SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.376
- Πόντοι
- 6.796
ωραια φωτογραφια βρηκεςΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ![]()
![]()
![]()
ωραια φωτογραφια βρηκες

καλα ασε εμενα εχω κολλημα με τον τυπο, απλα πολυ μετριοςPrnt Scr ειναι τύπε.. βλεπω το ματσ σε λαπτοπ και πινω Guinness![]()
καλα ασε εμενα εχω κολλημα με τον τυπο, απλα πολυ μετριος
οι εθνικες κρινουν αν ενας προπονητης ειναι καλος ή οι συλλογοι;Με Σερβία εκανε παπαδες δεν το λες μετριο με τιποτα...
στο παναθηναικο πρεπει να ειναι οι κορυφαιοι οχι αυτοι που θελουν να κανουν το αγροτικο τους ή οι αποτυχυμενοι που αναζητουν restartΚαλός είναι ο Σάλε.. Απλά δεν είναι κορυφαίος! Έχει προοπτικές πάντως. Θα κριθεί στη συνέχεια κυρίως, αφού η απειρία του είναι πολύ μεγάλη!
οι εθνικες κρινουν αν ενας προπονητης ειναι καλος ή οι συλλογοι;
μ'αρεσει που ολοι οταν αναφερεστε στον τζοτζεβιτσ, ξεχνατε τι ειχε πετυχει σαν προπονητης πριν αναλαβει την σερβια. Δεν ξεκινησε την καριερα του απο την σερβιαΕξαράται απο που παιρνεις μια ομάδα και που τη φτάνεις. ok τη Σερβία τη πήρε έτοιμη.. με εμας εχει ποιο δύσκολο έργο και ειμαστε η ευκαιρία του να αποδείξει οτι μπορεί να τα φέρει εις πέρας σε υψηλό επίπεδο.. σίγουρα φαινετε οτι ζορίζετε αρκετά αλλά ο Παναθηναικός ειναι πιο δύσκολο εργο απο οτι η Σερβια π.χ.
μ'αρεσει που ολοι οταν αναφερεστε στον τζοτζεβιτσ, ξεχνατε τι ειχε πετυχει σαν προπονητης πριν αναλαβει την σερβια. Δεν ξεκινησε την καριερα του απο την σερβια
οχι θαα μπορουσε να ειχε αξιοπρεπης πορεια σε ενα πρωταθλημα της πλακας τοτε με μια μονο σοβαρη ομαδα τη σιενα και οχι να φυγει σαν αποτυχημενοςΠου τύπε Μπενετόν και Μιλάνο;; Τι να έκανε δηλαδή εκει να παιρνε τη Γιοριλιγκα;;;
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/media/com_news/topic/2016/04/01/2888/main/1324409exw.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει!
Δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει στο τελευταίο του παιχνίδι όταν έρθει εκείνη η ώρα...
Μην μας το θυμίζεις ρε τύπε! ΠΙΚΡΑΑΑΑΑ!
:S :S :S :S :S :S :S :S :S