diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 528
- Πόντοι
- 186
εγω παντως ανυσηχω...για να προσγειωνοναστε...
και οπως εγραψα το μεσημερι, ακομα δεν εχουμε πετυχει το βασικο μας στοχο
καλο ειναι το κλιμα ευφοριας κτλ αλλα...
εγω παντως ανυσηχω...για να προσγειωνοναστε...
και καλα κανεις και ανησυχεις..δεν ειμαστε ετοιμοι..εγω παντως ανυσηχω...
και οπως εγραψα το μεσημερι, ακομα δεν εχουμε πετυχει το βασικο μας στοχο
καλο ειναι το κλιμα ευφοριας κτλ αλλα...
για να προσγειωνοναστε...
Πώπω τι ζημιά πάθαμε... χάσαμε σε φιλικό... μου ρχέται να πάω στο Μπερ Σεβά να κάνω τον ερημίτη !![]()
![]()
[size=30pt]ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ..[/size]
![]()
![]()
Τελικα εσυ εισαι πιο γραφικος κι απ τον Τσουκαλα,και μιας κι εγινε στο ΓΣΠ το παιχνιδι ασ θυμηθουμε.....![]()
![]()
ενω αν αρχισουν για σενα θα φταει ο πολεμος που γινεται κατα του ολυμπιακουΟταν θα σρχισουνε παλι οι συνηθισμενες σφαλιαρες απο το καθε χωριο, θα σας φταιει παλι ο Μαρινακης.... Ξου ρεεε
Οχι αν αρχισουνενω αν αρχισουν για σενα θα φταει ο πολεμος που γινεται κατα του ολυμπιακου

Κακώς η τηλεόραση δείχνει τα φιλικά. Τα φιλικά είναι για τους προπονητές. Και το 2010 κερδίσαμε Μίλαν και Ίντερ σε φιλικό και μετά πήγε η καρπαζιά σύννεφο.
[/quo
Σ αυτο εχεις δικιο
Αλλα κατι πρεπει να δει κι ο κοσμος
Δεν τον βλεπω να την κερδιζει ρε φιλεδεν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη ακόμα ο Στραματσονι,γι"αυτο υπάρχει ανυσηχια, οχι για το 3-0
και μεχρι να παρουσιασει εργο, ως κοουτσ, εγω θα ειμαι ανυσηχος, μεχρι στιγμης εγω προσωπικα δε του εχω ακομα καμμια εμπιστοσυνηΔεν τον βλεπω να την κερδιζει ρε φιλε
φαινεται περισσοτερο μανατζερ παρα κοουτς.Ιδωμενκαι μεχρι να παρουσιασει εργο, ως κοουτσ, εγω θα ειμαι ανυσηχος, μεχρι στιγμης εγω προσωπικα δε του εχω ακομα καμμια εμπιστοσυνη
δε παρασυρομαι απο τα 2 ματσ με την ΑΙΚ, πρεπει να περασει και αλλος χρονος
ναι σαν μανατζερ εχει ικανοτητες, με ενα περιορισμενο μπατζετ εχει φτιαζει ενα σχετικα αξιολογο ροστερφαινεται περισσοτερο μανατζερ παρα κοουτς.Ιδωμεν
φετος αδερφε αν δε παμε καλα, αυτος θα φταιειΚαλη σφαλιαρα ηταν αυτη . κατα την αποψη μου θα ειναι καλυτεροι στο παιχνιδι με την μπροντμπι λογο της σφαλιαρας αυτης και ο κοσμος θα ειναι ποιο μαζεμενος και δεν θα ζηταει απο την κερκυδα παπαδες απο την ομαδα, λιγοτερο αγχος για τους παιχτες.
ο στραματσονι και εμενα δεν μου εχει κερδισει την εμπιστοσυνη ... [glow=red,2,300]δεν ειμαι απο αυτους που λενε οτι φταιει για ολα ο κοουτς[/glow]. ουτε απο αυτους που με την πρωτη στραβη να τον φανε...
θα παμε καλα με την μπροντμπι .
καλα με τους παραπανω γαυρους δεν λεω κατι μια ζωη το ιδιο αικιου εχουν ( παστας )
φετος αδερφε αν δε παμε καλα, αυτος θα φταιει
περυσι μπορει να ειχε τη δικαιολογια οτι ανελαβε στη μεση της σεζον, αν και εγιναν αρκετες αλλαγες στην ομαδα, φετος δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια
ειναι απολυτο αφεντικο και την ομαδα την εχτισε μονος του