Εγω ξερω οτι απο αυτα που βγηκαν μεχρι στιγμης βεβαια,προβλημα εχει μονο ο μαρινακης και μεγαλο.
Συν τον Σαρρη τον πουσταρα τον καραπαπα και τον κερατα...
τυπε ...δηλαδη εσυ που δεν την εχεις μπερδεμενη τον γαμας τον διορισμενο ετσι;
αλλα ο πουστης σου δαγκωνει την πλατη ε;
για δωσε ρε τυπε ερμηνεια στο γαμαω
Εγω ξερω οτι απο αυτα που βγηκαν μεχρι στιγμης βεβαια,προβλημα εχει μονο ο μαρινακης και μεγαλο.
Συν τον Σαρρη τον πουσταρα τον καραπαπα και τον κερατα...
τυπε κοιμασαι...ο χοντρος εχει εγκληματικη οργανωση και θα οδηγηθει σε θαλαμο αεριων ,σαρρης καραπαπας και θεοδωριδης κινδυνεουν με λιθοβολισμο εως εξορια να σπανε αλυσοδεμενοι πετρες στην αριζονα και ο θρυλος με παραδοση σφραγιδας στο πρωτοδικειο και αποπομπη δια βιου απο ολα τα πρωταθληματα στον πλανητη γη...
οποιος δε ομολογει φιλαθλος του θρυλου θα μαστιγωνεται δημοσια και θα εξοριζεται...
δες αυριο δικη ερχονται αποκαλυψεις...τσουναμι λεμε
τυπε ειμαι μπερδεμενος γιατι εικοσι χρονια νομιζω οτι σου γαμαω οτι εχεις αγαμητο...
ανοιξε μου τα ματια ,μαθε με μπαλλιτσα...
πες μου πως γαμας να παρω χαμπαρι και να μην κοιμαμαι...
εγω νομιζα οτι σε γαμαγα και ξαφνικα μαθαινω οτι με γαμαγες εσυ...
δωσε φωτα τυπε σακη....ξεδιαλυνε την εννοια του ορου γαμαω....βαλτην στην σωστη της διασταση
τυπε ειμαι μπερδεμενος γιατι εικοσι χρονια νομιζω οτι σου γαμαω οτι εχεις αγαμητο...
ανοιξε μου τα ματια ,μαθε με μπαλλιτσα...
πες μου πως γαμας να παρω χαμπαρι και να μην κοιμαμαι...
εγω νομιζα οτι σε γαμαγα και ξαφνικα μαθαινω οτι με γαμαγες εσυ...
δωσε φωτα τυπε σακη....ξεδιαλυνε την εννοια του ορου γαμαω....βαλτην στην σωστη της διασταση
Η ομάδα ήταν για το πούτσο σήμερα.
Παρόλα αυτά μπορούσε κάνα δυο ευκαιρίες να τις κάνει γκολ.
Βέβαια σκοράρουμε μόνο με αίτηση, οπότε αυτό είναι ένα θέμα.
Πιστεύω πάντως, ότι η φάση στην αρχή του παιχνιδιού, που βγαίνει ο τέρμας της Καλλονής, τον κλαδεύει τον Κλωναρίδη.
Αν εκεί έδινε το φάουλ, ήταν και αποβολή του τερματζή και ίσως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά όσο αφορά το αποτέλεσμα.
Κανένας ρέφερι δεν μας σέβεται γιατί έχουμε μικρύνει σαν ομάδα και αυτά λουζόμαστε τώρα.