαδα, να διαχειριστει την κατασταση και εκτος απο αυτο βαζει και λεφτα απο την τσεπη του δηλαδη χανει κιολας...το πιστευεις πραγματικα??μαλλον δε θυμασε τι ειπε οταν ανελαβε την ομαδα
ειπε λοιπον οτι εγω δε μπαινω στον παναθηναικο για να επενδυσω αλλα μπαινω για να διαχειριστω την πολυ δυσκολη κατασταση στην οποια ειναι η οαμδα και η οποια κινδυνευει να πεσει κατηγοριες
ειχε πει επισης οτι οποιος θελει να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος και αν καποιος θελει να παρει το πλεοψηφικο πακετο με σκοπο να επενδυσει ας ερθει να αναλαβει
σκοπος μου ειναι ειχε πει ο αλαφουζος, να ξεφυγει η ομαδα απο τα χρεη της. Ειχε πει χαρακτηριστικα ''θα ειμαι κατι σαν την τροικα του παναθηναικου''
και ενω ειχε πει ολα αυτα ξεκαθαριζοντας οτι δε θα επενδυσει, απο τοτε εχει βαλει ενα σκασμο λεφτα στην ομαδα και τωρα του ζηταμε και τα ρεστα ενω ολοι οι αλλοι παναθηναικαρες εξαφανιστικαν;
για ηρεμα λιγο...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).