Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

μαλακες θα σας παιξω ασσο σημερα ...μαζι με γκινγκαμπ και εβερτον...κανονιστε να μην κερδισετε...θα κλεισω το θρεντ για τρεις μερες...κλειδωμα,λουκετο![]()

το ακουσαμε κι αυτο!!! ο χρησιδης θα παιξει ασσο τον παναθηνακο με την αιτχοβεν :o τι ονειρο ειδες μαν?μαλακες θα σας παιξω ασσο σημερα ...μαζι με γκινγκαμπ και εβερτον...κανονιστε να μην κερδισετε...θα κλεισω το θρεντ για τρεις μερες...κλειδωμα,λουκετο![]()
οχι...δεν ειμαι φασιστας εγω,,,θα κλειδωθει το θρεντ για τρεις μερες...τυπε να μιουταρεις ολα τα βαζελια μετα για τιμωρια![]()
![]()
![]()
στο στοιχημα ειμαι επαγγελματιας τυπε..οταν παιζω παιζω οτι βλεπω...περσυ στο μπασκετ στον πεμπτο τελικο κονομησα καλατο ακουσαμε κι αυτο!!! ο χρησιδης θα παιξει ασσο τον παναθηνακο με την αιτχοβεν :o τι ονειρο ειδες μαν?
παρμπιπτοντως κι εγω ασσο θα τον παιξω![]()
![]()

οχι...δεν ειμαι φασιστας εγω,,,θα κλειδωθει το θρεντ για τρεις μερες...
χαχαχα οχι γιαννης γιαναρος δηλαδη(ς)οχι...δεν ειμαι φασιστας εγω,,,θα κλειδωθει το θρεντ για τρεις μερες...
στο στοιχημα ειμαι επαγγελματιας τυπε..οταν παιζω παιζω οτι βλεπω...περσυ στο μπασκετ στον πεμπτο τελικο κονομησα καλα![]()
![]()
στο στοιχημα ειμαι επαγγελματιας τυπε..οταν παιζω παιζω οτι βλεπω...περσυ στο μπασκετ στον πεμπτο τελικο κονομησα καλα![]()
![]()
τυπε μεγαλυτερη τιμωρια σε αυτη τη ζωη απο το να εισαι βαζελος υπαρχει;τυπε δεν ειναι θεμα φασισμου ειναι θεμα τιμωριας![]()

παντα τετοια!!

τυπε μεγαλυτερη τιμωρια σε αυτη τη ζωη απο το να εισαι βαζελος υπαρχει;
φαντασου καποιον που ειναι και βαζελος και ασχημος και πουστης και φτωχος...
κατι σαν τον μαλακα τον εκτορα ας πουμε...![]()
![]()
το εχω πει καιρο....δεν κρυβομαι...στο στοιχημα ειμαι επαγγελματιας...αν κερδίσουμε σήμερα ο χριστίδης θα γίνει επίτιμος βάζελος...
μετά την αποκάλυψη για το 5ο ματς στο οακα, μάλλον είναι ήδη...

O Σωτήρης Νίνης επιστρέφει... σπίτι του, στον Παναθηναϊκό
![]()
Aθήνα
Η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο διεθνής μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» και ετοιμάζεται να επιστρέψει ύστερα από το καλοκαίρι του 2012 (όταν αποχώρησε για τη Πάρμα και στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ) στην ομάδα που αναδείχθηκε.
Ο Νίνης δεν είχε ομάδα και στο «τριφύλλι» θεώρησαν την περιπτωσή του ιδανική προσθήκη καθώς πρόκειται για παίκτη που έχει μεγαλώσει στον Παναθηναϊκό, ενώ οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν ήταν υπεροβολικές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο του 24χρονου θα είναι 2,5 ετών και αναμένεται να υπογραφεί εντός των ημερών.
Στη συνέχεια θα αρχίσει προπονήσεις στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για να αγγίξει τα επιθυμητά στάνταρ ετοιμότητας τον Ιανουάριο του 2015, όταν και θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Πηγή:
άντε να δούμε!![]()
Υπάρχει.....να είσαι γαύρος...τυπε μεγαλυτερη τιμωρια σε αυτη τη ζωη απο το να εισαι βαζελος υπαρχει;

O Σωτήρης Νίνης επιστρέφει... σπίτι του, στον Παναθηναϊκό
![]()
Aθήνα
Η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο διεθνής μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» και ετοιμάζεται να επιστρέψει ύστερα από το καλοκαίρι του 2012 (όταν αποχώρησε για τη Πάρμα και στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ) στην ομάδα που αναδείχθηκε.
Ο Νίνης δεν είχε ομάδα και στο «τριφύλλι» θεώρησαν την περιπτωσή του ιδανική προσθήκη καθώς πρόκειται για παίκτη που έχει μεγαλώσει στον Παναθηναϊκό, ενώ οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν ήταν υπεροβολικές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο του 24χρονου θα είναι 2,5 ετών και αναμένεται να υπογραφεί εντός των ημερών.
Στη συνέχεια θα αρχίσει προπονήσεις στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για να αγγίξει τα επιθυμητά στάνταρ ετοιμότητας τον Ιανουάριο του 2015, όταν και θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Πηγή:
άντε να δούμε!![]()