Επισκέπτης
κουρασμενος δειχνει ο τρακης
κουρασμενος δειχνει ο τρακης
κουρασμενος δειχνει ο τρακης![]()
ποιο 5αρι ρε τυπεθα παρει κανα 5αρι?????
εχουν παρει στην θεση του εναν αμερικανακι που παει ακομα κολλεγιο τυπεναι το διαβασα
οπως και ο Φωτσης πρωτη φορα στη καριερα του επαθε θλάση
θα τους γ..σει ο Ιβανοβιτς μου φαινεται...
δεν πειραζει αστον να φαει την γιουχα του και θα στρωσει τυπεκαταντια..δυστυχως...
δεν πανε καλα τα φαρμακα φιλε....
σε λιγο θα σκεφτει να κανει και ακαδημια..σαν το ποδοσφαιρο....
θα παρει κανα 5αρι?????
το διαβασες καπου?
κριμα και ηταν παικταρας
Τι λες ρε σοβαρα? Εδιωξε τον τζιγγερ ε? και αυτο ειναι και προβλημα . Να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε![]()
Το διωξιμο του Βαρδινογιαννη από τον Παναθηναικο, μου θυμιζει πολύ την κάψα των ανοητων να διωξουν το Σαμαρα.Τι λες ρε σοβαρα? Εδιωξε τον τζιγγερ ε? και αυτο ειναι και προβλημα . Να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε![]()
το προβλημα του παναθηναικου ειναι οτι ο προεδρος του ειναι ο εφοπλιστης πειναλεων τρακαδορ![]()
Το διωξιμο του Βαρδινογιαννη από τον Παναθηναικο, μου θυμιζει πολύ την κάψα των ανοητων να διωξουν το Σαμαρα.
Με τη λογικη "δεν παμε καλα, τι εχουμε να χασουμε αν φυγει?"
Μετα που τα πραγματα είναι δεκα φορες χειροτερα όμως, ε μαλλον κατι χανεις...
Αυτό ελειπε να συγκρινεις τον Παναθηναικο του Βαρδινογιαννη, με τον Παναθηναικο μετα τον Βαρδινογιαννη, που κοντευει να γινει Πανιώνιος.
τυπε οταν ενας προεδρος δεν πανηγυριζει πρωταθλημα αλλα φευγει απτο 80 απτο γηπεδο δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλοΕπειδη το συνεχιζετε. Αν ο Παναθηναικος ειναι οτι ειναι τωρα ειναι χαρη στα καταλοιπα και την καταστροφη που ακριβως ο βαρδ αφησε. Ακομη και στην πολυμετοχικοτητα. Ο Αλαφουζος τωρα κανει διαχειριση των προβληματων αυτων. Αν δε ξερετε για κατι πολυ απλα μη μιλατε. Αφηστε αλλους να ξερουν τα του Παναθηναικου και το τι εκανε ο βαρδινογιαννης εκει καλυτερα
παμε για κουκ τυπετο διαβασες καπου?
κριμα και ηταν παικταρας
Το διωξιμο του Βαρδινογιαννη από τον Παναθηναικο, μου θυμιζει πολύ την κάψα των ανοητων να διωξουν το Σαμαρα.
Με τη λογικη "δεν παμε καλα, τι εχουμε να χασουμε αν φυγει?"
Μετα που τα πραγματα είναι δεκα φορες χειροτερα όμως, ε μαλλον κατι χανεις...
Αυτό ελειπε να συγκρινεις τον Παναθηναικο του Βαρδινογιαννη, με τον Παναθηναικο μετα τον Βαρδινογιαννη, που κοντευει να γινει Πανιώνιος.